Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 3 camere Covasna, Ariusd - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa 3 camere Covasna, Ariusd - 30000 EURO Ariusd, Ariusd , jud. Covasna

Casa de vanzare Ariusd jud Covasna (17km de Brasov 20km de Sfantu Gheorghe) 3camere bucatarie camara fantana beci Gradina mare Mai multe detalii in privat

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Covasna, Ariusd - 24000 EURO Proprietar 24000 €
Vanzare casa 3 camere Covasna, Ariusd - 24000 EURO Ariusd, Ariusd , jud. Covasna

Este situata in satul Ariujd Jud Covasna, tot terenul are 774m/patrati, sunt 3 camere cu 2 intrari separate, sura, grajd, gradina in capatul curtii, beci, o toaleta mica in casa,bucatarie mica in camera de jos, apa este trasa din fantana este buna, canalizarea este in curte, incalzirea se face cu lemne.

24000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Covasna, Ariusd - 87500 EURO Proprietar 87500 €
Vanzare casa 5 camere Covasna, Ariusd - 87500 EURO Ariusd, Ariusd , jud. Covasna

Vand imobil deosebit, in zona linistita, la 4, 5 km de Bod, 20 km de Brasov, in localitatea Ariusd, 5 camere, 2 grupuri sanitare, bucatarie, camara, dressing, hol, mobilata si utilata, pivnita, 2 garaje, 2 curti, mic parculet cu brazi argintii, trandafiri, magnolie, si plante ornamentale, foisor cu gratar si cuptor, fantana, livada cu pomi fructiferi arbusti etc( meri, peri, gutui, caisi, visini, ciresi, pruni, alun, tufe de coacaze, agrise, zmeura), butaci struguri. Imobilul e inconjurat de curte, Casa se afla pe o proprietate in suprafata de 2800 mp. Infrastructura este realizata din fundatie din beton, suprastructura din caramida si lemn, sarpanta din lemn cu invelitoare din tigla. Finisaje interioare tencuieli lavabile, usi din lemn, parchet veritabil in doua camere, gresie, faianta, obiecte sanitare. Instalatii: electrice, de apa si canalizare, fosa septica, centrala termica pe lemne si electrica. Terenul este imprejmuit de gard, partial placat cu piatra naturala si brazi ornamentali. Accesul la casa si curte se face de pe un drum asfaltat, avand doua intrari. 740 - arata telefon -

87500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Covasna, Ariusd - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare casa 4 camere Covasna, Ariusd - 85000 EURO Ariusd, Ariusd , jud. Covasna

Casa la tara compusa din 4 camere,2 bai,2bucatarii,garaj,sura,beci,geamuri si usi termopan,gresie ,faianta parchet,centrala pe lemne.Poate fi locuita de 2 familii avind acces separat la 2camere,1baie si bucatarie.Casa se afla la 17km de Brasov.Loc Ariusd.

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.