Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Casă P+1E+pod, 127 mp utili, curte 550 mp, Gulia Agentie - 0 comision - exclusivitate 135000 €
Casă P+1E+pod, 127 mp utili, curte 550 mp, Gulia Gulia, Gulia , jud. Dambovita

La 12 km de Bucuresti, prin Chitila, DN7 si Pădurea Râioasa, în localitatea Gulia, într-o zonă rezidentială nouă. Imobilul are parter si etaj + pod, este alcătuit din living, bucătărie, 3 dormitoare, 3 bai, dresing, holuri, casa scării, terasă si balcon. Casa este finisată complet: gresie, faiantă, parchet, termopan, obiecte sanitare, ... La parter avem incălzire in pardoseală iar la etaj cu calorifere, cu circuite separate si 2 centrale pe gaze in condensatie: una pt parter, cealaltă pentru etaj. Camerele sunt spatioase, luminoase. Casa are puț individual cu hidrofor dar a fost racordadă acum si la rețeaua de apă curentă. Curtea are 550 mp si urmează a fi imprejmuită. Casa se vinde mobilată si utilată la prețul de 135.000 EUR. Nu se plătește TVA iar comisionul este 0.

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa 4 camere parter, 98 mp utili, curte 462, între 2 păduri Agentie - 0 comision - exclusivitate 98000 €
Casa 4 camere parter, 98 mp utili, curte 462, între 2 păduri Gulia, Gulia , jud. Dambovita

În partea de NV a Bucurestilului, prin Chitila si DN7, în localitatea Gulia, între Pădurea Râioasa, si Pădurea Cereanca, într-o zonă rezidențială nouă. Casa tip parter din caramidă portantă cu structură din beton armat, alcătuită din Living de 33 mp, bucatarie 15 mp, 3 dormitoare de 16 mp, 14 mp si 11 mp, 2 bai de 7,5 si 5 mp, holuri ce insumeaza 98 mp utili + camera tehnica si terasa. Casa este izolata cu polistiren si vata minerala, are ferestre PVC Veka cu geam tripan, acoperita cu tiglă metalică mată de 0,5 mm. Instalatie electrică, termică, sanitară, centrală, calorifere. Se vinde finisată complet. Unele finisaje pot fi alese de cumparator: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, usi. Pret 98.000 EUR, comision 0.

98000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(