Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

COMISION 0%, Casa Sura Mica - EDEN - Sibiu Agentie - 0 comision - exclusivitate 67890 €
COMISION 0%, Casa Sura Mica - EDEN - Sibiu Cartier Eden, Sura Mica , jud. Sibiu

Agentia imobiliara RE/MAX Grup De Lux va ofera spre vanzare o casa idilica cu 4 camere, 3 bai, 3 balcoane si o terasa in cartierul Eden din Sura Mica, Sibiu. Compartimentarea casei este gandita pentru a spori confortul familiei care isi va gasi caminul in ea. Parterul casei este compus din livingul generos de 38 mp, bucataria de 9 mp, camara de 2,7 mp, un hol, o baie si o minunata terasa de 17,15 mp. La etaj gasim cele 3 dormitoare complet decomandate, unul matrimonial cu baie de 4,19 mp, dressing de 2,15 mp si balcon de 5,17 mp, iar celelalte 2 dormitoare au 9,24 mp si 13,83 mp si impart un balcon de 8,35 mp. Tot la etaj gasim si o baie care deserveste cele 2 dormitoare si un hol cu casa scarii de 8,92 mp. Casa dipune de o curte superba unde te poti relaza impreuna cu familia. Complexul EDEN este un cartier nou, accesibil si ofera toate utilitatile inclusiv statie de autobuz si paza permanenta. Accesul spre Sibiu se face foarte usor pe Calea Surii Mici, pe unde se poate ajunge in oras in 15 minute. De asemenea, se poate ajunge usor si repede la Aeroport sau la marile magazine Ambient, METRO, LIDL , Kaufland etc. La nici 3 km distanta de proprietate, va puteti relaxa in statiunea turistica permanenta Ocna Sibiului, statiune cu mai multe lacuri saline, unele dintre ele declarate monumente ale naturii. Statiunea este renumita pentru proprietatile terapeutice ale apei din lacurile care au luat nastere in fostele mine de sare. Invit toti agentii si toate agentiile din Sibiu si din tara la colaborare, ofer comision motivant !

67890 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Sibiu, Sura Mica - 100000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 100000 €
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Sibiu, Sura Mica - 100000 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Teren de vanzare in judetul Sibiu situat in extravilanul comunei Sura Mica la o distanta de 2 km de statiunea balneara Ocna Sibiului, cu o suprafata de 10.000 mp parcelabil si o deschidere de 100 metri liniari. Situat vis-a-vis de ansamblul rezidential Eden, cu o panorama deosebita acesta poate reprezenta inceputul unui amplu proiect rezidential de mare succes. Pretul de vanzare al acestui teren este de 100.000 euro usor negociabil.TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic!Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul oficial Taboo Imobiliare -> TABOO roPrecizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 18065 Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.82

100000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 0 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Vand teren intravilant in suprafata de 2891 mp situat in centrul localitatii SURA MICA, langa cea mai mare si dezvoltata zona industriala din Sura Mica si Sibiu, parc industrial Vest, vi-za-vi de Primaria Sura Mica unde se afla si urmatoarele puncte de acces: magazine alimentare, scoala, gradinita, sala de sport, camin cultural statie de autobuz, etc .Pretabil pentru investitii sigure si de viitor cum ar fi locuinte colective, pensiune, hala sau depozit, azil de batrani, sediu de firma, etc. Terenul are o deschidere de 20 ml la strada principala asfaltata si iluminata public, cu toate utilitatiile pe teren (gaz, curent, apa si canalizare)! Terenul este situat la doar 5 km distanta fata de statiunea balneoclimaterica OCNA SIBIULUI denumita si sub numele de Litoralul Ardealului, iar atractia statiunii este reprezentata de cele 12 lacuri functionale. Apa sarata si namolul sunt folosite in tratemente reumatice, neuromotorice si ginecologice, Pretul este in Euro/mp.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii 1500 mp Sibiu, Sura Mica - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii 1500 mp Sibiu, Sura Mica - 0 EURO lunar Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Teren pentru locuinte in localitatea Sura Mica judetul Sibiu 2400mp linga cartierul Eden

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Sura Mica - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Sura Mica - 30000 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Vand teren arabil extravilan , suprafata 6000 mp ,comuna Sura- Mica, la 10 km de Sibiu , zona foarte linistita, drum acces pietruit , pozitionare avantajoasa, aproape de un lac , ideal pentru cabana sau casa de vacanta ! Pret 5 euro/mp Mai multe detalii la 758 - arata telefon -

30000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Inchiriere casa 1 camere Sibiu, Sura Mica - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere casa 1 camere Sibiu, Sura Mica - 0 EURO lunar Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Situata la aproximativ 10 minute de Sibiu, Casa Valeriei va pune la dispozitie o garsoniera generoasa complet utilata si mobilata modern cu multiple facilitati precum parcare in curte, terasa, gratar, internet, TV, etc. Accesul este foarte usor astfel ca imobilul se afla la strada principala din Sura Mica. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la numarul de telefon: 722 - arata telefon - - Valeria Rotar.

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 17000 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Vand teren INTRAVILAN in Sura Mica 485m3 la 90m de utilitati! Zona linistita, in dezvoltare ! Pentru mai multe detalii la telefon! Nu sunt interesat de colaborari cu agentii imobiliare !!

17000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 0 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Terenul este situat la intrare in Sura Mica (str. Cret). Se afla in intravilanul comunei, avand documentatia PUZ aferenta. Deschiderea la strada este de 15 ml. Nu ezitati sa veniti la teren pentru si mai multe detalii.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 0 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Vand teren de 5000 mp, cu puz, pe care se pot construi blocuri cu regim de inaltime P+3+eR, pe Calea Surii Mici, in vecinatatea viitorului Spital Judetean. Pentru orice alte informatii, sunt diponibil pe mesaje sau mail!

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Sibiu, Sura Mica - 97900 EURO Proprietar 97900 €
Vanzare casa 4 camere Sibiu, Sura Mica - 97900 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Casa moderna compusa din 4 camere decomandate, 3 bai 2 balcoane si o terasa generoasa de vanzare in Sura Mica aproape de Sibiu si Ocna Sibiului, cu acces facil la autostrada A1, cu o suprafata de 500 mp teren si o deschidere stradala de 15 metri liniari, construita in anul 2008 si finisata in anul 2016, cu regimul de inaltime P+M si 2 locuri de parcare in curtea imobilului. Avantaje: Aceasta casa are o suprafata utila de 140 mp impartita pe doua nivele despartite cu plansee din beton armat, astfel: la intrarea de la parter se afla o terasa de 4 mp, hol cu casa scarii la intrare, bucatarie inchisa, baie de serviciu, debara si un living de 40 mp cu iesire pe o terasa exterioara de 14 mp iar la nivelul superior se afla un hol, 2 bai, 2 balcoane si 3 dormitoare decomandate, unul dintre ele cu dressing. Beneficii: Aceasta vila face parte dintr-un complex rezidential de case si vile constructii noi, cu acces la utilitati precum apa, canalizare, curent si gaz, toate incaperile au fost finisate cu materiale de cea mai buna calitate si prezinta imbunatatiri si dotari cum ar fi: termosistem la exterior cu tencuiala decorativa, acoperis nou din lemn cu, sape mecanizate in toate incaperile, geamuri termopan, usa metal la intrare, centrala termica proprie in condensatie cu calorifere din otel, gresie, faianta, parchet. Casa se vinde mobilata si utilata. Curtea libera a acestui imobil are o suprafata de 415 mp, spatiu suficient pentru amenajarea unui garaj, foisor cu gratar, spatii verzi, loc de joaca pentru copii sau chiar o piscina exterioara pentru a va petrece timpul liber in zilele calduroase. In momentul de fata curtea este prevazuta cu gazon si aspersoare automate. Pretul de vanzare pentru aceasta casa este de 97.900 euro negociabil, se accepta orice tip de creditare bancara.

97900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 28000 EURO Proprietar 28000 €

28000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Sibiu, Sura Mica - 44000 EURO Proprietar 44000 €
Vanzare casa 2 camere Sibiu, Sura Mica - 44000 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

vand casa in sura mica cu 2 camere hol baie bucatarie pivnita pod sura curte gradina sau schimb cu casa in sibiu ofer diferenta detalii la telefon

44000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Sura Mica - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Sura Mica - 0 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Vand teren extravilan in granita dintre Cristian si Poplaca (la troci)indicat ptr o ferma de animale sau o cabana

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Sura Mica - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Sura Mica - 15000 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Teren la Drum Judetean spre Rusciori,com. Sura Mica,la asfalt,cu parau in granita din spate,la 7 km de Sibiu si 1 km de intrare-iesire autostrada,vecini putini dar cumsecade.

15000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 331 mp Sibiu, Sura Mica - 17900 EURO Proprietar 17900 €
Vanzare terenuri constructii 331 mp Sibiu, Sura Mica - 17900 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Terenul se afla in loc. Sura Mica, intr-un cartier nou de case si vile, cu toate utilitatile, strazi asfaltate si iluminate public, cartier foarte linistit, cu acces facil la autostrada si zona industriala Vest. Terenul are o suprafata de 331 mp, deschidere la strada de peste 30 m si adancime de 13 m. Toate utilitatile sunt sunt in fata terenului (gaz, curent, apa si canal), puz aprobat pentru case cu structura D+P+M sau P+E+M, POT 40%, si CUT 1.00

17900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Sibiu, Sura Mica - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa 2 camere Sibiu, Sura Mica - 70000 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Sura Mica: Casa saseasca cu parter inalt si demisol, pivnita, doua garaje, vita de vie, teren total 1054 mp. - parter inalt: 2 camere mari, o camera mai mica, baie, spatiu depozitare - demisol: bucatarie, spatiu depozitare/camara, o camera si pivnita

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 54500 EURO Proprietar 54500 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 54500 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Vand teren intravilan in suprafata de 1.080 mp , cu constructie veche , apa , gaz , curent electric situat pe str. Cret , nr.3 in loc. Sura Mica , deschidere la strada 11 m , locatia este in vecinatatea autostrazii A1 , foarte aproape de Aeroportul Sibiu si de statiunea Ocna Sibiului . Informatii suplimentare la tel. 755 - arata telefon - sau tel. fix 0263.375047 .

54500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa Sibiu, Sura Mica - 115000 EURO Proprietar 115000 €
Vanzare casa Sibiu, Sura Mica - 115000 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Casa se afla la iesire din Sura Mica , in cartier Eden, un loc linistit ideal pt familie cu copii. Cu aproximativ 20 de pomi fructiferi care au intrat pe roada de vreo 3 ani. Anexe la casa : semineu, gril si sobita, garaj, lemnarie si o terasa spatiosa. Mai multe detali la tel.

115000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 0 EURO lunar Proprietar 15000 €

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 32000 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Vand teren intravilan in Sura Mica, Sibiu, 1500 mp, 10 mp deschidere la strada principala asfaltata, cu toate utilitatile disponibile in localitate trecand prin fata terenului. Posibilitate de acces si prin spatele proprietatii pe un drum agricol, dupa cum se poate vedea in poza. Terenul este situat intre cele 2 proprietati cu gospodarii deja construite pe suprafete identice de teren. 32.000 euro, foarte putin negociabil.

32000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Sibiu, Sura Mica - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 2 camere Sibiu, Sura Mica - 40000 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Casa este la strada soseaua Sibiului e compusa din 2 camere o bucatarie o baie o camara si doua holuri. Utilitati apa gaz canal. Mai multe detalii la telefon

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Sura Mica - 1 EURO Proprietar 1 €
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Sura Mica - 1 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Vand teren agricol la Sura mica 3 hectare . Drum acces . Detalii la telefon .

1 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Sura Mica - 0 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Vand Teren Sura Mica cu deschidere la sensul giratoriu la iesirea de pe autostrada catre Ocna Sibiului. In prezent teren extravilan cu posibilitatea de a se introduce in intravilan. In zona este aprobat planul urbanistic general. Terenul se afla la o distanta de 100 m de intrarea in comuna Sura Mica, pe partea dreapta pe directia Sibiu - Sura Mica. Suprafata 10.000 mp Deschidere 53 m Pret: 25 euro/mp

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Sibiu, Sura Mica - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa 5 camere Sibiu, Sura Mica - 70000 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Casa De vanzare In Sura Mica pe Strada Principala Locuibila 5 camere 2 Bai Suprafata Totala 1000mp2 Nr contact 741 - arata telefon -

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 30.9 ha Sibiu, Sura Mica - 6 EURO Proprietar 6 €
Vanzare terenuri constructii 30.9 ha Sibiu, Sura Mica - 6 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Teren de vanzare pt. locuinte individuale, intre Sura Mica si Ocna Sibiului. Caracteristici avantajoase: * Suprafata: 30.890 mp. * Deschidere mare la strada principala (DJ 106B): 40 ml. * Deschidere la drum agricol: 73 ml. * POT: 30% (minim 60 case cu regim P+M). Pret avantajos: euro 6,5/mp. Detalii via 0733/985188.

6 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare spatii birouri Sibiu, Sura Mica - 63 EURO Proprietar 63 €
Vanzare spatii birouri Sibiu, Sura Mica - 63 EURO Sura Mica, Sura Mica , jud. Sibiu

Vand birou stare buna doa de 3 luni.. arata bn dupa cum se vede si in poze..

63 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.