Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren Bascov - Rotaresti Agentie - 0 comision - exclusivitate 44900 €
Teren Bascov - Rotaresti Bascov, Bascov , jud. Arges

Va prezint spre vanzare un teren intravilan in suprafata de 1592 mp , in Bascov, Rotaresti . Terenul are o deschirere la strada principala de 10 m si are toate utilitatile la limita proprietatii fiind perfect pentru constructia casei de vis ! Echipa noastra va poate consilia de la vizionare, obtinere credit, asigurare locuinta pana la incheierea tranzactiei! Toate acestea cu COMISION 0% pentru cumparator!

44900 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Teren intravilan Bascov Agentie - 0 comision - exclusivitate 73950 €
COMISION 0% - Teren intravilan Bascov Centura Bascov, Bascov , jud. Arges

Esti iubitor de natura? Cauti un teren in apropierea padurii dar si cu acces facil catre orasul Pitesti? La doar 3km fata de Auchan Bascov, agentia AZURA Imobiliare Pitesti, are pentru tine un teren intravilan, cu suprafata totala de 2550mp, situat in Valea Ursului, cu deschidere de 22m la DN 7. Absolut toate utilitatile se afla la limita terenului (apa, canalizare, curent, gaze). Cu ajutorul partenerilor nostri te putem ajuta si pentru obtinerea celei mai bune oferte de credit. Suna-ne si mergem sa te convingi!

73950 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision zero - TEREN BASCOV - VALE A URSULUI Agentie - 0 comision - exclusivitate 99000 €
Comision zero - TEREN BASCOV - VALE A URSULUI Bascov, Bascov , jud. Arges

Teren Bascov - Valea Ursului - 2456 mp, situat la 300 m de strada principala, inainte de Han

99000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0% Cumparator ! Teren Zona Valea Ursului Agentie - 0 comision - exclusivitate 30000 €
Comision 0% Cumparator ! Teren Zona Valea Ursului Centura Bascov, Bascov , jud. Arges

De Vanzare in sistem de Reprezentare Exclusiva, Comision O% la cumparator, Teren Intravilan intr-o zona foarte aproape de Padure in suprafata de 1351 mp. Imobilul se bucura de o deschidere generoasa pe doua fronturi stradale asfaltate. Deschiderea principala a terenului este de 28 m si beneficiaza de absolut toate utilitatile: Apa, Canalizare , Curent Electric si Gaze. La limita proprietatii exista deja Fibra optica pentru internet si TV, astfel persoana care va achiztiona aceasta parcela de teren nu va trebui sa astepte deloc pentru ca acestea sa se aprobe. Accesul la Teren se face pe drum asfaltat si este la aproximativ 1,2 Km de Soseaua Nationala Pitesti - Valcea. Zona este una deosebita, departe de traficul intens si aglomeratia orasului, ceea ce reprezinta o oportunitate pentru cei care doresc ca dupa orele petrecute la serviciu sa se intoarca acasa in familie pentru a se relaxa intr-o oaza plina de liniste. Se doreste vanzarea ca si parcela intreaga la pretul afisat, fiin o oportunitate prin prisma pretului, a documentatiei existente si a localizari cu acces facil rutier. Informatii suplimentare, Fotografii actuale Documente de analizat, toate acestea sunt Servicii Gratuite. Sunati acum si vom fi bucurosi sa va raspundem la toate intrebarile pentru a lua decizia favorabila dumneavoastra ! Nu uitati, Comision 0% CUMPARATOR !

30000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0% - Teren 500mp Bascov / Strada Zorilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 14500 €
Comision 0% - Teren 500mp Bascov / Strada Zorilor Glamboc Deal , Bascov , jud. Arges

De vanzare in sistem de reprezentare exclusiva si comision 0% la cumparator! Teren intravilan cu suprafata intre 500 - 700 mp. Suprafata se poate modifica, clientul avand beneficiul de a-si alege suprafata dorita. Deschiderea terenului este de 28.65 m. Forma acestuia este dreptunghiulara, fara inclinatie. Terenul dispune de utilitati la limita proprietatii (energie electrica si apa), in zona existand si gaze la aprox 100 m. Accesul se face pe drum asfaltat la numai 1.8 km de DN7 PItesti - Rm. Valcea. Va indemnam sa ne contactati pentru informatii suplimentare. Pret cu 20% sub alte oferte din zona! Retineti! Comision 0% cumparator. Prezentare video: https://www.youtube.com/watch?v=YUxyJgNuByw

14500 €

   Apartament

Vezi Detalii
 Bascov- Valea Ursului Han - teren 3109 mp parcelat in 5 loturi! Agentie - 0 comision - exclusivitate 18000 €
Bascov- Valea Ursului Han - teren 3109 mp parcelat in 5 loturi! Bascov, Bascov , jud. Arges

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! BASCOV - VALEA URSULUI HAN - TEREN 3109 MP PARCELAT IN 5 LOTURI. Situat la liziera padurii, intr-o zona minunata, pe strada Boierilor - o strada marginita de padure si case frumoase. Teren gata pregatit pentru dezvoltarea unui nou cartier, in suprafata de 3109 mp, parcelat in 5 loturi de 530 mp, cu deschidere 20 m, lungime 27 m si utilitati in derulare.

18000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(