Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Benzinarie functionala cu teren 1500 mp de vanzare in Sebes Agentie - 0 comision - exclusivitate 205000 €
Benzinarie functionala cu teren 1500 mp de vanzare in Sebes Sebes, Sebes , jud. Alba

Agentia Imobiliara Taboo ofera in EXCLUSIVITATE spre vanzare o excelenta oportunitate de afacere! De vanzare stație de carburanți situata in Sebes la iesirea spre Sibiu inainte cu 200 m de intrarea pe Autostrada Arad – Sibiu. Benzinaria este compusa dintr-o cladire cu suprafața de 120 mp formata din 3 birouri un salon-restaurant o bucatarie o camera tehnica si 2 bai. Cladirea dispune de incalzire prin centrala proprie pe gaz gresie faianta parchet geamuri si usi termopan. Terenul aferent benzinariei are suprafata de 1500 mp cu deschidere la DN 1 in intravilanul localitatii Sebes de 45 metri liniari. Statia de benzina este compusa din: - 2 rezervoare a cate 40000 l fiecare pozitionate in cuva de beton; - 2 rezervoare a cate 20000 l fiecare pozitionate in cuva de beton; - un numar de 4 pompe pentru combustibil; - copertina din schelet metalic in suprafata de 280 mp si inaltimea de 55 metri anvelopata in panouri de fibra cu instalatie luminoasa. Utilitatile: apa canal gaz si curent trifazic sunt pe proprietate.Toate platformele si caile de acces sunt betonate iar intrarile sunt pavate cu dale. Benzinaria a fost construita in 1997 si renovata in 2010. In prezent aceasta genereaza un venit considerabil ca si spatiu inchiriat. Pretul de vanzare este de 205.000 euro cu comision 0 % de la cumparator. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P5963 si contactati agentul de vanzari Cosmin Iosif la numarul de telefon 0741.111.441 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

205000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Teren intravilan de vanzare in Sebes-Drumul Petrestiului Agentie - 0 comision - exclusivitate 175000 €
Teren intravilan de vanzare in Sebes-Drumul Petrestiului Sebes, Sebes , jud. Alba

EXCLUSIVITATE!!! Agentia Imobiliara Taboo ofera spre vanzare teren intravilan in suprafata de 6900 mp pe strada Cibanului strada asfaltata din municipiul Sebes. Terenul are o deschidere de 41 metri liniari cu posibilitate de parcelare. Utilitati: gaz curent apa canal. Este pretabil pentru: constructia de locuinte showroom-uri reprezentante magazine. Pretul de vanzare este de 175000 euro. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11038 si contactati agentul de vanzari Cosmin Iosif la numarul de telefon 0741.111.441 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

175000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Casa saseasca de vanzare in centrul Municipiului Sebes judetul Alba Agentie - 0 comision - exclusivitate 145000 €
Casa saseasca de vanzare in centrul Municipiului Sebes judetul Alba Sebes, Sebes , jud. Alba

Agentia imobiliara Taboo va oferta in exclusivitate de vanzare casa individuala saseasca situata in centrul Municipiului Sebes. Imobilul construit temeinic in anul 1915 a fost imbunatatit constant prin renovari de bun gust are o structura a camerelor avantajoasa suprafata locuibila de 238 mp fiind inteligent distribuita. La strada avem 3 dormitoare cu suprafete generoase cu geamuri duble de lemn si rulouri. Sufrageria cu o suprafata de 20 mp si biroul completeaza utilitatea acestui imobil. Conceputa pe un singur nivel casa aceasta reprezinta caminul ideal pentru o familie oferind intimitate si optiuni de adaptare pretentiilor cumparatorilor. Camerele sunt mari luminoase imbunatatirile casei constau in centrala termica pe gaz suplimentata de 4 sobe de teracota geamuri duble si usi de lemn gresie si faianta parchet lemn. In incinta proprietatii se afla un garaj pentru 2 masini de 35 mp si 3 spatii pentru depozitare in supafata totala de 600 mp ( foste unitati de productie ) care se pot usor transforma in garaje. La subsolul cladirii se afla 2 pivnite mari cu bolta si camera tehnica. Suprafata totala a terenului este de 1450 mp deschiderea de 32 metri liniari permitand un acces auto lejer catre curtea interioara ( pavata ) si gradina din spate. Pretul acestei frumoase proprietati este 145.000 euro. COMISION 0% de la cumparator! TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7210 si contactati agentul de vanzari Cosmin Iosif la numarul de telefon 0741.111.441 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

145000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila cu 6 camere de vanzare Sebes judetul Alba Agentie - 0 comision - exclusivitate 180000 €
Vila cu 6 camere de vanzare Sebes judetul Alba Sebes, Sebes , jud. Alba

Vila de lux cu 6 camere de vanzare in Sebes judetul Alba. Atunci cand vrei sa cumperi o proprietate ai niste criterii bine definite. Eu nu stiu care sunt elementele importante pentru tine dar sa vorbim despre ce este cu adevarat important pentru orice cumparator. Casa noastra este situata pe strada G. Schweigher la 200 m de intrarea pe autostrada Sibiu - Deva. Este amplasata intr-o zona rezidentiala ferita de zgomotul si praful de la sosea dar la doar un pas de drumul principal cu o vedere de ansamblu splendida spre oras. Evident exista niste criterii practice atunci cand cauti o casa. Casa noastra a fost gandita pentru un scop dublu: initial sa raspunda nevoilor a doua familii ( cei tineri si cei mai putini tineri) iar ulterior sa poata fi transformata foarte usor intr-o singura locuinta. Fara efort si fara invetitii substantiale. Locuinta are o suprafata utila de 370 mp si deschidere la strada asfaltata de 60 mp. Astfel dispunerea casei este urmatoarea: - la subsol avem 3 camere baie camera tehnica; - la parter avem un hol luminos si primitor care este puntea de legatura dintre livingul modern si spatios cu bucataria inchisa mobilata si utilata ( frigider plita electrica cuptor masina de spalat vase) si cu locul de servit masa; mai avem 2 dormitoare mari fiecare dintre ele avand dressing si baie. Si pentru ca este o casa inseamna evident si curte avem 2180 mp de teren unde petrecerile cu prietenii in jurul gratarului si in curtea amenjata cu mult gust vor fi cu siguranta elemente care vor spori gradul de fericire al familiei. Si evident spatiu sa parchezi patru masini avem 2 garaje la subsolul casei. Curtea si livada dispun de sistem de aspersoare. Incalzirea casei se face cu centrala termica cu gazeificare incalzire in pardoseala in living si un semineu; avem aer conditionat in toata casa. Finisajele trebuie sa faca casa cat mai frumoasa si de calitate. Si este! Pentru ca s-au folosit cele mai bune materiale. Poate pentru ca gresia si faianta sunt de cea mai buna calitate de import parchetul din lemn masiv geamurile de termopan usi de interior din lemn la zugravelile interioare s-a folosit stucco veneziano. Constructia casei este excelenta. De la tipul de beton folosit la armaturi si diafragme. Izolatia din polistiren tencuiala decorativa instalatii electrice realizate cu fir de cupru zidarie din caramida. Casa se vinde la pretul de 180000 euro cu comision 0% de la cumparator! Se accepta schimb cu un apartament plus diferenta de bani. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P1278 si contactati agentul de vanzari Cosmin Iosif la numarul de telefon 0741.111.441 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

180000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament cu 3 camere de vanzare in Sebes strada Valea Frumoasei Agentie - 0 comision - exclusivitate 62000 €
Apartament cu 3 camere de vanzare in Sebes strada Valea Frumoasei Sebes, Sebes , jud. Alba

Daca sunteti in cautarea unui apartament intr-o zona centrala ati ajuns la oferta pe care o cautati. Apartamentul este situat in Sebes cartierul Valea Frumoasei etajul intermediar 2 al unui imobil cu 4 etaje. Suprafata utila a locuintei este de 64 mp compusa din bucatarie baie sufragerie 2 dormitoare si o pivnita la subsolul blocului. Locuinta este renovata complet in anul 2020 si dispune de finisaje precum: parchet din lemn masiv usi de interior noi usa metal la intrare gresie faianta instalatie incalzire pe cupru centrala termica geamuri termopan balcon inchis in termopan tavan fals. Bucataria este complet mobilata utilata. Se afla in apropiere de banci supermarketuri biserici farmacii scoli. Pretul de vanzare este de 62.000 euro usor negociabil. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11402 si contactati agentul de vanzari Cosmin Iosif la numarul de telefon 0741.111.441 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

62000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Hotel si restaurant cu terasa de vanzare in Sebes judetul Alba Agentie - 0 comision - exclusivitate 890000 €
Hotel si restaurant cu terasa de vanzare in Sebes judetul Alba Sebes, Sebes , jud. Alba

EXCLUSIVITATE!!! Agentia Imobiliara Taboo va ofera spre vanzarea hotel de 3 stele amplasat in centrul municipiului Sebes judetul Alba , la 300 m de autostrada Deva-Sibiu. Dispune de 28 locuri de cazare la cele mai moderne standarde, restaurant, bar, terase, pizzerie-crama. Suprafata totala a proprietatii este de 2.699 mp cu deschidere la DN de 30 metri liniari. Actualmente functioneaza ca hotel, avand o suprafata utila desfasurata de 1.610 mp. Cladirea este structurata pe 4 nivele, respectiv D+P+1+M. Demisol - in suprafata de 481 mp, format din crama, 3 birouri, 3 depozite, vestiar, spalatorie, centrala termica, hol si casa scarilor. Crama este renovata si amenajata, cu o capacitate de 75 locuri. Parter - in suprafata de 532 mp, format din hol, receptie, bar, restaurant, terase, bucatarie + oficiu. Restaurantul dispune de 68 locuri, iar terasele au capacitate de aproximativ 60 locuri. In receptie este amenajata si o cafenea. Etaj 1 - in suprafata de 331 mp, format din casa scarii + 7 camere. Fiecare camera este dotata cu baie proprie, mobilier format din 2 paturi single ( care pot fi folosite si ca pat matrimonial ), mobilate utilate dupa ultimele standarde conform clasificarii. Fiecare camera dispune de sistem de caldura si aer conditionat, televizor, cablu, internet Wi-Fi. Mansarda - in suprafata de 266 mp, formata din casa scarii + 7 camere. Fiecare camera este dotata cu baie proprie, mobilier format din 2 paturi single ( care pot fi folosite si ca pat matrimonial ) .mobilate, utilate dupa ultimele standarde conform clasificarii. Fiecare camera dispune de sistem de caldura si aer conditionat, televizor, cablu, internet Wi-Fi. Cladirea este racordata la sistemul de gaze, energie electrica, apa si canalizare ale orasului. Finalizarea extinderii si modernizarii locatiei a fost in anul 2006, an din care functioneaza in sistem de hotel – restaurant pana in prezent. In acest interval de timp s-au mai efectuat lucrari de modernizare ale locatiei, respectiv inlocuirea mobilierului din camerele hotelului, amenajarea unei terase acoperite, precum si a celei deschise in spatiul aferent gradinii. Proprietatea poate avea urmatoarele destinatii: hotel-restaurant, spital, clinica, camin varstnici, reprezentand o buna oportunitate de investitie. Pretul de vanzare este de 890.000 euro, negociabil. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11485 si contactati agentul de vanzari Cosmin Iosif la numarul de telefon 0741.111.441 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

890000 €

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Teren intravilan de vanzare in Sebes-Drumul Petrestiului Agentie - 0 comision - exclusivitate 175000 €
Teren intravilan de vanzare in Sebes-Drumul Petrestiului Sebes, Sebes , jud. Alba

EXCLUSIVITATE!!! Agentia Imobiliara Taboo ofera spre vanzare teren intravilan in suprafata de 6900 mp pe strada Cibanului strada asfaltata din municipiul Sebes. Terenul are o deschidere de 41 metri liniari cu posibilitate de parcelare. Utilitati: gaz curent apa canal. Este pretabil pentru: constructia de locuinte showroom-uri reprezentante magazine. Pretul de vanzare este de 175000 euro. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11038 si contactati agentul de vanzari Cosmin Iosif la numarul de telefon 0741.111.441 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

175000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Apartament cu 3 camere de vanzare in Sebes strada Valea Frumoasei Agentie - 0 comision - exclusivitate 62000 €
Apartament cu 3 camere de vanzare in Sebes strada Valea Frumoasei Sebes, Sebes , jud. Alba

Daca sunteti in cautarea unui apartament intr-o zona centrala ati ajuns la oferta pe care o cautati. Apartamentul este situat in Sebes cartierul Valea Frumoasei etajul intermediar 2 al unui imobil cu 4 etaje. Suprafata utila a locuintei este de 64 mp compusa din bucatarie baie sufragerie 2 dormitoare si o pivnita la subsolul blocului. Locuinta este renovata complet in anul 2020 si dispune de finisaje precum: parchet din lemn masiv usi de interior noi usa metal la intrare gresie faianta instalatie incalzire pe cupru centrala termica geamuri termopan balcon inchis in termopan tavan fals. Bucataria este complet mobilata utilata. Se afla in apropiere de banci supermarketuri biserici farmacii scoli. Pretul de vanzare este de 62.000 euro usor negociabil. TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P11402 si contactati agentul de vanzari Cosmin Iosif la numarul de telefon 0741.111.441 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

62000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa saseasca de vanzare in centrul Municipiului Sebes judetul Alba Agentie - 0 comision - exclusivitate 145000 €
Casa saseasca de vanzare in centrul Municipiului Sebes judetul Alba Sebes, Sebes , jud. Alba

Agentia imobiliara Taboo va oferta in exclusivitate de vanzare casa individuala saseasca situata in centrul Municipiului Sebes. Imobilul construit temeinic in anul 1915 a fost imbunatatit constant prin renovari de bun gust are o structura a camerelor avantajoasa suprafata locuibila de 238 mp fiind inteligent distribuita. La strada avem 3 dormitoare cu suprafete generoase cu geamuri duble de lemn si rulouri. Sufrageria cu o suprafata de 20 mp si biroul completeaza utilitatea acestui imobil. Conceputa pe un singur nivel casa aceasta reprezinta caminul ideal pentru o familie oferind intimitate si optiuni de adaptare pretentiilor cumparatorilor. Camerele sunt mari luminoase imbunatatirile casei constau in centrala termica pe gaz suplimentata de 4 sobe de teracota geamuri duble si usi de lemn gresie si faianta parchet lemn. In incinta proprietatii se afla un garaj pentru 2 masini de 35 mp si 3 spatii pentru depozitare in supafata totala de 600 mp ( foste unitati de productie ) care se pot usor transforma in garaje. La subsolul cladirii se afla 2 pivnite mari cu bolta si camera tehnica. Suprafata totala a terenului este de 1450 mp deschiderea de 32 metri liniari permitand un acces auto lejer catre curtea interioara ( pavata ) si gradina din spate. Pretul acestei frumoase proprietati este 145.000 euro. COMISION 0% de la cumparator! TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P7210 si contactati agentul de vanzari Cosmin Iosif la numarul de telefon 0741.111.441 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

145000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa cu 4 camere la pret de apartament de vanzare in Sebes Agentie - 0 comision - exclusivitate 99000 €
Casa cu 4 camere la pret de apartament de vanzare in Sebes Sebes, Sebes , jud. Alba

Agentia Imobiliara Taboo va ofera in exclusivitate casa cu 4 camere decomandate de vanzare in Sebes cu o suprafata totala de 190 mp regim de inaltime S+P+M. Aceasta este pozitionata in Drumul Petrestiului intr-o zona linistita si face parte dintr-un ansamblu de 5 case insiruite. Locuinta este compartimentata astfel: la subsol se afla o pivnita in suprafata de 18 mp care poate fi folosita ca si camera tehnica. La parter se afla un hol cu casa scarii in suprafata de 16 mp living spatios open space cu bucataria in suprafata de 33 mp care are si iesire pe terasa deschisa in suprafata de 11 mp. De asemenea dispune si de o toaleta de serviciu si un dormitor in suprafata de 15 mp. Mansarda are in componenta 2 dormitoare de dimensiuni generoase: 21 mp respectiv 20 mp un dressing si 2 bai ambele cu geam de aerisire. Unicitatea acestei case este data de curtea interioara care ofera o iluminare naturala a etajelor cat si gradul crescut al independentei fata de utilitati. Predarea imobilului se face la cheie. Dotari: gresie faianta parchet usi interioare si exterioare geamuri termopan cu 3 randuri de sticla incalzire in pardoseala panouri fotovoltaice toate acestea fiind de cea mai buna calitate. Utilitati: apa curent gaz canal. Pretul de vanzare este de 99.000 euro. COMISION 0 DE LA CUMPARATOR!!! TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat. Nu afisam toate ofertele pe acest site - pentru a vedea tot portofoliul intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: www.TABOO.ro Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P10741 si contactati agentul de vanzari Cosmin Iosif la numarul de telefon 0741.111.441 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822 Va multumim.

99000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Alba, Sebes  - 2000 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 2000 €
Inchiriere spatii comercial Alba, Sebes - 2000 EURO lunar Sebes, Sebes , jud. Alba

Va oferim spre inchiriere spatiu industrial situat in Sebes, Drumul Petrestiului, cu iesire la 2 strazi asfaltate. Proprietatea oferita spre inchieiere are 3000 mp de teren, in componenta acesteia regasim: showroom structura beton in suprafata de 120 mp, 4 birouri, 2 bai, o bucatarie, o camera tehnica, insumand 120 mp si o hala in suprafata de 400 mp cu structura metalica si inchideri perimetrale din panouri sandwich cu inaltimea de 5 m, paviment beton. Hala dispune de 2 poduri rulante, unul de 1500 kg si unul de 2000 kg. Deschiderea totala la cele 2 strazi este de 75 metri liniari. Dotari: gresie, faianta, pereti cortina rigips, geamuri termopan, centrala termica pe gaz, curent trifazic, iluminat, tavan casetat, fantana cu hidrofor, curte pavata cu dale. Utilitati: gaz, curent, apa, canal. Este pretabil pentru: reprezentanta auto, fabrica productie, hala depozitare, supermarket. Pretul de inchiriere este 2000 euro, negociabil.TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in ImobiliarePentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . roPrecizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22643 Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

2000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare  spatii comercial Alba, Sebes  - 590000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 590000 €
Vanzare spatii comercial Alba, Sebes - 590000 EURO Sebes, Sebes , jud. Alba

EXCLUSIVITATE!!! Agentia Imobiliara Taboo ofera spre vanzare spatiu industrial situat in Sebes, Drumul Petrestiului, cu iesire la 2 strazi asfaltate. Proprietatea oferita spre vanzare are 8000 mp de teren, in componenta acesteia regasim: show-room structura beton in suprafata de 167 mp, 3 birouri, 2 bai, o bucatarie, o camera tehnica, insumand 80 mp si o hala in suprafata de 400 mp cu structura metalica si inchideri perimetrale din panouri sandwich cu inaltimea de 5 m, paviment beton. Hala dispune de 2 poduri rulante, unul de 1500 kg si unul de 2000 kg. Curtea este pavata cu dale pe o suprafata de aproximativ 1800 mp. Deschiderea totala la cele 2 strazi este de aproximativ 75 metri liniari. Dotari: gresie, faianta, pereti cortina rigips, geamuri termopan, centrala termica pe gaz, curent trifazic, iluminat, tavan casetat, fantana cu hidrofor. Utilitati: gaz, curent, apa, canal. Este pretabil pentru: reprezentanta auto, fabrica productie, hala depozitare, supermarket. Pretul de vanzare este de 590.000 euro, negociabil. Se vinde si parcelat!TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in ImobiliarePentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . roPrecizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22642 Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

590000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  6900 mp Alba, Sebes  - 175000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 175000 €
Vanzare terenuri constructii 6900 mp Alba, Sebes - 175000 EURO Sebes, Sebes , jud. Alba

EXCLUSIVITATE!!! Agentia Imobiliara Taboo ofera spre vanzare teren intravilan in suprafata de 6900 mp pe strada Cibanului, strada asfaltata din municipiul Sebes. Terenul are o deschidere de 41 metri liniari cu posibilitate de parcelare. Utilitati: gaz, curent, apa, canal. Este pretabil pentru: constructia de locuinte, showroom-uri, reprezentante, magazine. Pretul de vanzare este de 175000 euro.TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in ImobiliarePentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . roPrecizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22637 Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

175000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(