Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


COMISION0% - Apartament cu 2 camere, Calea Mosilor -  Obor Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
COMISION0% - Apartament cu 2 camere, Calea Mosilor - Obor Mosilor, Bucuresti

Avem placerea de a va prezenta spre inchiriere cu 0% Comision pentru chirias, un apartament cu 2 camere situat in blocul cu Magazinul Obor. Imobilul a fost termoizolat, apartamentul se afla la etajul 8 din 10, cu priveliste catre Veranda Mall si curtea interioara a blocului, ferit de zgomotul orasului sau a pietei Obor. Interiorul il veti gasi amenajat, cu mobilier modern, echipat cu electrocasnice, luminos si cald. Daca va cautati un nou ''acasa'', nu ezitati sa ne contactati pentru stabilirea unei vizionari. COMISION 0% ID CP1319145

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Mosilor- Obor, imobil 3 apartamente, 461mp, teren 369mp, ideal locuinta/ clinica Agentie - 0 comision - exclusivitate 575000 €
Mosilor- Obor, imobil 3 apartamente, 461mp, teren 369mp, ideal locuinta/ clinica Mosilor, Bucuresti

Imobil multifunctional compus din 3 apartamente independente, situat in zona Mosilor, aproape de statia de Metrou Obor! Vila a fost construita in anul 2004, pe structura de beton, cu pereti din BCA Ytong, folosindu-se materiale de constructie de buna calitate. Dispusa pe parter, etaj si mansarda, vila are 9 camere, avand urmatoarea configuratie: - parter: apartament cu 2 camere, baie, bucatarie, dependinte, camera tehnica + garaj pentru 2 autoturisme; - etaj: apartament cu 4 camere, 2 bai, bucatarie, dependinte si balcon; - mansarda: apartament cu 3 camere, bucatarie open space, 2 bai si dependinte. In total avem o suprafata construita desfasurata de 461 mp, cu o amprenta la sol de 148 mp, ramanand curte libera de 211 mp. Camerele sunt inalte, luminoase, cu suprafete generoase si decomandate, incalzirea este asigurata cu ajutorul a 2 centrale termice, toate baile sunt prevazute cu fereastra, fiecare nivel are cate o camara si spatii pentru depozitare, exista o uscatorie de rufe dotata cu un calorifer mare si fereastra pentru aerisire, mansarda este izolata si prevazuta cu ferestre Velux. Deasupra mansardei exista si un mic pod care are rolul de tampon pentru diferentele de temperatura. Garajul este incalzit cu 2 calorifere, foarte spatios, cu plafon izolat, alimentat cu apa si cu acces direct in interiorul casei. Curtea este pavata, dispune de copertina pentru parcarea exterioara a 2 autoturisme, iar in spate este amenajata o mica gradina cu pomi fructiferi si o constructie anexa pentru depozitarea uneltelor de gradinarit. Configuratia casei si repartizarea utilitatilor fac posibila utilizarea atat ca locuinta pentru 2 sau 3 familii, cat si pentru birouri/ clinica. De asemenea, exista posibilitatea folosirii cu destinatie mixta: locuinta / birouri. Zona in care se afla imobilul este una cu accente mixte - rezidential/ comercial, vecinatatile fiind foarte bune si avand in imediata apropiere metroul Obor, mijloace de transport catre toate zonele orasului, scoli, spitale, restaurante, piata Obor, Mall Veranda. Va invit sa vizionam impreuna aceasta proprietate speciala si sa va convingeti de realele beneficii de care dispune. Comisionul pentru cumparator este 0%!

575000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(