Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Alba, Uioara de Sus - 28500 EURO Proprietar 28500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Alba, Uioara de Sus - 28500 EURO Uioara de Sus, Uioara de Sus , jud. Alba

Apartament, 2camere,bucatarie mare, centrala proprie, instalatii, curent, gaz, apa, noi cu scurgere separata, mobilat si utilat cum se vede. Apartamentul mai detine o pivnita inclus in pret si un garaj la intelegere. Apartamentul este situat in Uioara de sus Bl3, Ap3. Electronice in garantie. Sau schimb cu casa, nu se inchiriaza.

28500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Alba, Uioara de Sus - 26000 EURO Proprietar 26000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Alba, Uioara de Sus - 26000 EURO Uioara de Sus, Uioara de Sus , jud. Alba

Proprietar persoana fizica vand apartament 3 camere, semidecomandat, 55 mp, la parter inalt (in bloc cu 4 etaje), situat in cartierul Uioara de Sus, intr-o zona preponderent de case. Apartamentul este compus din 2 dormitoare, living, bucatarie, baie (cu geam), 2 holuri, balcon inchis (12 mp) si camara. Dispune de finisaje clasice, gresie si faianta in baie si bucatarie, parchet din lemn masiv, centrala termica proprie, ferestrele de tip termopan cu profil PVC si usa metalica la intrare. Exista posibilitate achizitionarii si a unui garaj in spatele blocului (nu este inclus in pretul apartamentului). Zona este linistita, cu spatii verzi, fiind si foarte aproape de statia de autobuz, magazine, farmacie, gradinita, teren de sport multifunctional, padure si cu acces facil spre Centrul orasului. Actele sunt la zi, iar achizitia se poate face si prin credit bancar. Este potrivit si ca spatiu comercial.

26000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Alba, Uioara de Sus - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Alba, Uioara de Sus - 18000 EURO Uioara de Sus, Uioara de Sus , jud. Alba

Apartament 2 camere cu balcon, situat in Uioara de Sus, bloc 27, scara 1 (din caramida) cu toate utilitatile.

18000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.