Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Penthouse 3 cam 121 mp si terasa 114 mp bloc 2011 Comision0% COLENTINA Agentie - 0 comision - exclusivitate 143000 €
Penthouse 3 cam 121 mp si terasa 114 mp bloc 2011 Comision0% COLENTINA Andronache, Bucuresti

Apartament 3 camere spectaculos cu o suprafata utila de 121mp plus o terasa de 114mp, intr-un bloc din 2011, cu LOC DE PARCARE IN PROPRIETATE, situat in zona Andronache, cu acces facil in zona de Nord Pipera, A3, cat si spre centru, Colentina, Obor, Lacul Tei, pe strada Mentiunii, o strada linistita de case si vile. Blocul tip vila este format din 3 apartamente cate unul pe fiecare nivel si este construit din cadre si grinzi beton cu compartimentari caramida. Apartament 3 camere spectaculos cu o suprafata utila de 121mp plus o terasa de 114mp, intr-un bloc din 2011, cu LOC DE PARCARE IN PROPRIETATE si teren de 84 mp ( proprietate in indiviziune) situat in zona Andronache, cu acces facil in zona de Nord Pipera, A3, cat si spre centru, Colentina, Obor, Lacul Tei, pe strada Mentiunii, o strada linistita de case si vile. Blocul tip vila este format din 3 apartamente cate unul pe fiecare nivel si este construit din cadre si grinzi beton cu compartimentari caramida. Apartamentul dispune de numeroase facilitati si imbunatatiri moderne dupa cum urmeaza: Parchet lemn masiv, usi metalice Maco, incalzire centrala termica cu calorifere si ventiloconvectoare, obloane exterioare actionate electric, dormitoare complet mobilate si utilate pe comanda, bucatarie mobilata mdf si echipata cu linie Ariston si Franke( combina frigorifica, cuptor electric, plita gaz, hota, masina de spalat vase), usi. interior lemn, 3 aparate aer conditionat LG, baile cu cada si cabina de dus de sticla, termosistem de 10cm si hidroizolatia terasei cu garantie pentru 25 ani. Este un apartament ce satisface multe nevoi, cu vecini de calitate si o panorama superba, cu loc de relaxare, barbeque pe taresa, ideal pentru o familie tanara. Pretul este discutabil, se accepta si plata prin credit, iar comisionul pentru cumparator este 0%

143000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa cu teren Colentina Andronache la Intrare comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 63000 €
Casa cu teren Colentina Andronache la Intrare comision 0% Andronache, Bucuresti

COLENTINA ANDRONACHE POZITIE BUNA STRADA OITUZ LA INTRARE CU 0% COMISION PENTRU CUMPARATOR CASA PAIANTA DEMOLABILA SAU RENOVABILATOATE UTILITATILE IN CASA FUNCTIONALE GAZE LA SOBECANAL SI APA.pozitie ideala pentru constructie vilaposibilitate extindere cu terenurile vecine deschidere-671ml la OITUZ. Pret discutabil. Cadastru si Intabularea in lucru.

63000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(