Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa  7 camere Iasi, Pietraria  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa 7 camere Iasi, Pietraria - 125000 EURO Pietraria, Pietraria , jud. Iasi

- Suprafata teren aferent: 500mp, (disponibil suplimentar inca 1000mp) - Suprafata construita la sol: 179,81 mp; - Suprafata construita desfasurata: 320,30 mp. - Suprafata utila totala 269,23 mp (+ 2 terase si 3 balcoane); - Suprafata utila parter 138,01 mp + 2,70 mp terasa. - Suprafata utila etaj 83,53 mp + 13,19 mp balcon I + 5,46 mp balcon II + 15,75 mp terasa I + 18,36 mp terasa II. - Suprafata utila mansarda 47,69 mp + 8,44 mp balcon; - Suprafata garaj: 30,67 mp - Suprafata beci: 18 mp Casa este alcatuita din 21 incaperi, 3 terase si 3 balcoane: 11 incaperi la parter, 6 la etaj si 4 la mansarda, dupa cum urmeaza: 7 camere (trei la parter, trei la etaj si una la mansarda), trei holuri (cu doua scari interioare), trei bai (doua la parter si una la etaj) + doua WC (unul la parter si unul la mansarda), bucatarie (la parter), camera centralei si magazie (ambele la parter). Proprietatea are deschidere de 12,25 ml la drum. - Electricitate; - Apa, retea RAJAC(la limita proprietatii - nebransat) si fantana; - Gaz metan (la limita proprietatii - nebransat); - Canalizare. - Internet si cablu TV Fundatie continua sub ziduri, din bloc de beton simplu si centuri de beton armat. Structura de rezistenta din diafragme de beton armat, cadre din beton armat cu inchideri perimetrale din caramida si partial BCA. Acoperis tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tigla de beton tip Bramac. Tamplaria din lemn triplu stratificat cu geam termopan; Instalatii de incalzire in pardoseala la parter si aer conditionat la mansarda.

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(