Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Hunedoara, Dudesti  - 67000 EURO Proprietar 67000 €
Vanzare casa 4 camere Hunedoara, Dudesti - 67000 EURO Dudesti, Dudesti , jud. Hunedoara

Casa de vanzare. Casa se afla intr-o zona superba pe o suprafata de 4 hectare de teren, inconjurata de pomi fructiferi, pasuni si flori. Pe terenul intravilan se afla doua case, si un garaj pentru doua masini. Casa mare este compusa la parter din bucatarie+dining, living echipat cu aer conditionat, loc de luat cafeaua, hol, camara, baie, dormitor echipat cu aer conditionat. Geamurile termopan, usi si obloane din lemn masiv. Etajul este mansardat, este la rosu, se pot face doua dormitoare si o baie. Casa mica este compusa din dormitor, bucatarie si camera tehnica. Incalzirea si apa calda se fac pe peleti, centrala automata Feroli cu garantie inca doi ani, boiler electric, apa este din surse proprii cu hidrofor, fosa septica de utima generatie. Gradina casei este amenajata cu trandafiri de soi, flori si arbusti. Pe proprietate se gasesc pruni, meri, peri, ciresi, nuci, fazani, caprioare si tot felul de animalute care va fac viata mai frumoasa. Proprietatea are un mare potential turistic si agronomic, poate sa fie casa de locuit, de vacanta sau pensiune, peisajele sunt superbe, drumul pana la propritate este asfaltat, accesul fiind usor. Casele se vand semimobilate sau mobilate si utilate la cerere, pretul fiind discutabil in functie de doleante. Persoane de contact: Iancu Mihaela 0744631941

67000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.