Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren de vanzare 1000mp Ghermanesti - Stadion Snagov 0% comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 38000 €
Teren de vanzare 1000mp Ghermanesti - Stadion Snagov 0% comision Ghermanesti, Ghermanesti , jud. Ilfov

Va prezint un teren intravilan de vanzare, in suprafata de 1000 de mp situat in Ghermanesti. Liber de constructii. Este situat aproape de padure, in zona stadionului Snagov. La mica distanta de teren regasim case construite si altele aflate in constructie. Terenul este bine pozitionat. Utilitati: Curent electric - langa teren este un post de transformare, astfel cum se poate vedea in imagini. Gazul este disponibil la aproximativ 400m distanta de limita de proprietate a terenului. Alimentarea cu apa si canalizare trebuiesc efectuate in sistem individual (put forat si fosa septica). Actele sunt in regula pentru vanzare - terenul are cadastru si intabulare. Regim tehnic conform certificat de urbanism: terenul este in zona L3, locuinte de vacanta S+P+M. POT maxim 30%, CUT maxim 1. Drumul din fata terenului este pietruit, cel din lateral, pe latura lunga este neamenajat. Ma puteti contacta pentru orice detalii cu privire la teren. Colaboram cu toate agentiile imobiliare. Oferta este cu 0% comision pentru cumparator.

38000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vila de vânzare Snagov - Ghermănești Agentie - 0 comision - exclusivitate 89999 €
Vila de vânzare Snagov - Ghermănești Ghermanesti, Ghermanesti , jud. Ilfov

Snagov - Ghermănești, ofer spre vânzare vila P+M, avand o suprafață utila de 110mp, teren 75mp. Imobilul este compus din 2 camere, baie, bucătărie, logie, la parter, iar la etaj gasim o camera in suprafata de 50mp si balcon. Vila este transformata in spatiu comercial, având acces direct din strada. Imobilul dispune de gresie, faianță, parchet, termopan. Este dotat cu aer condiționat iar incalzirea se face prin Centrala Termica Proprie si calorifere. Casa este racordata la canalizare. Pret 89.999Euro

89999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(