Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Centru Vechi, 137 mp, panorama deosebita, necesita investitii Agentie - 0 comision - exclusivitate 130000 €
Centru Vechi, 137 mp, panorama deosebita, necesita investitii Piata Unirii, Bucuresti

Apartament deosebit, spatios si luminos, camere inalte, spatioase, cu spatii pentru depozitare. Sistemul de incalzire este nou, prevazut cu centrala termica proprie, calorifere otel si tevi de cupru. Apartamentul necesita o renovare integrala a peretilor, o renovare a parchetului si refacerea completa a bailor. Comision agentie: 2%

130000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Unirii-Alba Iulia-Decebal, vila interbelica D+P+1+M, singur curte Agentie - 0 comision - exclusivitate 1200 €
Unirii-Alba Iulia-Decebal, vila interbelica D+P+1+M, singur curte Piata Unirii, Bucuresti

Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o vila superba interbelica, d+p+1+m, singur curte, renovata si reconsolidata complet in 2001, in zona Decebal, in apropierea rondului Alba Iulia, intr-o zona extrem de apreciata de case si vile, intr-un ansamblu de case stil Londonez, la zece minute de mers pe jos pana la metrou, cu o suprafata utila de 130mp, avand 4 camere si o camera depozitare, o curte mica de flori in fata si o curte-terasa pe spate de 30 mp. Este nemobilata cu bucatarie utilata si mobilata, avand un perete complet vitrat spre terasa, scara interioara si pardoseli din lemn natural la etaje, marmura la parter, 2 grupuri sanitare (din care unul foarte mare), incalzire cu centrala termica proprie, climatizate cu aparate de climatizare pe fiecare nivel, dispunand de interfon si sistem de alarma. Loc de parcare in fata curtii si pe strazile din apropiere. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Se preteaza pentru locuinta sau sediu firma, activitati specifice de birou, cabinete, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

1200 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Piata Unirii, complet mobilat si utilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 650 €
Piata Unirii, complet mobilat si utilat Piata Unirii, Bucuresti

Apartament de 2 camere transformat in 3 camere, complet mobilat si utilat. Apartamentul a fost executat impecabil cu materiale de foarte buna calitate. Dotarile complete au fost alese de o echipa designer arhitect. Comision 50% din valoarea unei chirii lunare..

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(