Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  spatii birouri Bucuresti, Calea Victoriei  - 420000 EURO Proprietar 420000 €
Vanzare spatii birouri Bucuresti, Calea Victoriei - 420000 EURO Calea Victoriei, Bucuresti

Piata Victoriei semidec., et. 3/12, 150 mp, 1990, Vanzare spatiu birouri in Calea Victoriei 155 Victoria Business Center”Spatii birouri de vanzare intr-o cladire amplasata in Piata Victoriei, in distanta pietonala de statia de metrou Piata Victoriei, sector 1, Bucuresti.Nu Agentie!

420000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Calea Victoriei  - 4500 EURO lunar Proprietar 4500 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Calea Victoriei - 4500 EURO lunar Calea Victoriei, Bucuresti

alinatanasescu1 Inchiriere spatiu comercial 282 mp cu deschidere 20 metri Calea Rahovei Se ofera spre inchiriere un spatiu comercial stradal in suprafata de 282 mp in zona Calea Rahovei, cu deschidere 20 m.Se preda nemobilat. Chiria se factureaza. Are iesire in spatele blocului.Se preteaza pentru urmatoarele activitati: banca, farmacie, magazin, etc.Disponibil incepand cu 31 iulie 2023.

4500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Calea Victoriei  - 2200 EURO lunar Proprietar 2200 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Calea Victoriei - 2200 EURO lunar Calea Victoriei, Bucuresti

Coninst 96 SRL Inchiriere spatiu comercial stradal Calea Rahovei Se ofera spre inchiriere un spatiu comercial stradal in suprafata de 135 mp in zona Calea Rahovei, cu deschidere 10 m.Se preda nemobilat. Chiria se factureaza. Se preteaza pentru urmatoarele activitati: banca, farmacie, magazin, etc.Disponibil imediat

2200 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Garsoniera/Studio de vanzare in centrul Bucurestiului, Oportunitate Agentie - 0 comision - exclusivitate 58500 €
Garsoniera/Studio de vanzare in centrul Bucurestiului, Oportunitate Calea Victoriei, Bucuresti

Oportunitate de investitie unica! Garsoniera deosebita situata in inima Bucurestiului, langa Calea Victoriei, Centrul Vechi si parcul Cismigiu! Pe Strada Eforie, Bloc Cinema Eforie. Aceasta garsoniera spatioasa ofera nu doar confort, ci si o pozitie strategica in una dintre cele mai vibrante zone ale capitalei. Cu o suprafata bine gandita si aflata intr-o stare foarte buna, aceasta proprietate reprezinta alegerea perfecta pentru cei ce doresc sa investeasca intr-o locuinta cu potential pe termen lung. Avantaje: - Localizare premium: Amplasata in apropierea principalelor puncte de interes din Bucuresti, cu acces facil catre transportul in comun, restaurante, magazine si zone de agrement. - Luminoasa si spatioasa: Cu ferestre generoase ce permit patrunderea abundenta de lumina naturala, acest spatiu este perfect pentru a crea un ambient reconfortant si placut. - Oportunitate de investitie: Datorita localizarii sale excelente, aceasta garsoniera reprezinta o investitie inteligenta pentru cei ce cauta sa isi consolideze portofoliul imobiliar sau sa isi dezvolte portofoliul de proprietati utilizate in regim hotelier. Deasemeni ea poate fi utilizata si pentru cei care doresc o locuinta in centrul capitaleai. Nu ratati sansa de a detine o proprietate unica, situata intr-una dintre cele mai cautate zone din Bucuresti! Pentru mai multe informatii si programari pentru vizionare, va rugam sa ne contactati!

58500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(