Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Iasi, Goruni  - 60000 EURO Proprietar 60000 €

60000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Iasi, Goruni  - 86000 EURO Proprietar 86000 €
Vanzare casa Iasi, Goruni - 86000 EURO Goruni, Goruni , jud. Iasi

Casa de vanzare Goruni, Tomesti, Iasi Casa este situata in extravilanul extins al satului Goruni din comuna Tomesti judetul Iasi, fiind finalizata in anul 2012 . Casa este la drumul principal, la asfalt, suprafata totala de teren este de 736 mp, iar suprafata utila este de 84 de mp. Casa este compartimentata astfel: - la parter: hol, baie, bucatarie si living - la etaj: dormitor plus balcon inchis. Casa este dotata cu tamplarie si usi termopan. Deasemenea casa dispune in fata de o terasa betonata acoperita cu o camera cu bar, de 26 de mp, ce poate fi folosita pentru depozitare, loc de parcare betonat, iar in lateral de un beci deasemenea betonat cu foisor deasupra. Ca utilitati, casa este racordata la curent electric si apa curenta , in prezent in zona fiind lucrari pentru extinderea retelei de gaz iar la reteaua de canalizare nu este momentan dat drumul casa avand fosa. Pentru incalzire, casa dispune de o centrala viadrus pe lemne de 45 de kw cu ups. Casa se vinde mobilata si utilata direct de la proprietar fara agentii imobiliare. Momentan casa se vinde doar la cash fiind achizitionata in decembrie 2020 prin programul Noua Casa, pina in prezent nefiind scurs termenul de 5 ani pentru a fi vanduta la credit. Pentru contact si vizionare 07******11 Case de vanzare - Goruni , Case de vanzare - Iasi

86000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(