Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Brasov, Sinca Noua  - 37000 EURO Proprietar 37000 €
Vanzare casa 4 camere Brasov, Sinca Noua - 37000 EURO Sinca Noua, Sinca Noua , jud. Brasov

Casa de vanzare, din caramida, situata in intravilan, in localitatea Șinca Noua, la 28 km de orasul Rasnov si la 43 km de Brasov. Casa si terenul se intind pe o suprafata totala de 810 mp. Casa este situata intr o zona linistita, pe o artera laterala la 100m de soseaua principala DN73A. Casa este formata din 2 corpuri distincte, avand 4 camere mari ,plus bucatarie, baie( fara toaleta), camara, spatiu de depozitare, camera de vara cu cuptor pe lemne si un beci. De asemenea, in continuarea casei este un grajd cu o capacitate de crestere a 6 animale mari plus altele mai mici, o sura, cotet de gaini, spatiu acoperit depozitare lemne si un teren de aproximativ 400 mp cu posibilitate de cultivare . Casa si celelalte constructii sunt bine intretinute. Toata tigla deteriorata a fost schimbata in 2017. Casa este racordata la gaz , electricitate, apa. Se da spre vanzare mobilata. Pentru mai multe detalii sunati la nr. 755 - arata telefon - sau 742 - arata telefon -

37000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Brasov, Sinca Noua  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri agricol Brasov, Sinca Noua - 10000 EURO Sinca Noua, Sinca Noua , jud. Brasov

Terenul se afla intre sinca noua si sinca veche posibilitate apa,curent langa teren se afla un abator.pret negociabil

10000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Brasov, Sinca Noua  - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare terenuri agricol Brasov, Sinca Noua - 12000 EURO Sinca Noua, Sinca Noua , jud. Brasov

Teren extravilan de vanzare 50 de ari .este de faneata .se afla la 500 metri .de sosea .

12000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  6300 mp Brasov, Sinca Noua  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 6300 mp Brasov, Sinca Noua - 0 EURO Sinca Noua, Sinca Noua , jud. Brasov

Vand teren intravilan de 6300m², in comuna Sinca Noua, in Judetul Brasov. Terenul contine pomi fructiferi (in cea mai mare parte meri), dar exista teren si pentru a amenaja o gradina (de legume, etc.) si loc pentru a construi o casa. Gardul ce se vede in imagine a fost inlocuit. Terenul se afla intr-un loc calm, in spatele primariei; raul trece direct pe langa gradina. Strada este paralela cu soseaua Brasov-Sibiu. Este un cadru feeric, linistit, inconjurat de natura. 24euro/m², se vinde doar intreg terenul. Pentru a vizita locul, nu ezitati sa ne contactati.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.