Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


INVESTITIE in Balotesti, 9800 mp, intravilan, D=91M LA ASFALT, COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 285000 €
INVESTITIE in Balotesti, 9800 mp, intravilan, D=91M LA ASFALT, COMISION 0% Balotesti, Balotesti , jud. Ilfov

Teren pretabil investitie / dezvoltare imobiliara cu suprafata de 9800 mp, front stradal de 91 m la strada asfaltata. Terenul este liber, se poate preda imediat. Locatia este una foarte avantajoasa. Zona s-a dezvoltat armonios, strazile sunt asfaltate, cu o banda pe sens, prevazute cu sistem de iluminat stradal. Utilitatile (gaz, curent electric) sunt in apropiere. In zona sunt dezvoltate mai multe ansambluri rezidentiale de vile precum; Good Afternoon I-IV, Luna Residence, Good Residence Luna, etc.. COMISION 0% de la cumparator!

285000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(