Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


2 camere la inchiriere, Calea Victoriei,comision zero! Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
2 camere la inchiriere, Calea Victoriei,comision zero! Calea Victoriei, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere un apartament localizat la etajul 1 al unui bloc construit din 6 etaje, pe Calea Victoriei, una din cele mai importante artere situata in centrul Bucurestiului. Calea Victuriei se intinde pe o lungime de 2700 metri, intre Piata Victoriei si Piata Natiunile Unite. Este o zona istorica importanta, cu multe palate ridicate in perioada 1850-1900.Printre acestea se pot aminti Palatul Cantacuzino, Resedinta Manu, Palatul Ghica, Palatul Stirbei, Athenee Palace si multe altele. In zona mai putem enumera multiple institutii importante, cum ar fi Ministerul Economiei, Muzeul Colectiilor de Arta, Academia de Studii Economice, Academia Romana, parcuri, Nicolae Iorga, Ion IC Bratianu. Este o zona cu nenumarate restaurante, scoli si spitale, ambasade si tot aici se afle si Piata Amzei. Apartamentul pe care dorim sa-l inchiriem este pretabil pentru locuit sau pentru cabinet notarial. Este alcatuit din 2 camere, hol, bucatarie, baie si balcon. Balconul este inchis. Exista parcare rezervata, cat si 2 parcari pentru biciclete. Cladirea construita in forma de "U" are o curte interioara plina de verdeata. Asezarea apartamentului si ambientul zonei in care se afla cladirea, sporesc linistea pentru cei care locuiesc aici, iar sistemele de supraveghere ofera siguranta dorita de orice persoana. Incalzirea se obtine cu ajutorul centralei de bloc. Pentru buna funchionare a centralei, este angajat un mecanic cu activitate permanenta. Pe acoperisul cladirii, au fost montate panouri solare. In urma cu 3 luni au fost schimbate tevile de apa. Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii, stimuland colegul care participa la inchirierea apartamentului.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(