Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Brutarie functionala - teren, hala, echipamente, auto Agentie - 0 comision - exclusivitate 229900 €
Brutarie functionala - teren, hala, echipamente, auto Valea Lunga-Cricov, Valea Lunga-Cricov , jud. Dambovita

Brutarie functionala - teren, hala, echipamente, auto De Vanzare in regim de Reprezentare Exclusiva, Comision 0% cumparator! De vanzare Brutarie functionala (se poate vinde societatea cu toate activele, sau activele in mod individual) localizata in comuna Valea Lunga sat Cricov judetul Dambovita, zona centrala a comunei. Proprietatea este compusa din: teren intravilan curti-constructii in proprietate de 2300 mp, hala principala (productie, birouri, depozitare) in suprafata construita de 376 mp, si alte anexe (magazie). Terenul este imprejmuit cu gard, accesul se realizeaza facil pe drum asfaltat. De asemenea, in pretul ofertat sunt incluse absolut toate utilajele/echipamentele/3 autoutilitare, toate necesare preluarii activitatii imediat, societatea avand deja un flux continu de clienti si furnizori, iar rezultatele financiare la sfarsit de an au fost numai pe profit, an-de-an! Se doreste o vanzare rapida la un pret corect! Agent de reprezentare: Ciprian Neagu ATENTIE! Comision 0% la cumparator! Sunati pentru mai multe detalii, fotografii, programare vizionare! Cost 0!

229900 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(