Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren intravilan Breazu padurea Marzesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 15000 €
Teren intravilan Breazu padurea Marzesti Breazu, Breazu , jud. Iasi

Va propunem spre achizitie loturi de teren in una din cele mai ravnite zone limitrofe Iasi-ului. Zona se remarca prin liniste, verdeata, fiind in imediata vecinatate a padurii si un mediu ambiant foarte placut, de jur imprejur fiind doar case noi frumoase. Un alt aspect foarte important este accesibilitatea foarte rapida catre oras, fiind la 20 minute de centrul Iasi-ului. Terenul este perfect plan, utilitatile sunt langa teren.

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Iasi, Breazu - 97000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 97000 €
Vanzare casa 4 camere Iasi, Breazu - 97000 EURO Breazu, Breazu , jud. Iasi

Comision 0% Compania Imobiliara Palace Real Estate va propune spre vanzare cel mai nou complex rezidential, Breazu Houses, la doar 10 minute de rond Agronomie sau 10 minute de rondul Proges- Pacurari. Complexul este amenajat cu drum lat de 8m pavat, cu sistem de supraveghere video, iluminat public si poarta automatizata prin telefon. Casele au un design unic, modern, amplasate in zona cu cel mai curat aer din oras si se predau la cheie racordate la utilitati: gaz , apa , curent electric, fosa septica. Aria construita: 127 mp.Aria utila: 99 mp.Suprafata teren: 342 mpDetalii constructie: fundatie realizata din beton armat; zidarie realizata din caramida acoperis realizat din tabla instalatie termica prin pardoseala centrala termica in condensatie; tamplarie PVC- geamuri cu 3 randuri de sticla, 4 anotimpuri; gresie, faianta, parchet; izolatie din termosistem grosime 10 cm, EPS80; internet de mare viteza si televiune digitala.Dispunere camere: hol, living room, bucatarie cu loc de luat masa si camara, baie,3 dormitoare din care unul matrimonial cu baie, terasa, spatiu de depozitare. id oferta:1399.

97000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Iasi, Breazu - 97000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 97000 €
Vanzare casa 4 camere Iasi, Breazu - 97000 EURO Breazu, Breazu , jud. Iasi

Comision 0% Compania Imobiliara Palace Real Estate va propune spre vanzare cel mai nou complex rezidential, Breazu Houses, la doar 10 minute de rond Agronomie sau 10 minute de rondul Proges- Pacurari. Complexul este amenajat cu drum lat de 8m pavat, cu sistem de supraveghere video, iluminat public si poarta automatizata prin telefon. Casele au un design unic, modern, amplasate in zona cu cel mai curat aer din oras si se predau la cheie racordate la utilitati: gaz , apa , curent electric, fosa septica. Aria construita: 160 mp.Aria utila: 120 mp.Suprafata teren: 330 mpDetalii constructie:- fundatie realizata din beton armat;- zidarie realizata din caramida- placa realizata din beton armat intre parter si etaj- acoperis realizat din tabla- instalatie termica prin pardoseala- centrala termica in condensatie;- tamplarie PVC- geamuri cu 3 randuri de sticla, 4 anotimpuri;- gresie, faianta, parchet;- izolatie din termosistem grosime 10 cm, EPS80;- internet de mare viteza si televiune digitala.Dispunere camere parter: hol, living room, bucatarie, baie, terasa, spatiu de depozitare.Dispunere camere etaj : hol, 3 dormitoare din care 2 cu balcon, baie.id oferta:1398.

97000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Iasi, Breazu - 97000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 97000 €
Vanzare casa 4 camere Iasi, Breazu - 97000 EURO Breazu, Breazu , jud. Iasi

Comision 0% Compania Imobiliara Palace Real Estate va propune spre vanzare cel mai nou complex rezidential, Breazu Houses, la doar 10 minute de rond Agronomie sau 10 minute de rondul Proges- Pacurari. Complexul este amenajat cu drum lat de 8m pavat, cu sistem de supraveghere video, iluminat public si poarta automatizata prin telefon. Casele au un design unic, modern, amplasate in zona cu cel mai curat aer din oras si se predau la cheie racordate la utilitati: gaz , apa , curent electric, fosa septica. Aria construita: 127 mp.Aria utila: 99 mp.Suprafata teren: 342 mpDetalii constructie: fundatie realizata din beton armat; zidarie realizata din caramida acoperis realizat din tabla instalatie termica prin pardoseala centrala termica in condensatie; tamplarie PVC- geamuri cu 3 randuri de sticla, 4 anotimpuri; gresie, faianta, parchet; izolatie din termosistem grosime 10 cm, EPS80; internet de mare viteza si televiune digitala.Dispunere camere: hol, living room, bucatarie cu loc de luat masa si camara, baie,3 dormitoare din care unul matrimonial cu baie, terasa, spatiu de depozitare. id oferta:1402.

97000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Iasi, Breazu - 87000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 87000 €
Vanzare casa 3 camere Iasi, Breazu - 87000 EURO Breazu, Breazu , jud. Iasi

Comision 0% Compania Imobiliara Palace Real Estate va propune spre vanzare cel mai nou complex rezidential, Breazu Houses, la doar 10 minute de rond Agronomie sau 10 minute de rondul Proges- Pacurari. Complexul este amenajat cu drum lat de 8m pavat, cu sistem de supraveghere video, iluminat public si poarta automatizata prin telefon. Casele au un design unic, modern, amplasate in zona cu cel mai curat aer din oras si se predau la cheie racordate la utilitati: gaz , apa , curent electric, fosa septica. Aria construita: 113 mp.Aria utila: 86 mp.Suprafata teren: 310 mpDetalii constructie: fundatie realizata din beton armat; zidarie realizata din caramida acoperis realizat din tabla instalatie termica prin pardoseala centrala termica in condensatie; tamplarie PVC- geamuri cu 3 randuri de sticla, 4 anotimpuri; gresie, faianta, parchet; izolatie din termosistem grosime 10 cm, EPS80; internet de mare viteza si televiune digitala.Dispunere camere: hol, living room, bucatarie cu loc de luat masa si camara, baie,3 dormitoare din care unul matrimonial cu baie, terasa, spatiu de depozitare. id oferta:1341.

87000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Iasi, Breazu - 97000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 97000 €
Vanzare casa 4 camere Iasi, Breazu - 97000 EURO Breazu, Breazu , jud. Iasi

Comision 0% Compania Imobiliara Palace Real Estate va propune spre vanzare cel mai nou complex rezidential, Breazu Houses, la doar 10 minute de rond Agronomie sau 10 minute de rondul Proges- Pacurari. Complexul este amenajat cu drum lat de 8m pavat, cu sistem de supraveghere video, iluminat public si poarta automatizata prin telefon. Casele au un design unic, modern, amplasate in zona cu cel mai curat aer din oras si se predau la cheie racordate la utilitati: gaz , apa , curent electric, fosa septica. Aria construita: 160 mp.Aria utila: 120 mp.Suprafata teren: 330 mpDetalii constructie: fundatie realizata din beton armat; zidarie realizata din caramida placa realizata din beton armat intre parter si etaj acoperis realizat din tabla instalatie termica prin pardoseala centrala termica in condensatie; tamplarie PVC- geamuri cu 3 randuri de sticla, 4 anotimpuri; gresie, faianta, parchet; izolatie din termosistem grosime 10 cm, EPS80; internet de mare viteza si televiune digitala.Dispunere camere parter: hol, living room, bucatarie, baie, terasa, spatiu de depozitare.Dispunere camere etaj : hol, 3 dormitoare din care 2 cu balcon, baie.Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare Palace Real Estate

97000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
URGENT !!! CASA BREAZU !!! Agentie - 0 comision - exclusivitate 71000 €
URGENT !!! CASA BREAZU !!! Breazu, Breazu , jud. Iasi

"Un proiect diferit, disponibil pentru vanzare, situat in zona Breazu, la doar 1 km de rondul de la Restaurant Castel si la cca 4km de rond Agronomie din Copou. Accesul este pe drum pietruit, iar statia de autobuz este la 400m distanta. Deasemenea, la doar 5 min de mers pe jos regasim minimarket. Zona este una de poveste, aproape de padure, cu multa verdeata, aer curat si o priveliste pe masura. Imobilul este de tip vila, regim de inaltime P+1+M . Constructia este pe cadre, din caramida, folosindu-se materiale de calitate si respectand toate normele in constructii. Pe exterior este izolata cu termosistem de 10cm, EPS 80 si decorativa siliconata. Casa este dotat cu centrala proprie, tamplarie PVC profil Salamander cu geam termopan cu 3 randuri de sticla oscilobatanta, usi interioare MDF sau PVC (dupa caz), gresie si faianta portelanata import Spania si Italia, parchet si var lavabil. Imobilul este complet finisat la interior, astfel incat mutarea d-voastra poate fi imediata. Se accepta inclusiv credit imobiliar. Comision "0"." Florin Florescu 0744950152

71000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Breazu, locuinta pe parter, ideala pentru o familie Agentie - 0 comision - exclusivitate 75000 €
Breazu, locuinta pe parter, ideala pentru o familie Breazu, Breazu , jud. Iasi

Agentia Imobiliara Casa Alba va prezinta o locuinta individuala, situata in Breazu. COMISION 0! Casa are suprafata de 91,8mp (75.65mp utili), teren 400mp, este constructie din caramida, dispusa pe parter (camera de zi: 17.5mp, bucatarie: 13.15mp, dormitor 1: 12.8mp, dormitor 2: 12.8mp, dressing: 3.85mp, baie: 4.5mp, hol: 11.05mp, terasa 1: 7mp, terasa 2: 7mp, terasa 3: 2.15mp) si POD. Casa va fi predata finisata complet si dotata: centrala termica, tamplarie cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, usi interioare, obiecte sanitare, termoizolatie 10cm, acoperis: tabla, calorifere. In plus, prezinta parcare in curte. Pretul solicitat este de 75.000 euro. Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Ciprian Roman, la numarul de telefon 0740 04 22 33 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 865072. Sunati acum pentru a programa o vizionare! Imagini cu titlu de prezentare. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului!

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa nou plan parter la intrarea in Breazu Agentie - 0 comision - exclusivitate 89000 €
Casa nou plan parter la intrarea in Breazu Breazu, Breazu , jud. Iasi

Va propunem spre achizitie o casa noua, finalizata, plan parter, amplasata la intrarea in Breazu. Zona este foarte frumoasa, verde, aerisita. Ca si accesibilitate, este amplasata la 1km de restaurantul La Castel. Casa este racordata la toate utilitatile si finisata cu bun gust. Se preda cu gradina amenajata cu gazon, totul la cheie, doar sa va mutati. Casa are trei dormitoare, living, bucatarie si doua bai, ideala pentru o familie cu doi copii.

89000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Breazu - intrare, locuinta premium cu gradina si loc de parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 78000 €
Breazu - intrare, locuinta premium cu gradina si loc de parcare Breazu, Breazu , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam un proiect de case, cu pozitionare excelenta, amplasat intr-un mediu natural si placut, la intrarea in Breazu, la 700m distanta de statia de mijloace de transport in comun de la „La Castel”. Amprenta fiecarei case este de forma patrata, ceea ce a condus la o volumetrie simpla si de efect; suprafata de teren este de 200mp. Proiectul a dat nastere la patru case cu arhitectura moderna, atent construite (prezinta cartea constructiei), dispuse pe Parter (ce cuprinde camera de zi, loc de luat masa, bucatarie, baie si hol) si Etaj (compus din trei dormitoare, dressing, baie si hol). Locuinta are suprafata utila de 120mp utili, va fi predata la cheie, finisata complet: centrala termica in condensatie, ferestre PVC cu geam triplustrat gri antracit, placaje exterioare cu lemn tratat termic, termoizolatie cu termosistem 10cm EPS80. Casele vor beneficia de gradina, loc de parcare. Achizitionati acest tip de locuinta la pretul de 78.000 euro! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare privind acest proiect si vizionari, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 8657.

78000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(