Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Buzau, Calvini  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare terenuri constructii Buzau, Calvini - 65000 EURO Calvini, Calvini , jud. Buzau

Calvini, Judetul Buzau. Terenul este forma din doua loturi, lotul 1- 8,77 ha si lotul 2 - 1,22 ha, situate in apropiere unul fata de celalalt. O parte din lotul de 8,77 ha face parte din intravilanul comunei si are 5,392 mp. Scopul initial al terenului a fost demararea unui proiect pe fonduri europene pe parte de infiintare ferma de alune de padure, in acest sens fiind facut si un studiu pedologic al celor 2 loturi, pentru a valida daca este oportuna o investitie de genul in zona din punct de vedere al caracteristicilor solului din zona. S-a renuntat la idee, neavand resursele fizice de a continua proiectul. Terenul este parte din activele societatii care a depus studiul pedologic, societate fara datorii si care se poate incadra cu usurinta la criteriile de eligibiltate pentru fonduri europene. Terenul se poate vinde impreuna cu actiunile firmei, sau se poate vinde separat. Pretul este de 70.000 euro, sau mai exact 7000euro/hectar. Aveti mai jos linkul din google maps pentru a localiza terenul, dar si prezentarea celor 2 loturi. Pentru mai multe detalii: Terenuri - Calvini , Terenuri - Buzau

65000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(