Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Spatiu idustrial cu multiple utilizari si teren in Santimbru, jud. Alba Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Spatiu idustrial cu multiple utilizari si teren in Santimbru, jud. Alba Santimbru, Santimbru , jud. Alba

Agentia Casazela va propune o oportunitate de investitie in localitatea Santimbru, jud. Alba, dupa cum urmeaza : 1. Proprietate rezidentiala compusa din constructie cu regim de inaltime parter in suprafata utila de 475,77 mp in suprafata desfasurata de 528.63 mp, si terenul in suprafata de 1.225 mp pe care se afla edificata constructia, cu o deschidere la drum de 41ml. 2. Teren intravilan categoria de folosinta curti constructii in suprafata de 1646 mp si o deschidere la drum de 55ml. Constructia are fundatii si centuri din beton armat , pereti de caramida si stalpi metalici, acoperisul este tip sarpata cu invelitoare de azbociment. Este dotata cu centrala proprie pentru incalzire si apa calda menajera. Imobilul este construit in anul 1976 si se afla intr-o stare generala buna, finisajele fiind de calitate medie, cu pardoseli din gresie si beton sclivisit, tamplaria interioara fiind din lemn si aluminiu iar cea exterioara fiind metalica. Imobilul poate fi folosit in mai multe domenii de activitate, de la service auto pana la magazin alimentar, depozit, etc. Proprietatea se afla localizata la intrarea in localitatea Santimbru, jud. Alba, in apropierea drumului E60, aceasta beneficiind de toate utilitatile zonale : energie electrica (monofazat si trifazat), gaze, apa si canalizare. Terenul intravilan in suprafata de 1646 mp cu deschidere de 55 ml, se afla localizat la intrarea in localitatea Santimbru, jud. Alba, cu acces din drumul asfaltat DJ 107B, amplasarea permitandu-i sa fie folosit atat in scop residential cat si industrial sau commercial. Utilitatile tehnico-edilitare (energie electrica, gaz, apa, canalizare) se afla la o distanta de aproximativ 200 m. Imobilele se vand impreuna, libere de orice sarcina, prin negociere directa, la pretul de 65.000 euro.

65000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(