Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 4 camere de vanzare 84mp Calea Mosilor etaj 1 Metrou Obor Agentie - 0 comision - exclusivitate 129900 €
Apartament 4 camere de vanzare 84mp Calea Mosilor etaj 1 Metrou Obor Mosilor, Bucuresti

Vă prezint un apartament de vânzare cu 4 camere, semidecomandat, in suprafată totală de 84 mp inclusiv balconul de 4 mp. Ofertă cu 0% comision pentru cumpărător. Apartamentul beneficiaza de o pozitie foarte bună pe calea Moșilor, aproape de intersecția cu Bd Dacia, Mihai Eminescu și Traian. Blocul a fost construit în 1980-1981 și este anvelopat în prezent, fațada este în stare foarte bună. Apartamentul este situat la etajul 1 din 8 etaje în total, iar blocul este dotat cu lift. Scara blocului este îngrijită. In fata blocului este statie STB, iar distanta pana la metrou Obor este de 700m, respectiv aproximativ 7 minute de mers pe jos. Apartamentul poate fi o bună alegere pentru locuința unei familii sau poate fi un sediu de firmă, cabinet de avocat, executor judecatoresc, contabilitate, IT, proiectare, etc. Apartamentul are 2 bai, 2 debarale pentru depozitare, iar bucataria este spatioasă, în suprafață de 9.63 mp. In pozele anuntului se regaseste schita apartamentului, vă invit sa o analizați. Oferta apartine în exclusivitate agenției noastre și colaborăm cu toti colegii din celelalte agentii imobiliare. Actele au fost verificate (cadastru, intabulare, certificat energetic), sunt în regulă, pregătite pentru vânzare. Pentru orice detalii cu privire la apartament sau pentru a programa o vizionare in locatie, va invit sa ma contactati. Clasa Energetica B; Consum anual specific de energie: 135.56 [kWh/m2an] ; Indice de emisii echivalent CO2: 34.95 [kgCO2/m2an] ; Consum anual specific de energie din surse regenerabile: 0 [kWh/m2an].

129900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatiu Comercial 130mp Mosilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 4500 €
Spatiu Comercial 130mp Mosilor Mosilor, Bucuresti

Cristal Imobiliare va ofera spre inchiriere un spatiu pe Calea Mosilor in suprafata utila de 130mp cu vitrina de 13ml, trifazic, trafic pietonal intens

4500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Apartament 4 camere, spatios, luminos, aproape de metrou, Calea Mosilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 135000 €
Apartament 4 camere, spatios, luminos, aproape de metrou, Calea Mosilor Mosilor, Bucuresti

Iti doresti sa te muti intr-un spatiu generos cu o compatimentare functionala si acces rapid catre metrou? Atunci, te invit sa studiezi cu atentie aceasta oferta, are numeroase avantaje. ACASA, familie, spatios si primitor sunt cuvinte ce descriu cel mai bine acest apartament pe care te invit sa il descoperi. Amplasat intr-un bloc reabilitat termic construit in anul 1980, cu scara curata si bine intretinuta, stradal pe Calea Mosilor, cu acces facil catre metrou Obor, apartamentul beneficiaza de toate facilitatile zonei. Pe langa aspectul placut al fatadei prin anveloparea cladirii beneficiezi de avantajul confortului termic ridicat. La intrarea in apartament te intampina un hol generos ce creeaza o impresie placuta chiar de la inceput, de unde poti accesa fiecare incapere. Locuinta este aerisita, spatiosa si foarte luminosa, iar compartimentarea este potrivita pentru confortul si intimitatea unei familii cu copii. Bucataria importanta si ea pentru activitatile zilnice, beneficiaza de spatiu suficient pentru a amenaja loc de servit masa. Un alt avantaj este dat de pozitionarea pe Sud, ce face ca lumina naturala sa fie prezenta din plin pe tot parcursul zilei iar senzatia de spatiu este amplificata. Zona este foarte apreciata, ai acces la toate facilitatile necesare unei vieti urbane, mijloace de trasport in comun imediat ce iesi din bloc, parcare in fata si in spatele blocului, piata si centre comerciale la cateva minute de mers pe jos, loc de joaca in spatele blocului, scoli si gradinite in imediata apropiere, iar in centrul Bucurestiului ajungi foarte rapid. Iti mai pot spune ca apatamentul este liber, actele sunt pregatite pentru vanzare asa ca te poti bucura imediat de el. Te invit si la o vizionare ca sa te simiti "Acasa"! Comision 0% cumparator.

135000 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Apartament superb 66mp renovat in bloc 2015 la 6 minute metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 122000 €
COMISION 0% - Apartament superb 66mp renovat in bloc 2015 la 6 minute metrou Mosilor, Bucuresti

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament foarte frumos si eficient compartimentat si finisat, amplasat pe Calea Mosilor dar retras de la zgomotul bulevardului, avand la 6 minute de mers pe jos statie de metrou, iar la 3 minute celelalte mijloace de transport in comun, fiind amplasat foarte avantajos si facil pentru a accesa toate zonele importante ale Capitalei. Avand o suprafata de 66 mp (din care 10mp terasa ce ofera intimitate si spatiu pentru relaxare), apartamentul atrage atat prin spatiile mari, pline de lumina si caldura, cat si prin confortul oferit de finisajele alese si compartimentarea foarte eficienta. Locatia imobilului, in plan secund fata de blocurile de pe Calea Mosilor, ofera atat avantajul proximitatii tuturor magazinelor, centrelor comerciale, scolilor si gradinitelor si ale celorlalte facilitati ale zonei, cat si confortul oferit de linistea de pe strada retrasa de la tumultul bulevardului. Pentru orice alte informatii privind acest apartament deosebit, la achizitia caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

122000 €

   Apartament

Vezi Detalii
NOU | APARTAMENT | 4 CAMERE | MOSILOR | NEGOCIABIL | COMISION 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 149900 €
NOU | APARTAMENT | 4 CAMERE | MOSILOR | NEGOCIABIL | COMISION 0% Mosilor, Bucuresti

AX Property oferă clienţilor un apartament cu 4 camere situat pe Calea Mosilor, la 5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Obor. Apartamentul se vinde nemobilat, si necesita o renovare minim, el fiind locuit la momentul actual, iar instalatia electrica si de incalzire au fost schimbate in urma cu 15 ani. Imobilul a fost edificat in 1982 in concordanta cu reglementarile de dupa cutremur, fiind rezistant la 8 grade Richter. Proprietatea se afla intr-o zona de interes a capitalei, iar metroul ofera access facil in toate zonele Bucurestiului. Dacă sunteţi interesaţi de mai multe detalii un agent de-al nostru vă poate răspunde în cel mai scurt timp.

149900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(