Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare apartament, 3 camere, Kiseleff Agentie - 0 comision - exclusivitate 239000 €
Vanzare apartament, 3 camere, Kiseleff Kiseleff, Bucuresti

Intr-o zona de exceptie, Kiseleff langa Piateta Regeleui si Ambasada Rusa la 100 m de intrarea in Parcul Kiseleff, va prezentam o proprietate deosebita, un apartament pozitionat la etajul 2 intr-o vila construita in anii 1940. Apartamentul este foarte spatios, masoara suprafata utila totala de 105 mp si este compartimentat in 3 camere plus dependinte, un balcon tip logie si o baie. Compartimentarea permite amenajarea unei bai secundare. Apartamentul a fost renovat integral si imbunatatit cu parchet, ferestre cu geam termopan, gresie, faianta, centrala termica individuala. Imobilul este amplasat intr-o zona premium, ce ofera numeroase avantaje: apropierea de Parcul Kiseleff, piata, magazine, banci si alte institutii de interes public, scoli, gradinite de stat si private, clinici si cabinete medicale. Pret 239.000 Euro. ID : RMX16875

239000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de Lux - Zona Kiseleff Agentie - 0 comision 247000 €
Apartament 2 camere de Lux - Zona Kiseleff Kiseleff, Bucuresti

Apartamentele propuse sunt situate in ceea ce este probabil cea mai exclusivista zona a Bucurestiului, una care este sinonima cu succesul si grandoarea: zona bulevardului Kiseleff. Zona este una deosebit de dezirabila si prestigioasa datorita unei confluente de factori ce nu poate fi regasita nicaieri altundeva. Accesul facil catre centrul Bucurestiului sau catre zona de business din nordul capitalei, unitati de invatamant foarte bune, centre medicale de renume, diverse locatii mondene exclusiviste, mijloace de transport, cele mai frumoase parcuri din capitala, anume parcurile Kiseleff si Herastrau sunt doar cateva dintre facilitatile pe care le ofera aceasta zona. Un alt punct forte al acestei zone consta in vecinatatile deosebite printre care numaram o paleta larga de cladiri grandioase, de patrimoniu, multe dintre care servesc rolul de ambasade, ministere sau alte astfel de institutii, dar si adevarate repere ale Bucurestiului, precum Palatul Kiseleff, Arcul de Triumf si multe altele. Multe dintre aceste repere pot fi admirate chiar de pe terasele extrem de generoase cu deschidere pe mai multe laturi ale acestor apartamente luxoase de tip penthouse. Imobilul este unul modern, construit conform unor standarde inalte de calitate si lux, cu parter si 5 etaje, dintre care ultimul este retras. Fiecare etaj este impartit intre 2 sau 3 apartamente, iar termenul de finalizare aproximativ este stabilit pentru luna august 2018. De asemenea imobilul dispune de un subsol amplu, unde se afla locurile subterane de parcare. Printre finisajele ce vor fi incluse la predarea apartamentului se numara: tamplarie termopan de tip tripan Schuco, usi interioare de lemn masiv marca Nusco, obiecte sanitare Villeroy & Boch, incalzire in pardoseala, centrala termica proprie marca Wiesmann instalata intr-un spatiu tehnic situat pe casa scarii, ventiloconvectoare si instalatie de aer conditionat performanta marca Daikin instalata, de asemenea, intr-un spatiu tehnic separat, in afara apartamentului. Apartamentul dispune de suprafete generoase, impartite intr-o maniera foarte inteligenta, conceputa pentru a separa zona de zi de zona de seara si pentru a oferi o senzatie de spatiu si confort. Astfel, zona de zi este compusa dintr-o incapere spatioasa, de 50mp, impartita intre zona de living, zona de bucatarie si zona de dining. De aici se poate accesa atat terasa generoasa, cu o suprafata de 18mp, cat si o baie de serviciu. Zona de seara este compusa dintr-un dormitor de 19mp, cu acces catre o abie proprie, o zona de dressing, dar si catre terasa. Exista posibilitatea achizitionarii a cate 2 locuri de parcare cu sistem de tip Klaus per apartament, la pretul de 15.000 Euro fiecare. *Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului.

247000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere de Lux - Zona Kiseleff Agentie - 0 comision 327000 €
Apartament 3 camere de Lux - Zona Kiseleff Kiseleff, Bucuresti

Apartamentele propuse sunt situate in ceea ce este probabil cea mai exclusivista zona a Bucurestiului, una care este sinonima cu succesul si grandoarea: zona bulevardului Kiseleff. Zona este una deosebit de dezirabila si prestigioasa datorita unei confluente de factori ce nu poate fi regasita nicaieri altundeva. Accesul facil catre centrul Bucurestiului sau catre zona de business din nordul capitalei, unitati de invatamant foarte bune, centre medicale de renume, diverse locatii mondene exclusiviste, mijloace de transport, cele mai frumoase parcuri din capitala, anume parcurile Kiseleff si Herastrau sunt doar cateva dintre facilitatile pe care le ofera aceasta zona. Un alt punct forte al acestei zone consta in vecinatatile deosebite printre care numaram o paleta larga de cladiri grandioase, de patrimoniu, multe dintre care servesc rolul de ambasade, ministere sau alte astfel de institutii, dar si adevarate repere ale Bucurestiului, precum Palatul Kiseleff, Arcul de Triumf si multe altele. Multe dintre aceste repere pot fi admirate chiar de pe terasele extrem de generoase cu deschidere pe mai multe laturi ale acestor apartamente luxoase de tip penthouse. Imobilul este unul modern, construit conform unor standarde inalte de calitate si lux, cu parter si 5 etaje, dintre care ultimul este retras. Fiecare etaj este impartit intre 2 sau 3 apartamente, iar termenul de finalizare aproximativ este stabilit pentru luna august 2018. De asemenea imobilul dispune de un subsol amplu, unde se afla locurile subterane de parcare. Printre finisajele ce vor fi incluse la predarea apartamentului se numara: tamplarie termopan de tip tripan Schuco, usi interioare de lemn masiv marca Nusco, obiecte sanitare Villeroy & Boch, incalzire in pardoseala, centrala termica proprie marca Wiesmann instalata intr-un spatiu tehnic situat pe casa scarii, ventiloconvectoare si instalatie de aer conditionat performanta marca Daikin instalata, de asemenea, intr-un spatiu tehnic separat, in afara apartamentului. Apartamentele sunt decomandate si dispun de suprafete generoase, impartite intr-o maniera foarte inteligenta, conceputa pentru a separa zona de zi de zona de seara si pentru a oferi o senzatie de spatiu si confort. Exista mai multe variante de apartament disponibile, ale caror preturi si suprafete variaza dupa cum urmeaza: - Parter - Suprafata utila: 121mp, Suprafata terasa: 25mp, Suprafata curte: 45mp, Pret: 438.000 + TVA - Etaj 1 - Suprafata utila: 105mp, Suprafata terasa: 24mp, Pret: 327.000 Euro + TVA - Etaj 2 - Suprafata utila: 105mp, Suprafata terasa: 24mp, Pret: 327.000 Euro + TVA - Etaj 3 - Suprafata utila: 115mp, Suprafata terasa: 27mp, Pret: 379.000 Euro + TVA Exista posibilitatea achizitionarii a cate 2 locuri de parcare cu sistem de tip Klaus per apartament, la pretul de 15.000 Euro fiecare. *Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului.

327000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(