Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Dolj, Tuglui  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa Dolj, Tuglui - 50000 EURO tuglui, Tuglui , jud. Dolj

Casa de vanzare 1500m patrati apa curenta renovata jumatate cu toate utilitatile baie bucatarie living terasa in fata casei .Pretul este negociabil. Detalii la telefon. Case de vanzare - Tuglui , Case de vanzare - Dolj

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dolj, Tuglui  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa Dolj, Tuglui - 50000 EURO tuglui, Tuglui , jud. Dolj

Anunturi 0766421028 Casa 4 camere, 85 mp, recent renovata + teren 1.000 mp Schimb sau vand casa mare, in Comuna Tuglui, la 3 case de Primarie, vizavi de Moara, la 15 km de Municipiului Craiova.- 85 mp util, 4 camere + hol + terasa acoperire, geamuri termopan.- pomi fructiferi si vita de vie, fantana tip put cu apa potabil, curte generoasa.- 1000 mp arabil, intravilan, , beci caramida, constructia cu zid din 2 caramizi, acoperis tabla.- sobe teracota, apa, canalizare, curent, gaze in maxim 1-2 ani.- recent zugravita, parchet nou in toata casa, termopane in toate casa, usi schimbate, gresie bucatarie, se poate locui imediat.Acceptat credit bancar sau prima casa.Accept schimb cu apartament in Craiova, cu +/- diferenta.Pret 45.000 Euro, usor negociabil.Accept schimb imobiliar Craiova.Relatii doar la telefon .

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dolj, Tuglui  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Dolj, Tuglui - 55000 EURO tuglui, Tuglui , jud. Dolj

Bianca Mitroi Casa de vanzare langa Craiova Vand casa intr-o zona rurala linistita si pitoreasca din apropierea Craiovei. Mai exact, casa este in comuna Tuglui. Casa are 3 camere si o suprafata utila de 119.9 metri patrati (cele 2 terase ocupa 20.4 mp, respectiv 17.7 mp). Imobilul este neamvelopat, si nu este conectat la utilitati (cu exceptia curentului electric). Cu toate acestea, zona ofera o oportunitate excelenta de a trai intr-un mediu natural, ferit de zgomotul si agitatia orasului. Casa se afla la 15 km de Craiova. Aceasta poate fi o oportunitate excelenta pentru cei care cauta o casa de vacanta sau o locuinta intr-o zona mai retrasa. Pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ma contactati telefonic sau pe WhatsApp.

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Dolj, Tuglui  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare terenuri constructii Dolj, Tuglui - 50000 EURO tuglui, Tuglui , jud. Dolj

mihaela-natalia prioteasa Teren intravilan tuglui Vand teren intravilan Tuglui , zona centrala , pomi fructiferi, utilitati la poarta (apa curenta, electricitate, strada asfaltata) , 600mp , pret 50.000 euro

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(