Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Mehedinti, Batoti  - 29990 EURO Proprietar 29990 €
Vanzare terenuri constructii Mehedinti, Batoti - 29990 EURO Batoti, Batoti , jud. Mehedinti

Teren intravilan -Dunare in Batoti ( 20km distanta fata de Dr Tr Severin), jud Mehedinti,ideal pentru amenajare casa de vacanta, de locuit permanent sau amenajare casute pentru pescari . Terenul are o suprafata de 550 mp, este imprejmuit ( a se vedea in poze), apa curenta de la retea in curte si alimentat la energie electric ( foto) Latimea terenului este de 16 ml Distansta pana la Dunare este de 40 metri, dar foarte important , accesul la Dunare este asfaltat( se vede Dunarea din fata porti), iar toata faleza Dunarii este foarte frumos amenajata si asfaltata !!! Fotografiile din anunt reprezinta faleza Dunarii, descrisa mai sus la distanta mentiinata de proprietate !!! Se poate amenaja ponton pe malul Dunarii pentru pescuit sau agrement. Majoritatea proprietarilor de terenuri din zona(vecinii), au amenajate asemenea pontoane. De retinut : Nici cei care au terenul cu vedere la Dunare direct, nu sunt proprietaŕii acestor pontoane, deoarece este domeniu public. Fiecare, care a dorit,a amenajat un loc si le au doar in folosinta si nu-i deranjeaza nimeni !!! Intrarea la proprietate se face din drum asfaltat. In fata proprietati este amenajata o fantana foarte frumoasa ! Foarte important , terenul este inconjurat de proprietatile vecinilor care locuiesc permanent si asigura securitate si liniste. Pe teren mai este o constructie ( a se vedea in poze ) zidita din boltari , usa si fereastra termopan, gresie si faianta. Mai mult ,este amenajata si o fosa septica de adancime 2.7m si suprafata de peste 6mp Cel mai placut sunt pomi fructiferi din curte, toti roditori si diversificati( nuc, ciresi, visin, par, mar, gutui, prun, migdali, etc Toate aceste imbunatatiri,fac ca viitorul proprietar sa faca doar un proiect, sa intretina si sa stea la pescuit in liniste si voie buna. Din aceste considerente si pretul este cel publicat in anunt ( utilitati: apa, curent, imprejmuit, fosa septica, constructie, pomi fructiferi !!) Pretul este de 30000 euro Terenuri - Batoti , Terenuri - Mehedinti

29990 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Mehedinti, Batoti  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare terenuri constructii Mehedinti, Batoti - 65000 EURO Batoti, Batoti , jud. Mehedinti

Acest teren are o suprata de 5000 de metri patrati, in apropiere de Dunare, la aproximativ 50 de metri de drumul national DN56B. Pret negociabil: 13 euro metrul patrat. Terenuri - Batoti , Terenuri - Mehedinti

65000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(