Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren intravilan Breazu padurea Marzesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 15800 €
Teren intravilan Breazu padurea Marzesti Breazu, Breazu , jud. Iasi

Va propunem spre achizitie loturi de teren in una din cele mai ravnite zone limitrofe Iasi-ului. Zona se remarca prin liniste, verdeata, fiind in imediata vecinatate a padurii si un mediu ambiant foarte placut, de jur imprejur fiind doar case noi frumoase. Un alt aspect foarte important este accesibilitatea foarte rapida catre oras, fiind la 20 minute de centrul Iasi-ului. Suprafata fiecarei parcele este de 623 m.p. din care 464 mp net si 159 cota indiviza din drumul de acces. Fiecare parcela are o deschidere de 23 metri liniari. Drumul este proaspat facut si are o latime de 7m. Terenul este perfect plan, utilitatile sunt in zona.

15800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(