Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Salaj, Hereclean  - 120000 EURO Proprietar 120000 €
Vanzare casa Salaj, Hereclean - 120000 EURO Hereclean, Hereclean , jud. Salaj

Vand casa in localitatea Hereclean, judetul Salaj. Casa are 92mp utili +16.5mp garaj formata din 2 dormitoare, living, bucatarie, baie, hol, camera tehnica si garaj. Casa este partial finisata la interior, are PV de receptie a lucrarilor. Exteriorul este la rosu. Teren total 2000mp- 1000mp cu casa si 1000mp cu CF separat. Case de vanzare - Hereclean , Case de vanzare - Salaj

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Salaj, Hereclean  - 130000 EURO Proprietar 130000 €
Vanzare casa Salaj, Hereclean - 130000 EURO Hereclean, Hereclean , jud. Salaj

Vand casa in loc. Hereclean. Casa se vinde la stadiul de semifinisat cu utilitati functionale(curent trifazat, apa, fosa si canalizare). Casa are o suprafata construita de 200 mp(124 utili+terasa la etaj+ terasa in spatele case). Dispune de 6.2 ari de teren, imprejmuit total cu gard de beton si plasa, boltari, porti metalice. Drenaje executate pe toata suprafata terenului, iar apa pluviala colectata si deversata prin conducte subterane.Izolatia exterioara este executata din polistiren de 15 cm,geamuri tripan, iar la interior incalzire in pardoseala pe toata suprafata utila a casei. Intabulata si libera de sarcini. Accesul se face pe drum de servitute pietruit(cota parte din drum), astfel ca zona este linistita,dar totusi aproape de E81. Pretul este de 130000 eur. Case de vanzare - Hereclean , Case de vanzare - Salaj

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(