Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Comision 0% - Teren 500mp Bascov / Strada Zorilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 17500 €
Comision 0% - Teren 500mp Bascov / Strada Zorilor Glamboc Deal , Bascov , jud. Arges

De vanzare in sistem de reprezentare exclusiva si comision 0% la cumparator! Teren intravilan cu suprafata intre 500 - 700 mp. Suprafata se poate modifica, clientul avand beneficiul de a-si alege suprafata dorita. Deschiderea terenului este de 28.65 m. Forma acestuia este dreptunghiulara, fara inclinatie. Terenul dispune de utilitati la limita proprietatii (energie electrica si apa), in zona existand si gaze la aprox 100 m. Accesul se face pe drum asfaltat la numai 1.8 km de DN7 PItesti - Rm. Valcea. Va indemnam sa ne contactati pentru informatii suplimentare. Pret cu 20% sub alte oferte din zona! Retineti! Comision 0% cumparator. Prezentare video: https://www.youtube.com/watch?v=YUxyJgNuByw

17500 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% Casa in Bascov, la gri Agentie - 0 comision - exclusivitate 97999 €
COMISION 0% Casa in Bascov, la gri Bascov, Bascov , jud. Arges

Va propun spre vanzare o casa moderna, construita in anul 2018, amplasata in comuna Bascov, la 800m de sensul giratoriu spre Rm. Valcea. Structura de rezistenta este facuta pe stalpi si grinzi de beton. Peretii au 50 cm grosime, izolati interior si exterior, ferestre tripan, incalzire in pardoseala. Avem un proiect complet nou, construit pe un teren de 517 m, finisajele interioare lasandu-se in grija noului proprietar. Regimul de inaltime este P+1, cu o suprafata construita de 230 mp.Compartimentarea este facuta astfel: parter- living cu iesire pe terasa, bucatarie open-space, o camera ce poate fi folosita ca dreasing sau birou, baie, 2 camere tehnice; etaj- 3 dormitoare, unul dintre dormitoare avand dresing, 1 bai, 2 balcoane. Intreg spatiu al imobilului poate fi amenajat dupa bunul gust, va punem la dispozitie proiectul clientului pentru amenajarea casei pentru a va da seama de potentialul ei . Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati!

97999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa 6 camere Glâmboc Deal | 1.100 mp Teren | Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 69999 €
Casa 6 camere Glâmboc Deal | 1.100 mp Teren | Comision 0% Bascov, Bascov , jud. Arges

Locuința ideală pentru o familie care doreste să-și crească copiii în natură, la aer curat, să le ofere o copilărie fără ecrane și poluare.O putem numii si casa de vacanta. Ce poate fi mai frumos decât să-ți bei cafeaua sau ceaiul admirând la răsărit și/sau asfințit căprioarele, vulpea, iepurii sau fazanii cum își fac apariția la marginea pădurii. Comunitate rezidențiala discretă, cu drum servitute privat, constituită din familii tinere cu copii, aflată departe de aglomerația urbană și de zonele cu mare potențial de contaminare. Casa este situată în Bascov – strada Zorilor - Glâmboc Deal - proiect deosebit, construcție P+1, living mare, 4 dormitoare, 3 băi, 1 birou/dressing, bucătărie, cămară/spațiu tehnic, suprafață utilă 210 mp, suprafață construită 270 mp, teren 1.131 mp intravilan curți construcții în totalitate !!! Construcție realizată cu simț de răspundere, pentru mine, din cărămidă Porotherm 38cm, cea mai groasă existenta în piață, acoperiș țiglă Bramac, model Romana, fosa ecologica ELFI, gard parțial realizat din panouri plasă zincată tip Metro. Construcția poate fi finalizată în 6-7 săptămâni. Utilități : curent electric, gaze naturale, apă, internet fibră și fosă septică, locuința este îmbrățișată de pădure. Acces usor, mai puțin de 2 km din Pitești, intrand pe prima strada la dreapta, dupa ieșirea din pasajul Bascov spre Rm.Vâlcea, sus pe platoul Glamboc, zona neinundabilă, aerisită, curată, liniștită și relativ izolată, cu acces rapid la A1 pentru București și DN7 pentru Sibiu, fără a tranzita oraşul Piteşti. Comision vânzare 0% , achiziţie direct de la proprietar. Teren de fotbal sintetic cu nocturnă - în vecinătate. Acte în regulă, nu există sarcini pe proprietate, se poate scoate extras de informare imediat de către notar. Este ultima proprietate disponibilă în această locaţie specială, îmbrăţişată de pădure. La achiziţionarea imobilului cu credit Prima Casă/imobiliar/ipotecar, primiţi asistentă la realizarea dosarului bancar. Pentru mai multe detalii despre această proprietate sau despre alte oferte similare în zonă, puteţi contacta biroul de vânzări. 0% comision | DA! Nu percepem comision la cumpărarea acestei proprietăţi!

69999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren intravilan 1.300mp Sat Rotaresti, Bascov, Pitesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 29988 €
Teren intravilan 1.300mp Sat Rotaresti, Bascov, Pitesti , Bascov , jud. Arges

Teren intravilan, in suprafata de 1.300,35mp. Proprietatea este amplasata intr-una din zonele rezidentiale ale orasului Pitesti, si anume Comuna Bascov, in sat Rotaresti, la circa 2500m de Bd. Nicolae Balcescu si intersectia Curtea de Arges – Ramnicu Valcea. Terenul este liber, are o deschidere la drum satesc de 28ml, suprafata de 1300,35mp, cu dimensiunile 50/28m. Vanzarea se face in procedura de executare silita, prin licitatie publica, pretul de pornire al licitatiei fiind de 143.943 Ron, reprezentand 75% din pretul de evaluare.

29988 €

   Apartament

Vezi Detalii
 Bascov- Valea Ursului Han - teren 3109 mp parcelat in 5 loturi! Agentie - 0 comision - exclusivitate 18000 €
Bascov- Valea Ursului Han - teren 3109 mp parcelat in 5 loturi! Bascov, Bascov , jud. Arges

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! BASCOV - VALEA URSULUI HAN - TEREN 3109 MP PARCELAT IN 5 LOTURI. Situat la liziera padurii, intr-o zona minunata, pe strada Boierilor - o strada marginita de padure si case frumoase. Teren gata pregatit pentru dezvoltarea unui nou cartier, in suprafata de 3109 mp, parcelat in 5 loturi de 530 mp, cu deschidere 20 m, lungime 27 m si utilitati in derulare.

18000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren intravilan de vanzare in Bascov, Glamboc deal Agentie - 0 comision - exclusivitate 112 €
Teren intravilan de vanzare in Bascov, Glamboc deal Bascov, Bascov , jud. Arges

De vanzare in sistem de reprezentare exclusiva si comision 0% la cumparator! Teren intravilan cu suprafata de 4551 mp, pe strada Zorilor (Ion Minulescu), in Bascov, zona Glamboc deal. Deschiderea terenului este de 28.65 m. Forma acestuia este dreptunghiulara, fara inclinatie. Terenul dispune de utilitati la limita proprietatii (energie electrica si apa), in zona existand si gaze la aprox 100 m. Accesul se face pe drum asfaltat la numai 1.8 km de DN7 PItesti - Rm. Valcea. Va indemnam sa ne contactati pentru informatii suplimentare. Pret cu 25% sub alte oferte din zona! Retineti! Comision 0% cumparator. Prezentare video: https://www.youtube.com/watch?v=YUxyJgNuByw Agent de reprezentare: Alexandru Oancea

112 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Bascov Serelor, Teren Industrial de Vanzare Agentie - 0 comision - exclusivitate 280728 €
Bascov Serelor, Teren Industrial de Vanzare Bascov, Bascov , jud. Arges

De vanzare prin Reprezentare Exclusiva (Comision 0% la cumparator !) Teren Industrial (intravilan arabil), amplasat in Bascov judetul Arges. Localizarea sa este in plan de acces secund fata de str Serelor si Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, dar cu vizibilitate directa la Autostrada. Dimensiunile sale sunt: suprafata totala 7.798 mp, front stradal 30.46 m (se lateste apoi la 42.90m), pe o lungime de 188.58 m. Se invecineaza direct cu un amplasament nou edificat de tip Hala / Depozit. Utilitatile la limita proprietatii. Se doreste o vanzare rapida la un pret corect.

280728 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(