Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


De vanzare casa P+1 Berceni pe malul lacului Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
De vanzare casa P+1 Berceni pe malul lacului Berceni, Berceni , jud. Ilfov

Va propunem spre vanzare o casa / vila situata intr-un ansamblu rezidential cu o supradfata utila de 120 mp construita in anul 2022, situata in comuna Berceni pe malul lacului, terenul are o suprafata de 250 mp cu o deschidere de 15m. Casa este alcatuita la parter din living si bucatarie deschisa sau inchisa cu o suprafata de 33 mp, baie 5 mp, hol 9 mp si spatiu depozitare 6mp, la etaj regasim 2 dormitoare de 13 mp si unul cu baie matrimoniala de 20 mp, baie 5 mp si 2 balcoane. Casa ofera un spatiu generos cu camere incapatoare si eficient pozitionate, are incalzire in pardoseala, se vinde finisata complet (gresie, faianta, parchet, usi interioare la alegere), 2 locuri de parcare. Pozitionarea ofera acces catre toate punctele de necesitate curenta: magazine comerciale, scoala, gradinita, Mega Image. Casa se vinde la pretul de 120000 euro NEGOCIABIL www.amcestate.ro

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(