Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Spatiu in cladire de birouri, Calea Victoriei, Novotel, 328,66mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 799000 €
Spatiu in cladire de birouri, Calea Victoriei, Novotel, 328,66mp Calea Victoriei, Bucuresti

Agentia imobiliara Renet va propune spre cumparare pentru investie un spatiu de birouri in cladire de birouri, cu suprafata utila de 328,66 mp, desfasurata pe 2 nivele (demisol si parter) a unei cladiri cu S+P+7 si teren aferent. Aceasta cladire se afla la circa 150m de intersectia Calea Victoriei cu str. Ion Campineanu, zona Hotel Novotel. Suprafata 328,66 mp este dispusa: - subsol su 149,79 mp - parter su 178,87 mp Imobilul este de clasa B+, are an de constructie 1936 si a fost consolidat si complect refacut prin schimbarea de destinatie din hotel in centru de afaceri in anul 1993. Nu are risc seismic. Este fostul sediul al unei banci, beneficiaza de toate utilitatile si are finisaje de calitate superioara. Situat intr-o zona intens circulata pietonal si auto, cu o vizibilitate excelenta, fiind pozitionat intr-o intersectie, aceasta proprietate reprezinta o oportunitate deosebita de investitie.

799000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Spatiu in cladire de birouri, Calea Victoriei, Novotel, 995,46mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 2100000 €
Spatiu in cladire de birouri, Calea Victoriei, Novotel, 995,46mp Calea Victoriei, Bucuresti

Agentia imobiliara Renet va propune spre cumparare pentru investie un spatiu de birouri in cladire de birouri, cu suprafata utila de 995,46 mp, desfasurata pe 4 nivele a unei cladiri cu S+P+6 si teren aferent. Aceasta cladire se afla la circa 150m de intersectia Calea Victoriei cu str. Ion Campineanu, zona Hotel Novotel. Suprafata 995,46 mp dispusa: - subsol su 149,79 mp - parter su 178,87 mp - etaj 1 su 329,82 mp - etaj 2 su 337,01 mp Imobilul este de clasa B+, are an de constructie 1936 si a fost consolidat si complect refacut prin schimbarea de destinatie din hotel in centru de afaceri in anul 1993. Nu are risc seismic. Este fostul sediul al unei banci, beneficiaza de toate utilitatile si are finisaje de calitate superioara. Se poate vinde si doar cate un nivel, exista extrase de carte funciara pentru fiecare etaj. Situat intr-o zona intens circulata pietonal si auto, cu o vizibilitate excelenta, fiind pozitionat intr-o intersectie, aceasta proprietate reprezinta o oportunitate deosebita de investitie.

2100000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(