Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inedit| Casa Ocnele Mari| Comision 0%| Agentie - 0 comision - exclusivitate 160000 €
Inedit| Casa Ocnele Mari| Comision 0%| 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux vă oferă în exclusivitate - cu COMISION ZERO la cumpărare - o casă specială, cu o suprafață mai mult decât generoasă, o arhitectură inteligentă și o distribuție ingenioasă a camerelor la interior. Casa se află pe strada Carpenis ,nr 5 , într-una din cele mai curate, liniștite strazi din Ocnele Mari, beneficiind de deschidere la două străzi, un teren suficient pentru activitățile unei familii numeroase și diverse îmbunătățiri care aduc satisfacție celor care locuiesc în ea. Casa este formata din Demisol =36 mpu + Parter=77,33 mpu+ Etaj 1=48,77 mpu. Casa este construită din cărămidă, cu fundații solide. Aceasta este pretabila pentru o familie numeroasa, dar si pentru inchiriere in regim hotelier. In curte se mai afla o cabanuta si un garaj pentru masina. Oferta este deosebita prin calitatea constructiei si a finasajelor dar mai ales de pozitia imobilului . Va asteptam la vizionare! 0721373745

160000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 3 Camere Mobilat si Utilat Modern Traian COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Apartament 3 Camere Mobilat si Utilat Modern Traian COMISION 0% Traian, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va ofera spre cumparare cu COMISION 0% un apartament mobilat si utilat modern, cu 3 camere, in zona Traian, lux si confort intr-o zona linistita. Apartamentul este compus din living, 2 dormitoare, bucatarie, baie, hol, dressing si a fost amenajat cu un design interior modern, pentru a satisface cele mai pretentioase cerinte in ceea ce priveste confortul si eleganta. Locuinta este luminoasa, dispune de centrala termica proprie, ferestre tip termopan, parchet in zona de zi si dormitoare, gresie in bucatarie si baie, este complet mobilata si utilata cu electrocasnice de ultima generatie iar cladirea este dotata cu acoperis. Imobilul se afla intr-o zona primitoare in vecinatatea apropiata a multor puncte de interes cum ar fi scoli, gradinite, terenuri de joaca, magazine, piete si supermarketuri. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0755351029

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren Goranu | 1035 mp | Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 27000 €
Teren Goranu | 1035 mp | Comision 0% Goranu, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va propune un teren intravilan in Goranu, strada Izlazului cu o suprafata de 1035 mp si deschidere de 20 ml. Daca doriti sa achizitionati un teren fie pentru o casa sau investitie, aceasta este zona perfecta. Utilitatile se afla in proximitatea terenului. Contact 0721 373 944

27000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare teren Calea lui Traian-Lenin Sud | Comision 0 % Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Vanzare teren Calea lui Traian-Lenin Sud | Comision 0 % 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va ofera spre vanzare un teren cu suprafata de 1000 mp in zona Lenin Sud.Această zonă este într-un proces continuu de dezvoltare, cu potențial extraordinar de investiții pentru case, duplexuri, blocuri. Toate utilitatile sunt aproape de proprietate. Terenul se poate vinde si in doua parcele a cate 500 mp fiecare, ambele cu o deschidere de 20 ml. Conform Certificatului de urbanism este situat in Intravilan , cu posibilitate pentru constructii civile. Pentru mai multe detalii și vizionări, ne puteți contacta la numărul de telefon 0721 375 150 - Neacșu Mihaela Cristina.

65000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Apartament 4 camere Zona Nord-Republicii | Comision 0 % Agentie - 0 comision - exclusivitate 83000 €
Apartament 4 camere Zona Nord-Republicii | Comision 0 % 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va ofera spre vanzare un superb apartament cu 4 camere in zona Nord-Republicii, cu o suprafata utila de 83.80 mp utili. Apartamentul este la etajul 4, este total decomandat, foarte ingrijit, complet mobilat si utilat, dotat cu centrala termica. Apartamentul are urmatoarele suprafete : -bucatarie 10.72 mp -hol 1 3.48 mp -camera de zi 18 mp -baie 3.40 mp -hol 2 11.39 mp -baie 4.09 mp -dormitor 11.83 mp -camera 10.43 mp -camera 10.46 mp -balcon 1 3.80 mp -balcon 2 3.84 mp Apartamentul are o pozitionare ideala , este situat intr-o zona cu multiple facilitati , la cativa pasi de magazine ,scoli ,transport public,spitalul Judetean si altele. Pentru mai multe informatii si vizionari , va stam la dispozitie la numarul de telefon 0721 375 150 Neacsu Mihaela Cristina.

83000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Ostroveni | Comision 0 % Agentie - 0 comision - exclusivitate 57500 €
Apartament 3 camere Ostroveni | Comision 0 % Ostroveni, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere la intrare pe Bulevardul Tineretului , avand o suprafata utila de 69.04 mp . Apartamentul este la etajul 4,beneficieaza de lift ,este total decomandat .foarte ingrijit si are urmatoarele suprafete: -dormitor 14.32 mp -dormitor 11.56 mp -camara 1.19 mp -baie 5.21 mp -bucatarie 6.64 mp -camera de zi 16.03 mp -hol 12.25 mp -debara 1 0.92 mp -debara 2 0.92 mp -balcon 8.69 mp Apartamentul se va vinde nemobilat , asadar viitorul proprietar il poate amenaja dupa bunul plac. Apartamentul are o pozitionare ideala , este situat intr-o zona cu multiple facilitati , la cativa pasi de magazine ,scoli ,transport public si altele. Apartamentul este disponibil incepand cu data de 01:11:2019. Pentru mai multe informatii si vizionari ma puteti contacta la numarul de telefon 0721 375 150 Neacsu Mihaela Crsitina.

57500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera etajul 1 | Zona Nord | Comision 0 % Agentie - 0 comision - exclusivitate 27000 €
Vanzare garsoniera etajul 1 | Zona Nord | Comision 0 % 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va ofera spre vanzare o garsoniera in zona Nord-Republicii la etajul 1. Garsoniera are o suprafata utila de 26.36 mp si totala de 28.12 mp. Garsoniera este formata din camera de zi, bucatarie , baie si logie. Proprietatea se afla intr-o zona cu multiple facilitati in zona, magazine, scoli , farmacii ,spitalul Judetean ,transport public si multe altele. Garsoniera necesita renovare. Pentru mai multe informatii si vizionari ma puteti contacta la numarul de telefon 0721 375 150 Neacsu MIhaela Cristina.

27000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartamentul ideal pentru familia ta, Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 66000 €
Apartamentul ideal pentru familia ta, Comision 0% Central, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Visul de a te muta la casa ta e acum realitate. Vă prezentăm un ansamblu rezidențial central, spațios, cu priveliște încântătoare Direct de la dezvoltator, COMISION 0%, apartament 3 camere, etaj 6, suprafaţă utilă 85mp, zona Aleea Muzicii, predare la cheie. Finisaje şi dotări apartament: - ușă de intrare metalică tâmplărie - uşi interior - placaj gresie în baie şi balcon - placaj faianţă în baie - parchet laminat - baia utilată cu obiecte sanitare - centrală şi calorifere - pereţii vopsea lavabilă albă - exterior izolat cu vată bazaltică pentru placare. Apartamentele dispun de finisaj termoizolant, geam termopan și centrală termică profesională, elemente care asigură un confort termic deosebit. Contorizare individuală a consumului de gaz, curent electric şi apă. Blocul este dotat cu două lifturi pe senzori de ultimă generaţie. Se poate accesa orice program bancar: Pima Casă sau Credit Ipotecar. Avansul minim este de 5%. Te aşteptăm la RE/MAX Grup de Lux unde vei fi preluat de unul din colegii noștri de la departamentul de finanţare. Oferim consiliere financiară GRATUITĂ, la cele mai înalte standarde, iar cu calm și profesionalism vei primi cea mai bună soluție în materie de credite ipotecare sau rate prin Prima Casă. Pentru detalii suplimentare legate de imobil nu ezitaţi să ne contactați la numărul de telefon: 0721 373 716.

66000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartamentul ideal pentru familia ta, Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 72000 €
Apartamentul ideal pentru familia ta, Comision 0% Central, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Visul de a te muta la casa ta e acum realitate. Vă prezentăm un ansamblu rezidențial central, spațios, cu priveliște încântătoare Direct de la dezvoltator, COMISION 0%, apartament 3 camere, etaj 2, suprafaţă utilă 85mp, zona Aleea Muzicii, predare la cheie. Finisaje şi dotări apartament: - ușă de intrare metalică tâmplărie - uşi interior - placaj gresie în baie şi balcon - placaj faianţă în baie - parchet laminat - baia utilată cu obiecte sanitare - centrală şi calorifere - pereţii vopsea lavabilă albă - exterior izolat cu vată bazaltică pentru placare. Apartamentele dispun de finisaj termoizolant, geam termopan și centrală termică profesională, elemente care asigură un confort termic deosebit. Contorizare individuală a consumului de gaz, curent electric şi apă. Blocul este dotat cu două lifturi pe senzori de ultimă generaţie. Se poate accesa orice program bancar: Pima Casă sau Credit Ipotecar. Avansul minim este de 5%. Te aşteptăm la RE/MAX Grup de Lux unde vei fi preluat de unul din colegii noștri de la departamentul de finanţare. Oferim consiliere financiară GRATUITĂ, la cele mai înalte standarde, iar cu calm și profesionalism vei primi cea mai bună soluție în materie de credite ipotecare sau rate prin Prima Casă. Pentru detalii suplimentare legate de imobil nu ezitaţi să ne contactați la numărul de telefon: 0721 373 716.

72000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament decomandat, 3 camere, ansamblu nou, 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Apartament decomandat, 3 camere, ansamblu nou, 0% Comision Central, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Raportul calitate-preț, locația, finisajele, confortul și rafinamentul sunt doar câteva dintre criteriile pe care le luăm în calcul atunci când îți prezentăm apartamentele noastre. Direct de la dezvoltator, COMISION 0%, apartament 3 camere, etaj 3, suprafaţă utilă 75mp, zona Aleea Muzicii, predare la cheie. Finisaje şi dotări apartament: - ușă de intrare metalică tâmplărie - uşi interior - placaj gresie în baie şi balcon - placaj faianţă în baie - parchet laminat - baia utilată cu obiecte sanitare - centrală şi calorifere - pereţii vopsea lavabilă albă - exterior izolat cu vată bazaltică pentru placare. Apartamentele dispun de finisaj termoizolant, geam termopan și centrală termică profesională, elemente care asigură un confort termic deosebit. Apartamentele se vând nemobilate. Contorizare individuală a consumului de gaz, curent electric şi apă. Structura blocurilor este pe cadre din beton B650, zidărie de 25 cm. Blocul este dotat cu două lifturi pe senzori de ultimă generaţie. Se poate accesa orice program bancar: Pima Casă sau Credit Ipotecar. Avansul minim este de 5%. Te aşteptăm la RE/MAX Grup de Lux unde vei fi preluat de unul din colegii noștri de la departamentul de finanţare. Oferim consiliere financiară GRATUITĂ, la cele mai înalte standarde, iar cu calm și profesionalism vei primi cea mai bună soluție în materie de credite ipotecare sau rate prin Prima Casă. Pentru detalii suplimentare legate de imobil nu ezitaţi să ne contactați la numărul de telefon: 0721 373 716.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Profita acum! Apartament nou cu 3 camere, în zonă centrală Agentie - 0 comision - exclusivitate 80000 €
Profita acum! Apartament nou cu 3 camere, în zonă centrală Central, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Direct de la dezvoltator, COMISION 0%, apartament 3 camere, parter, suprafaţă utilă 85mp, zona Aleea Muzicii, predare la cheie. Finisaje şi dotări apartament: - ușă de intrare metalică tâmplărie - uşi interior - placaj gresie în baie şi balcon - placaj faianţă în baie - parchet laminat - baia utilată cu obiecte sanitare - centrală şi calorifere - pereţii vopsea lavabilă albă - exterior izolat cu vată bazaltică pentru placare. Apartamentele dispun de finisaj termoizolant, geam termopan și centrală termică profesională, elemente care asigură un confort termic deosebit. Contorizare individuală a consumului de gaz, curent electric şi apă. Blocul este dotat cu două lifturi pe senzori de ultimă generaţie. Se poate accesa orice program bancar: Pima Casă sau Credit Ipotecar. Avansul minim este de 5%. Te aşteptăm la RE/MAX Grup de Lux unde vei fi preluat de unul din colegii noștri de la departamentul de finanţare. Oferim consiliere financiară GRATUITĂ, la cele mai înalte standarde, iar cu calm și profesionalism vei primi cea mai bună soluție în materie de credite ipotecare sau rate prin Prima Casă. Pentru detalii suplimentare legate de imobil nu ezitaţi să ne contactați la numărul de telefon: 0721 373 716.

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere -  privelişte deosebită, zonă excelentă! Agentie - 0 comision - exclusivitate 66000 €
Apartament 3 camere - privelişte deosebită, zonă excelentă! Central, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Eşti în căutarea unui apartament care se ridică la cele mai înalte standarde, cu o compartimentare excelentă, potrivită pentru gusturile rafinate? Atunci venim în ajutorul tău. Direct de la dezvoltator, COMISION 0%, apartament 3 camere, parter, suprafaţă utilă 75mp, zona Aleea Muzicii, predare la cheie. Finisaje şi dotări apartament: - ușă de intrare metalică tâmplărie - uşi interior - placaj gresie în baie şi balcon - placaj faianţă în baie - parchet laminat - baia utilată cu obiecte sanitare - centrală şi calorifere - pereţii vopsea lavabilă albă - exterior izolat cu vată bazaltică pentru placare. Apartamentele dispun de finisaj termoizolant, geam termopan și centrală termică profesională, elemente care asigură un confort termic deosebit. Apartamentele se vând nemobilate. Contorizare individuală a consumului de gaz, curent electric şi apă. Structura blocurilor este pe cadre din beton B650, zidărie de 25 cm. Blocul este dotat cu două lifturi pe senzori de ultimă generaţie. Se poate accesa orice program bancar: Pima Casă sau Credit Ipotecar. Avansul minim este de 5%. Te aşteptăm la RE/MAX Grup de Lux unde vei fi preluat de unul din colegii noștri de la departamentul de finanţare. Oferim consiliere financiară GRATUITĂ, la cele mai înalte standarde, iar cu calm și profesionalism vei primi cea mai bună soluție în materie de credite ipotecare sau rate prin Prima Casă. Pentru detalii suplimentare legate de imobil nu ezitaţi să ne contactați la numărul de telefon: 0721 373 716.

66000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament spaţios cu 3 camere, 75 mpu, zonă centrală Agentie - 0 comision - exclusivitate 66000 €
Apartament spaţios cu 3 camere, 75 mpu, zonă centrală Central, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Raportul calitate-preț, locația, finisajele, confortul și rafinamentul sunt doar câteva dintre criteriile pe care le luăm în calcul atunci când îți prezentăm apartamentele noastre. Direct de la dezvoltator, COMISION 0%, apartament 3 camere, etaj 1, suprafaţă utilă 75mp, zona Aleea Muzicii, predare la cheie. Finisaje şi dotări apartament: - ușă de intrare metalică tâmplărie - uşi interior - placaj gresie în baie şi balcon - placaj faianţă în baie - parchet laminat - baia utilată cu obiecte sanitare - centrală şi calorifere - pereţii vopsea lavabilă albă - exterior izolat cu vată bazaltică pentru placare. Apartamentele dispun de finisaj termoizolant, geam termopan și centrală termică profesională, elemente care asigură un confort termic deosebit. Apartamentele se vând nemobilate. Se poate accesa orice program bancar: Pima Casă sau Credit Ipotecar. Avansul minim este de 5%. Te aşteptăm la RE/MAX Grup de Lux unde vei fi preluat de unul din colegii noștri de la departamentul de finanţare. Oferim consiliere financiară GRATUITĂ, la cele mai înalte standarde, iar cu calm și profesionalism vei primi cea mai bună soluție în materie de credite ipotecare sau rate prin Prima Casă. Pentru detalii suplimentare legate de imobil nu ezitaţi să ne contactați la numărul de telefon: 0721 373 716.

66000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament 3 camere central | Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 69999 €
Vanzare apartament 3 camere central | Comision 0% Central, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Vrei sa locuiesti in zona 0 a Ramnicului Valcea ? Ei bine RE/MAX Grup de Lux va propune in exclusivitate spre vanzare cu comision 0 % de la cumparator un apartament cu 3 camere situat pe strada General Gheorghe Magheru. Imobilul este compus din 3 camere luminoase si anume 2 dormitoare spatioase unul dintre ele dispune de balcon, living luminos,doua bai, bucatarie cu camara si balcon, hol. Imobilul poate fi transformat cu usurinta intr-o afacere care iti poate aduce venituri si anume regim hotelier, fiind amplasat in zona ultracentrala si la doi pasi de Piata Mare. Imobilul se vinde complet mobilat si utilat. Pentru orice detaliu va stau la dispozitie. Delia Doandes 0721 373 944

69999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 29000 €
Apartament 2 Camere COMISION 0% Ostroveni, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux va ofera spre cumparare cu COMISION 0% un apartament cu 2 camere in zona Cina Apartamentul este compus din dormitor, living, hol, bucatarie, baie cu geam, balcon. Imobilul se vinde complet mobilat si utilat. Locuita este spatioasa, placuta si la un pret foarte bun. Pentru detalii sunati la numarul de telefon 0755351029 Adam Preoteasa

29000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spațiu comercial în zona Lenin Sud (vanzare/inchiriere) Agentie - 0 comision - exclusivitate 480000 €
Spațiu comercial în zona Lenin Sud (vanzare/inchiriere) Sud, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Imobil P+3E, amplasat în Lenin Sud, an de construcție 2019 Teren 260 mp, suprafața utilă 480 mp, suprafața construită 576 mp, Structura din beton armat , planșee din beton armat , fundații continue, închidere exterioară si compartimentări interioare. Clădirea are 12 de camere, 2 băi pe nivel , centrală pe gaze la fiecare nivel. Utilitati :energie electrică, gaze, apă, canalizare, internet fibră optică, telefon. Suprafețele pe nivele : -parter - 300 mp; -et 1,2,3 - 300 mp. Destinații posibile: Birouri, Clinică Medicală, Gradinită- after school, azil de batrani. Cladirea are posibilitatea de a fi transformata intr-un imobil cu destinatie rezidentiala.

480000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Apartament 2 camere | Nord | Ocazie | Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 24500 €
Apartament 2 camere | Nord | Ocazie | Comision 0% 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Iti doresti o locuinta la un pret super accesibil, compartimentare unica, confort si senzatia de libertate? Noi iti propunem, in exclusivitate, spre vanzare, fara comision la cumparare, un apartament de tip mansarda, la cheie. in zona Nord. Apartamentul se defasoara pe doua niveluri fiind compus atfel: Nivel parter - living+bucatarie open space, baie cu cada si loggie Scara interioara Nivel etaj - dormitor si hol Tot mobilierul este facut pe comanda, astfel exista numeroase spatii de depozitare. Daca te-ai hotarat sa te muti la casa ta, suna-ne pentru a stabili o vizionare! Persoana de contact: Delia Doandes 0721 373 944

24500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere | Comision 0% | Finantare Agentie - 0 comision - exclusivitate 50106 €
Apartament 2 camere | Comision 0% | Finantare 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Cel mai nou ansamblu rezidențial din orasul Ramnicu Valcea, vă propune în EXCLUSIVITATE ,cu comision 0% spre vânzare apartament de 2 camere decomandate cu o suprafață utilă de 59 mpu. Ansamblul rezidențial e amplasat pe Bulevardul Dem Radulescu, Localizarea acestuia prezintă acces facil către toate punctele de interes principale din zonă! Promitem cel mai bun raport calitate-pret, cea mai bună localizare disponibilă în zonă. Avantajele proiectului : - loc de parcare inclus în preț - cel mai bun raport calitate-preț - compartimentări inteligente - drumuri asfaltate - spații verzi, loc de joacă pentru copii - cea mai bună localizare din zonă - cel mai mare potential de creștere al prețului pe metru pătrat, zonal Modalitatea de plată este de asemenea flexibilă, acceptăm credit bancar (Prima Casă, Credit Ipotecar ) sau plata in tranșe . Oferta valabilă în limita stocului disponibil! Pentru mai multe detalii contacteaza-ne acum la telefon 0748 80 72 73

50106 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casă 4 camere | Comision 0% | Cartier Rezidential Agentie - 0 comision - exclusivitate 218000 €
Casă 4 camere | Comision 0% | Cartier Rezidential 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Exclusivitate! Comision 0% la cumparare! RE/MAX Grup De Lux ofera spre vanzare , o casa moderna cu 4 camere , cu o suprafata utila de 180 mp si teren aferent de 420 mp, cu un regim de inaltime de P+ E+ M cu o compartimentare bine gandita si functionala , cu finisaje de calitate si in culori calde care te cuceresc de la prima vedere! Parterul este format din hol de acces , living spatios unde serile friguroase te poti incalzi la semineu, dormitor cu baie, bucatarie luminoasa, terasa , baie , spatiu de depozitare, accesul la etaj se face printr-o scara interioara unde se regasesc, 2 dormitoare ambele cu baie proprie, iar la mansarda se afla o camera open space , care cu usurinta poate fi compartimentata. In curte se afla 2 locuri de parcare + garaj , iar in spate se afla o anexa cu baie proprie si gratar. Oferta este deosebita prin calitatea constructiei si a finisajelor! Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati!

218000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 3 camere/ Comision 0 la cumparator/ Et 1/Oportunitate Agentie - 0 comision - exclusivitate 69000 €
Apartament 3 camere/ Comision 0 la cumparator/ Et 1/Oportunitate 1 Mai, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

RE/MAX Grup de Lux Valcea iti propune sa te simti ca acasa, intr-un apartament cu 3 camere,mobilat, luminos, spațios, in zona Ostroveni. Imobilul se oferă spre vânzare complet mobilat și utilat, exact cum se observa în pozele de prezentare. Accesul facil spre toate zonele orașului se îmbină armonios cu poziția ușor retrasa a blocului, ceea ce conferă liniște. Avantaje: • Apartamentul este mobilat și utilat cu foarte mult bun gust. • Mobilierul fiind făcut la comanda, se încadrează perfect în spatiile din apartament. • Electrocasnicele sunt incorporate în mobila. Suprafata utila de 79 mp + balcon si compartimentarea eficienta il fac sa fie un apartament placut in care va puteti relaxa cu familia dupa o zi aglomerata. Imobilul este impartit in 2 dormitoare, un living generos cu bucatarie deschisa, un hol si o baie. In cazul în care doriți sa vizionați apartamentul va rog sa ma contactați la tel. 0721 373 488

69000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spațiu comercial de închiriat | Ultracentral Agentie - 0 comision - exclusivitate 1950 €
Spațiu comercial de închiriat | Ultracentral Central, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Vrei o locatie ultracentrala pentru afacerea ta ? REMAX Grup de Lux va propune spre inchiriere spatiu comercial in Piata Centrala la parterul cladirii in suprafata de 93 mp. Accesul in spatiu se face atat din Ana Ipatescu cat si pietonala; acest spatiu este ideal pentru casa de pariuri, farmacie sau alte activitati pentru alimentatie publica. De asemenea este pretabil pentru librarie,activitati extrascolare, sediu de firma, etc. Pentru mai multe informatii si detalii va astept la vizionare.

1950 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Apartament 3 camere 74mpu | Etaj intermediar | Vedere spre lac Agentie - 0 comision - exclusivitate 72800 €
Apartament 3 camere 74mpu | Etaj intermediar | Vedere spre lac Ostroveni, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Dorești să locuiești într-unul dintre cele mai moderne cartiere din Vâlcea? Dar să ai cel mai bun raport calitate/preț? Îți recomandăm apartamentele din ansamblu nostru modern, pozitionate într-o zonă excelentă - bulevardul Dem Rădulescu. Dotări: -Centrală proprie, calorifere -Geamuri termopan, -Ușă metalică la intrare, -Utilități: apă, gaz, curent Beneficii: -Parcări -Iluminat -Loc de joacă, -Spațiu verde/zona de relaxare Apartamentele se predau la cheie, în noiembrie 2020. Acceptăm orice modalitate de plată, cu un avans de minim 10.000 euro. RE/MAX Grup de Lux este franciza brandului imobiliar nr. 1 lume. Din luna martie 2019, biroul nostru se extinde cu încă 2 puncte, în Cluj și Sibiu. Agenții noștri constituie cea mai puternică forță de vânzări imobiliare din lume. Prin eforturile lor, am făcut posibil să spunem că nimeni în lume nu vinde mai multe imobile decât RE/MAX. Din aceste motive, vă mulțumim și vă promitem că puteți conta pe noi atunci când doriți să vindeți, cumpărați sau să închiriați o proprietate Pentru detalii suplimentare sau pentru a stabili o întâlnire, sună-ne la numărul afișat: 0721374121.

72800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Alegerea ideala | Apartament 3 camere 70mpu - COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 66002 €
Alegerea ideala | Apartament 3 camere 70mpu - COMISION 0% Central, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Raportul calitate-preț, locația, finisajele, confortul și rafinamentul sunt doar câteva dintre criteriile pe care le luăm în calcul atunci când îți prezentăm apartamentele noastre. Direct de la dezvoltator, COMISION 0%, zona Aleea Muzicii, predare la cheie. Finisaje și dotări apartament: - ușă de intrare metalică -uși interior -tâmplărie PVC -placaj gresie în baie și balcon, -placaj faianță în baie, -parchet laminat -baia utilată cu obiecte sanitare -centrală și calorifere -pereții vopsea lavabilă albă Contorizare individuală a consumului de gaz, curent electric și apă. Structura blocurilor este pe cadre din beton B650, zidărie de 25 cm. Blocul este dotat cu două lifturi pe senzori de ultimă generație, Schindler. Exterior izolat cu vată bazaltică pentru placare. Apartamentele dispun de finisaj termoizolant, geam termopan și centrală termică profesională, elemente care asigură un confort termic deosebit. Apartamentele se vând nemobilate. Se poate accesa orice program bancar: Pima Casă sau Credit Ipotecar. Avansul minim este de 5%. Pentru detalii suplimentare legate de imobil nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon - 0721/374.417 Consultanță financiară: Te așteptăm la RE/MAX Grup de Lux unde vei fi preluat de unul din colegii noștri de la departamentul de finanțare. Oferim consiliere financiară GRATUITĂ, la cele mai înalte standarde, iar cu calm și profesionalism vei primi cea mai bună soluție în materie de credite ipotecare sau rate prin Prima Casă.

66002 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartamet 3 camere 74mpu - Bucatarie separata Agentie - 0 comision - exclusivitate 79864 €
Apartamet 3 camere 74mpu - Bucatarie separata Ostroveni, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Dorești să locuiești într-unul dintre cele mai moderne cartiere din Vâlcea? Dar să ai cel mai bun raport calitate/preț? Îți recomandăm apartamentele din ansamblu nostru modern, pozitionate într-o zonă excelentă - bulevardul Dem Rădulescu. Vă propunem, direct de la dezvoltator, cu 0% COMISION, priveliște superbă. Dotări: Centrală proprie, calorifere Geamuri termopan, Ușă metalică la intrare, Utilități: apă, gaz, curent Beneficii: Parcări Iluminat Loc de joacă, Spațiu verde/zona de relaxare Apartamentele se predau la cheie, în noiembrie 2020. Acceptăm orice modalitate de plată, cu un avans de minim 10.000 euro. Dacă te-ai hotărât să te muți la casa ta și vrei prețul cel mai mic al momentului, sună-ne pentru a stabili o vizionare! Vrei un apartament nou dar te descurajează drumurile pe care trebuie să le faci pentru obținearea unui credit? Te așteptăm la sediul RE/MAX Grup de Lux unde vei fi preluat de unul din colegii noștri de la departamentul de finanțare. Oferim consiliere financiară GRATUITĂ, la cele mai înalte standarde, iar cu calm și profesionalism vei primi cea mai bună soluție în materie de credite ipotecare sau rate prin Prima Casă. Numar de contact - 0721/374.417

79864 €

   Apartament

Vezi Detalii
Terasa 50mpu - Apartamet 3 camere 69mpu - Bucatarie separata Agentie - 0 comision - exclusivitate 82050 €
Terasa 50mpu - Apartamet 3 camere 69mpu - Bucatarie separata Ostroveni, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Îți dorești să ai propria locuință în care să te relaxezi după o zi de muncă, iar în weekend să te distrezi cu prietenii? Îți prezentăm soluția perfectă pentru tine. Direct de la dezvoltator, cu 0% COMISION, poziționat în bulevardul Dem Rădulescu. Priveliște superbă! Beneficii: Parcări Iluminat Loc de joacă Spațiu verde/zona de relaxare Dotări: Centrală proprie, calorifere Geamuri termopan, Ușă metalică la intrare Utilități: apă, gaz, curent Vrei un apartament nou dar te descurajează drumurile pe care trebuie să le faci pentru obținearea unui credit? Te așteptăm la sediul RE/MAX Grup de Lux unde vei fi preluat de unul din colegii noștri de la departamentul de finanțare. Oferim consiliere financiară GRATUITĂ, la cele mai înalte standarde, iar cu calm și profesionalism vei primi cea mai bună soluție în materie de credite ipotecare sau rate prin Prima Casă. Pentru a intra în contact cu reprezentatul nostru de vânzari, sună-ne la nr. de tel afișat. Numar de contact - 0721/374.417

82050 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartamet 3 camere 67mpu - Bucatarie separata Agentie - 0 comision - exclusivitate 64468 €
Apartamet 3 camere 67mpu - Bucatarie separata Ostroveni, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Îți dorești să ai propria locuință în care să te relaxezi după o zi de muncă, iar în weekend să te distrezi cu prietenii? Îți prezentăm soluția perfectă pentru tine. Direct de la dezvoltator, cu 0% COMISION, poziționat în bulevardul Dem Rădulescu. Priveliște superbă! Beneficii: Parcări Iluminat Loc de joacă Spațiu verde/zona de relaxare Dotări: Centrală proprie, calorifere Geamuri termopan, Ușă metalică la intrare Utilități: apă, gaz, curent Vrei un apartament nou dar te descurajează drumurile pe care trebuie să le faci pentru obținearea unui credit? Te așteptăm la sediul RE/MAX Grup de Lux unde vei fi preluat de unul din colegii noștri de la departamentul de finanțare. Oferim consiliere financiară GRATUITĂ, la cele mai înalte standarde, iar cu calm și profesionalism vei primi cea mai bună soluție în materie de credite ipotecare sau rate prin Prima Casă. Pentru a intra în contact cu reprezentatul nostru de vânzari, sună-ne la nr. de tel afișat. Numar de contact - 0721/374.417

64468 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartamet 3 camere 74mpu - Bucatarie separata - COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 79865 €
Apartamet 3 camere 74mpu - Bucatarie separata - COMISION 0% Ostroveni, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Ești în căutarea unui apartament care se ridică la standarde înalte, cu o compartimentare excelentă potrivită pentru gusutrile rafinate? Atunci ai ajuns unde trebuie. Îți recomandăm apartamentele din ansamblu nostru, pozitionat în bulevardul Dem Rădulescu, direct de la dezvoltator, cu 0% COMISION, priveliște superbă. Beneficii: Parcări Iluminat Loc de joacă, Spațiu verde/zona de relaxare Dotări: Centrală proprie, calorifere Geamuri termopan, Ușă metalică la intrare, Utilități: apă, gaz, curent Apartamentele se predau la cheie, în noiembrie 2020. Acceptăm orice modalitate de plată, cu un avans de minim 10.000 euro. Vrei un apartament nou dar te descurajează drumurile pe care trebuie să le faci pentru obținearea unui credit? Te așteptăm la sediul RE/MAX Grup de Lux unde vei fi preluat de unul din colegii noștri de la departamentul de finanțare. Oferim consiliere financiară GRATUITĂ, la cele mai înalte standarde, iar cu calm și profesionalism vei primi cea mai bună soluție în materie de credite ipotecare sau rate prin Prima Casă. Dacă te-ai hotărât să te muți la casa, sună-ne pentru a stabili o vizionare! Numar de contact - 0721/374.417

79865 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere | Terasa de 17mp. - Direct dezvoltator Agentie - 0 comision - exclusivitate 60600 €
Apartament 2 camere | Terasa de 17mp. - Direct dezvoltator Ostroveni, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Ești în căutarea unui apartament care se ridică la standarde înalte, cu o compartimentare excelentă potrivită pentru gusutrile rafinate? Atunci ai ajuns unde trebuie. Îți recomandăm apartamentele din ansamblu nostru, pozitionat în bulevardul Dem Rădulescu, direct de la dezvoltator, cu 0% COMISION, priveliște superbă, apartament cu 2 camere, cu suprafața de 48mpu. Beneficii: - Parcări - Iluminat - Loc de joacă, - Spațiu verde/zona de relaxare Dotări: - Centrală proprie, calorifere - Geamuri termopan, - Ușă metalică la intrare, - Utilități: apă, gaz, curent Apartamentele se predau la cheie, în noiembrie 2020. Acceptăm orice modalitate de plată, cu un avans de minim 10.000 euro. Pentru mai multe detalii, contactati-ne la numarul de telefon: 0721/375052! Vrei un apartament nou dar te descurajează drumurile pe care trebuie să le faci pentru obținearea unui credit? Te așteptăm la sediul RE/MAX Grup de Lux unde vei fi preluat de unul din colegii noștri de la departamentul de finanțare. Oferim consiliere financiară GRATUITĂ, la cele mai înalte standarde, iar cu calm și profesionalism vei primi cea mai bună soluție în materie de credite ipotecare sau rate prin Prima Casă. Dacă te-ai hotărât să te muți la casa, sună-ne pentru a stabili o vizionare! RE/MAX Grup de Lux este franciza brandului imobiliar nr. 1 lume. Din luna martie 2019, biroul nostru se extinde cu încă 2 puncte, în Cluj și Sibiu. Agenții noștri constituie cea mai puternică forță de vânzări imobiliare din lume. Prin eforturile lor, am făcut posibil să spunem că nimeni în lume nu vinde mai multe imobile decât RE/MAX. Din aceste motive, vă mulțumim și vă promitem că puteți conta pe noi atunci când doriți să vindeți, cumpărați sau să închiriați o proprietate.

60600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere 48mpu | Comision 0% | Vedere spre lac Agentie - 0 comision - exclusivitate 52900 €
Apartament 2 camere 48mpu | Comision 0% | Vedere spre lac Ostroveni, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Dorești să locuiești într-unul dintre cele mai moderne cartiere din Vâlcea? Dar să ai cel mai bun raport calitate/preț? Îți recomandăm apartamentele din ansamblu nostru modern, pozitionate într-o zonă excelentă - bulevardul Dem Rădulescu. Dotări: -Centrală proprie, calorifere -Geamuri termopan, -Ușă metalică la intrare, -Utilități: apă, gaz, curent Beneficii: -Parcări -Iluminat -Loc de joacă, -Spațiu verde/zona de relaxare Apartamentele se predau la cheie, în noiembrie 2020. Acceptăm orice modalitate de plată, cu un avans de minim 10.000 euro. Pentru detalii suplimentare sau pentru a stabili o întâlnire, sună-ne la numărul afișat: 0721374121.

52900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament modern cu 3 camere 66mpu | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 64468 €
Apartament modern cu 3 camere 66mpu | COMISION 0% Ostroveni, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

COMISION 0% | DIRECT DE LA DEZVOLTATOR Devino proprietar! Noi îți oferim cel mai bun raport calitate-preț și îți prezentăm un ansamblu cu toate beneficiile pe care omul modern și le-ar putea dori. Direct de la dezvoltator, cu 0% COMISION, priveliște superbă, apartament cu 3 camere, în suprafată totală de 66mp utili, poziționat în bulevardul Dem Rădulescu. Situat la etajul 2 și compartimentat în felul următor: -2 dormitoare -2 băi -Living -Bucătărie -Hol Apartamentele se predau la cheie, în luna noiembrie 2020. Acceptăm orice modalitate de plată, cu un avans de minim 10.000 euro. Beneficii: Parcări Iluminat Loc de joacă, Spațiu verde/zonă de relaxare Dotări: Centrală proprie, calorifere Geamuri termopan, Usă metalică la intrare, Utilităti: apă, gaz, curent Te descurajează drumurile pe care trebuie să le faci pentru obtinearea unui credit? Te asteptăm la sediul RE/MAX Grup de Lux unde vei fi preluat de unul din colegii noștri de la departamentul de finanțare. Oferim consiliere financiară GRATUITĂ, la cele mai înalte standarde, iar cu calm și profesionalism vei primi cea mai bună soluție în materie de credite ipotecare sau rațe prin Prima Casă. Sună-ne pentru a viziona viitoarea ta locuintă! RE/MAX Grup de Lux este franciza brandului imobiliar nr. 1 lume. Din luna martie 2019, biroul nostru se extinde cu incă 2 puncte, în Cluj și Sibiu. Agenții noștri constituie cea mai puternică fortă de vanzări imobiliare din lume. Prin eforturile lor, am făcut posibil să spunem că nimeni în lume nu vinde mai multe imobile decât RE/MAX. Din aceste motive, vă mulțumim și vă promitem că puteți conta pe noi atunci când doriți să vindeți, cumpărati sau să închiriați o proprietate

64468 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.