Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Dambovita, Valea  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare terenuri constructii Dambovita, Valea - 25000 EURO Valea, Valea , jud. Dambovita

Teren 5001mp intravilan, dublu acces: deschidere la vest sosea DN72A de 23,36m, deschidere la est drum forestier de 16,05m care il desparte de padure. Se afla pe valea Dambovitei, in zona pomicola Voinesti, la 18km de Targoviste si 99km de Bucuresti. Se vinde direct de catre proprietar, toate actele sunt la zi, inclusiv certificatul de urbanism. Terenul este liber de sarcini, nu are nici o constructie pe suprafata lui si este ingradit. Utilitatile sunt la poarta: energie electrica, apa, internet, telefonie fixa. Terenuri - Gheboieni , Terenuri - Dambovita

25000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Valea  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa Dambovita, Valea - 50000 EURO Valea, Valea , jud. Dambovita

Vand casa locuibila din caramida, in com. Valea-Lunga Cricov, Jud. Dambovita, in suprafata de 88 mp.(4 camere, bucatarie, baie, hol, terasa, beci), izolata termic, incalzire centrala (gaze), energie electrica, apa, si anexa in suprafata de 59 mp, racordata la gaze si lumina. Teren aferent, in suprafata de 595 mp, cu deschidere de 24 m la strada asfaltata (gard metalic). Pret 60.000 E negociabil Case de vanzare - Valea Lunga-Cricov , Case de vanzare - Dambovita

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(