Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii  10000 mp Bucuresti, Dascalu  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Bucuresti, Dascalu - 150000 EURO Dascalu, Dascalu

Florin Bucuresti NORD teren aproape de lac si padure 10000mp Teren intravilan, sat Varasti, comuna Dascalu, judetul Ilfov. 10.000 mp, front stradal: 25 m Nr. locuitori comuna Dascalu: 3154 VECINATATI: padurea Biglaru, lacul Caldarusani, cluburi de echitatie, Moara Vlasiei Cricket Ground, magazine alimentare. distanta Dascalu - Bucuresti 25 km distanta Dascalu - Otopeni 31.4 km transport public: da Terenul are forma dreptunghiulara cu o deschidere stradala de 25ml. A fost introdus in intravilanul comunei Varasti si se pot face constrctii rezidentiale si/sau comerciale/industriale. Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

150000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Bucuresti, Dascalu  - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare casa 4 camere Bucuresti, Dascalu - 95000 EURO Dascalu, Dascalu

justy justynyan Casuta dascalu ilfov casuta cu teren in ilfov !Casa este constructie noua ,pe structura de beton bca Structura de rezistenta: in conformitate cu Normativul P+1 2006 cu privire la protectia antiseismica;Lungimea casei are 14 m lungime si 8 latime.Terenul este de 365mp Fundatia: de tip radier din beton armat clasa C20 25 si otel beton BST500 otel beton cu rezistenta imbunatatita; Placa de sub parter: protejata cu polistiren extrudat de 10 cm, hidroizolatie cu folie PVC protejata de hartie kraft, strat de rupere a capilaritatii pietris 15 cm si un strat de pamant compactat+ 40 cm de beton armat cu plasa de buzau Suprastructura: structura in cadre de beton armat cu beton clasa C20 25 si otel beton BST500 otel beton cu rezistenta imbunatatita;Soclul: hidroizolatie din carton bituminat si polistiren extrudat de 3 cm; armat si bca,phoroterm,izolatie poliester.acoperisul grinzi lemn 20 pe 10 din 90 in 90 cm ,prinse in holsuruburi de 100. Baie bucatarie,terasa,foisor gradina,gard beton turnat la interior cu fundatie de 170m,interior. ,pomi ,beci . Instalatie sanitara strada asfaltata,geamurile sunt termopan PVC Gealan de culoare alb, 5 camere cu sticla low-E, sistem de hidroizolatie cu membrane bituminoase, 3 cm de polistiren extrudat, strada asfaltata,cadastru,curent electric subteran,fosa septica . Totul este facut de jos pana sus de nou. Izolatie vata minerala . Loc pentru 2 masini gratar. Vecini linistiti,supermarket in zona magazine etc.Casa este acoperita cu tabla. Gazele trec prin fata porti,Seriozitate,nu ma intereseaza intermediari,pretul este fix . Curtea are 363 mp. Se poate mansarda si sus. Toate actele la zi autorizatie etc. 3 camere baie bucatarie hol de 24 mp,gard de 2 m curte imprejmuita. Zona linistita. Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Bucuresti, Dascalu  - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Dascalu - 95000 EURO Dascalu, Dascalu

justy justy Casa ilfov Dascalu Buna ziua doamnelor si domnilor va prezint o casuta cu teren in ilfov !Casa este constructie noua ,pe structura de beton bca Structura de rezistenta: in conformitate cu Normativul P+1 2006 cu privire la protectia antiseismica;Lungimea casei are 14 m lungime si 8 latime.Terenul este de 400mp Fundatia: de tip radier din beton armat clasa C20 25 si otel beton BST500 otel beton cu rezistenta imbunatatita; Placa de sub parter: protejata cu polistiren extrudat de 10 cm, hidroizolatie cu folie PVC protejata de hartie kraft, strat de rupere a capilaritatii pietris 15 cm si un strat de pamant compactat+ 40 cm de beton armat cu plasa de buzau Soclul: hidroizolatie din carton bituminat si polistiren extrudat de 3 cm; armat si bca,phoroterm,izolatie poliester.acoperisul grinzi lemn 20 pe 10 din 90 in 90 cm ,prinse in holsuruburi de 100. Baie bucatarie,terasa,foisor,beci put adancime mare 30 m ,bucatarie de vara loc pentru inca o casa in spate. gradina,gard beton turnat la interior cu fundatie de 170m,interior. ,pomi ,beci . Instalatie sanitara strada asfaltata,geamurile sunt termopan PVC Gealan de culoare alb, 5 camere cu sticla low-E, sistem de hidroizolatie cu membrane bituminoase, 3 cm de polistiren extrudat, strada asfaltata,cadastru,curent electric subteran,fosa septica . Totul este facut de jos pana sus de nou. Izolatie vata minerala . Loc pentru 2 masini gratar. Vecini linistiti,supermarket in zona magazine etc.Casa este acoperita cu tabla. Gazele trec prin fata porti,Seriozitate,nu ma intereseaza intermediari,pretul este fix . Curtea are 400mp. Se poate mansarda si sus. Toate actele la zi autorizatie etc. 3 camere baie bucatarie hol de 24 mp,gard de 2 m curte imprejmuita. Zona linistita. .Nu am reusit sa postez toate pozele ca nu ma lasat siteul.

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(