Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Covasna, Ojdula  - 27000 EURO Proprietar 27000 €
Vanzare casa 3 camere Covasna, Ojdula - 27000 EURO Ojdula, Ojdula , jud. Covasna

O zona foarte linistita, langa Targu Secuiesc, 7 km. Include: Casa - aprox 150 mp, sura - 117 mp, Anexele - 44 mp, livada 4-5 ari. Casa si sura construte din lemn, si anexele din caramida si lemn. Acte cu zii. Total teren 20 ari.

27000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Covasna, Ojdula  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri agricol Covasna, Ojdula - 10000 EURO Ojdula, Ojdula , jud. Covasna

Vand teren in extravilan, faneata, in jud. Covasna, la aprox 3km de com. Ojdula inspre Focsani, cu legatura directa la DJ 2D. Din suprafata totala, aprox. 1/5 e impadurita cu conifere. Terenul este ideal pentru o cabana, pensiune, fiind fara vecini, si retrasa la aprox 20m de sosea. Pentru mai multe detalii, va rog sa sunati la numarul de telefon afisat.

10000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.