Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


4 camere 100mp Calea Victoriei, metrou Piata Victoriei Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
4 camere 100mp Calea Victoriei, metrou Piata Victoriei Calea Victoriei, Bucuresti

Apartment spatios cu 4 camere aflat pe Calea Victoriei, foarte aproape de statia de metrou. - Suprafata de 100 mp, inclusiv boxa de la subsol; - Mobilat partial si utilat; - Bucatarie deschisa catre living, mobilata modern si utilata; - Apartamentul necesita renovare completa; - Imobil cu risc seismic.

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Apartament superb Piata Amzei 10-22  - Ultracentral Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
COMISION 0% - Apartament superb Piata Amzei 10-22 - Ultracentral Calea Victoriei, Bucuresti

Avem placerea de a va prezenta un apartament cu 2 camere, disponibil spre inchiriere, situat in Piata Amzei nr 10-22, in imobilul cu Mega Image la parter. Pozitionat la etajul 3, cu vedere spre piata, orientat catre vest, cu lumina naturala in a doua parte a zilei. Interiorul este proaspat amenajat, cu finisaje de calitate, iar mobilierul ales ofera posibilitatea noului locatar de a locuii intr-un spatiu aerisit, modern si cozy. Imobilul NU este incadrat cu risc seismic, iar exteriorul este termoizolat. Daca esti in cautarea unui astfel de apartament si iti doresti sa locuiesti in cea mai efervescenta si animata zona a Bucurestiului, te asteptam cu drag la vizionare si cu 0% comision pentru chirias! ID CP1101404

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Studiou Ultracentral Cercul Militar - Victoriei Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Studiou Ultracentral Cercul Militar - Victoriei Calea Victoriei, Bucuresti

Universitate -Victoriei - va prezentam in vederea vanzarii o garsoniera moderna, situata la etajul 9, cu o priveliste spectaculoasa, intr-un imobil sigur, fara risc seismic. Proprietatea se vinde mobilata si utilata complet. Atuul proprietatii il reprezinta pozitionarea la o distanta de 5 minute de mers fata de toate zonele de interes : Universitate, Parcul Cismigiu, Centrul Vechi, Calea Victoriei, Ateneu etc.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(