Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


BALOTESTI - Str. Iris, 1.000 mp. teren cu pozitie exceptionala la lac Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
BALOTESTI - Str. Iris, 1.000 mp. teren cu pozitie exceptionala la lac Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

Balotesti – Str. Iris, vanzare teren in suprafata totala de 1.000 mp. ( 20 x 50 ml.) situat in intravilanul Loc. Balotesti, in zona de constructii noi, cu deschidere de 20 ml. la balta Valea Ciocovalistei. Utilitati: gaze, apa si energie electrica cu acces facil din DJ 191, sosea asfaltata ce face legatura intre DN1 si DN2 prin Balotesti - Fierbinti .

75000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren 600 mp, deschidere 17,50 m, Balotesti – Lahovari Agentie - 0 comision - exclusivitate 15000 €
Teren 600 mp, deschidere 17,50 m, Balotesti – Lahovari Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

TEREN SITUAT IN ZONA NOUA - Agentia Imperial va prezinta un teren in suprafata de 600 mp cu deschidere de 17,50 m (73 mp cota de drum inclusa), amplasat in apropiere de soseaua Lahovari cu acces din DN1. Terenul este intravilan si se afla intr-o zona de vile in plina dezvoltare, cu utilitati in apropiere: energie electrica si gaze. Proprietatea detine cadastru si intabulare. Terenul este pretabil pentru un proiect de casa, situata intr-o zona linistita si aerisita, ferita de aglomeratia zilnica. Pret: 25 €/mp Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imperial Imob.

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vila cu piscina si deschidere Lac- Balotesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 225000 €
Vila cu piscina si deschidere Lac- Balotesti Central, Balotesti , jud. Ilfov

Vila cu parter si etaj, arhitectura moderna, situata pe malul Lacului in Balotesti. Vecinatati: Therme Edenland Manastirea Caldarusani Magazine/ supermarket: Lidl Hornbach Mega Image Acces catre Bucuresti- 20 minute. Zona linistita si verde. Constructie 2004. Compusa din 6 camere: Parter: living (semineu)- dining- bucatarie- 90mp, birou, grup sanitar, terasa Etaj: living/ salon, 3 dormitoare, 2 bai, sauna, 2 balcoane. Ideala penru locuinta permanenta sau casa de vacanta. Gradina, Piscina. Sauna. Garaj. Imediat disponibila.

225000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(