Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  spatii comercial Bucuresti, Otopeni  - 2800000 EURO Proprietar 2800000 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Otopeni - 2800000 EURO Otopeni, Otopeni

De vanzare o proprietate deosebita, un spatiu amenajat pentru activitati de tip showroom, situat pe Şoseaua de Centura, in zona Otopeni-Tunari. Aceasta beneficiaza de acces direct la sosea si se afla la doar 3,5 km de intrarea pe autostrada A3 si la aproximativ 8 km de DN1 (Şoseaua Bucuresti-Ploiesti). Cladirea, construita in 2008, are un design modern si este ideala pentru un showroom combinat cu birouri, fiind dispusa pe parter si doua etaje, cu o suprafata totala de 1600 mp. Interiorul este open space, cu o inaltime de 4 m pe fiecare nivel si ferestre mari care asigura o vizibilitate excelenta. Zona de birouri este partial mobilata si dotata cu grupuri sanitare pe fiecare etaj. in fata cladirii se afla o platforma betonata de aproximativ 900 mp, care poate fi utilizata pentru diverse activitati conexe showroom-ului, precum expunerea produselor in aer liber sau parcare auto dedicata. Proprietatea dispune de un sistem de incalzire si ventilatie modernizat in acest an si are contorizare separata pentru utilitati: electricitate, apa si gaze. Incinta este imprejmuita cu gard, supravegheata video, are paza umana si drumuri de acces betonate, incluzand si alte cladiri folosite pentru showroom-uri, birouri si depozitare. Acest spatiu este ideal pentru showroom-uri de mobila, reprezentante auto, magazine de prezentare pentru materiale de constructii si decoratiuni sau alte produse. De asemenea, structura existenta permite recompartimentarea si transformarea in spatiu pentru evenimente sau activitati de birou. Proprietatea este disponibila si pentru inchiriere. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul 07******51 Birouri - Spatii comerciale - Baneasa , Birouri - Spatii comerciale - Ilfov

2800000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Bucuresti, Otopeni  - 2300 EURO lunar Proprietar 2300 €
Inchiriere apartament Bucuresti, Otopeni - 2300 EURO lunar Otopeni, Otopeni

Tiberiu De Inchiriat Apartament 2 Camere Otopeni Bucuresti Sector 4

2300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Bucuresti, Otopeni  - 300000 EURO Proprietar 300000 €
Vanzare terenuri constructii Bucuresti, Otopeni - 300000 EURO Otopeni, Otopeni

INVESTITII PROFITABILE Vanzare Teren Otopeni Bucuresti Sector 3 Otopeni

300000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Otopeni  - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Otopeni - 550 EURO lunar Otopeni, Otopeni

De inchiriat foodtruck Utilata grill plita Frigider, congelator Aparat profesional hotdog Hota Apa calda rece Contor curent Pret 550 euro / luna gol fara echipament Fiecare echipament / utilaj gatit 25 Euro / luna Garantie o luna Bucuresti Garantie 2 luni provincie Birouri - Spatii comerciale - Otopeni , Birouri - Spatii comerciale - Ilfov

550 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(