Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Terenuri casa la 20 min Bucuresti la 11.000 EURO! Agentie - 0 comision - exclusivitate 11000 €
Terenuri casa la 20 min Bucuresti la 11.000 EURO! Dascalu, Dascalu , jud. Ilfov

Loturi (540-600 metri) teren casa 20 minute de Bucuresti, in comuna Dascalu. 7 parcele la vanzare cu suprafete intre 540 si 580 metri (cadastru, intabulare, PUZ), cu drum acces servitute pietruit, la doar 100 metri de DJ200 intre Stefanestii de Sus si Dascalu. Conform PUZ, se poate construi pe teren casă Parter+2Etaje și înălțime maximă 10M. Terenurile au între 420 și 460 metri, la care se adaugă drum de servitute de 121 metri. Loturile se afla intr-o zona linistita, intre viile localnicilor. Iubitorii de natura se pot relaxa in padurile Runcu si Bigaru sau la pescuit la Baltile Gagu si Creata, toate aflate la 5 minute cu masina de terenuri. Din loturile initiale au fost deja achizitionate 12 parcele, exista 2 case in constructie, ceea ce va creste valoarea zonei in viitor. Electricitate si gaze la aproximativ 150 metri. Pe drumul principal DJ 200 au loc lucrari pentru canalizare. Apa nu exista momentan in comuna, dar calitatea celei din fantana este foarte buna datorita zonei fara poluare. Exista proiect in stadiul de studiu de fezabilitate pentru intreaga comuna. Pret vanzare - 11.000 EURO/parcela Comision 0% de la cumparator! Link oferta: www.remax.ro

11000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(