Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

PIATA ROMANA - ATENEUL ROMAN - APARTAMENT 5 CAMERE, MOBILAT COMPLET! Agentie - 0 comision - exclusivitate 750 €
PIATA ROMANA - ATENEUL ROMAN - APARTAMENT 5 CAMERE, MOBILAT COMPLET! Piata Romana, Bucuresti

PIATA ROMANA - ATENEUL ROMAN - APARTAMENT 5 CAMERE, MOBILAT COMPLET! Zona de prestigiu, recunoscuta pentru obiecivele turistice si de invatamant, aproape de Parcul Cismigiu, Centrul Istoric, Piata Romana si Piata Universitatii. Apartament spatios, intr-un bloc cu intrare frumoasa, perfect pentru rezidenta studenti, familie sau regim hotelier. Interior finisat modern, cu bucatarie mobilata si utilata complet, centrala de apartament, 4 dormitoare, living si 2 balcoane Telefon: 0756.880.880

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere  semidecomandat Bucuresti, Piata Romana  - 107000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 107000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Piata Romana - 107000 EURO Piata Romana, Bucuresti

Va propunem la vanzare un apartament de 3 camere utilat, mobilat partial . Este situat in zona Romana, ca punct de reper Lahovari. Apartamentul este confort 1 semidecomandat, cu o suprafata totala 83 mp si utila 70 mp. Dispune de 1 baie, 1 boxa de 13 mp. Apartamentul este la etajul 1 din S+P+3 etaje. Constructia este din anul 1938, are in istoric legea 112, fara risc seismic . Imobilul are 1 apartament pe nivel. Apartamentul este in stadiul imbunatatit prezentand urmatoarele caracteristici : calorifere: otel; ferestre: termopan; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal . Va recomandam apartamentul pentru locuinta. Locuri de parcare 1 in curte. Pretul este negociabil. ID intern: ROI9020317.

107000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 5 camere - Calea Victoriei Agentie - 0 comision - exclusivitate 210000 €
Apartament 5 camere - Calea Victoriei Piata Romana, Bucuresti

Raich&Raich Real Estate Agency va prezinta in vederea cumpararii un apartament de 5 camere, confort I, circular, situat la etajul 4, intr-un imobil P + 6 etaje, constructie 1938, incadrat cu gradul de risc 2. Desi ultracentral, imobilul este ferit de zgomotul specific zonei, fiind alegerea optima pentru cei ce isi doresc clipe de relaxare in centrul capitalei. Proprietatea dispune de camere spatioase si luminoase, tavan inalt, ideal pentru rezidenta sau firma. Pentru mai multe detalii, contactati brokerul! .

210000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(