Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Gorj, Alimpesti  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa Gorj, Alimpesti - 25000 EURO Alimpesti, Alimpesti , jud. Gorj

Vand casa in Comuna Alimpesti, sat Nistoresti(petecei) cu posibilitate deschidere afacere- vad bun(timp de 15 ani jumatate din casa a fost magazin) la drum judetean asfaltat, dispune de utilitati apa curenta, energie electrica, cablu.Sunt 2 case pe curte, o casa noua din 2008 finalizata 80% si inca o casa veche(casa in care a fost magazinul)+ bucatarie de vara+ toaleta+patul+ fantana+ 5600metri patrati intravilan, raul Oltet trece prin spatele gradinii(exista posibilitate pentru irigatie la gradina ).Dispune si de o plantatie de pomi fructiferi(15 nuci, meri , peri,), 1 pat de vie + o suprafata de arini si salcami.Toata proprietatea este intabulata.Pretul este de 25000 de euro negociabil.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.