Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament cu 2 camere | Finisat la cheie | Damaroaia Agentie - 0 comision - exclusivitate 68000 €
Apartament cu 2 camere | Finisat la cheie | Damaroaia Damaroaia, Bucuresti

Va prezentam in exclusivitate un apartament cu 2 camere elegant, finisat complet cu suprafata de 57 mp din care 7 mp un balcon, blocul a fost finalizat in 2019 , situat la etajul 1 din Demisol + parter + 3 . Finisaje de calitate : gresie, faianta, parchet , usi interioare , geamuri termopane , lavabila, instalatie electrica , instalatie sanitara, usa metalica la intrare, prize , intrerupatoare, obiecte sanitare in baie ( chiuveta cu dulapior, lavoar si cada ) Se accepta doar plata cash ! ZONA: Damaroaia - in spatele Bisericii Bazilescu Strada este curata si beneficiaza de spatii multe de parcare ! Dotat cu centrala termica pe gaz ! In zona sunt : magazine, gradinite, scoli , supermarketuri Kaufland, Mega Image, Lidl, acces rapid la metrou Parc Bazilescu, Parcul Bazilescu, Acces rapid la Casa Scanteii . Pentru detalii si vizionari apelati primul numar din anunt.

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren 934 mp | deschidere 16 ml la Lacul Baneasa | Damaroaia Agentie - 0 comision - exclusivitate
Teren 934 mp | deschidere 16 ml la Lacul Baneasa | Damaroaia Damaroaia, Bucuresti

Se vinde un teren in exclusivitate , cu o suprafata de 3153 mp, deschidere la drum de 16 ml, deschidere la Lacul Baneasa 21 ml. S.teren 934 mp Deschidere 16 ml Ideal pentru vila ! Separat mai avem disponibil in continuare acestui lot un lot cu suprafata de 2219 mp deschidere 21 ml acces pe drum de 6 ml. Pentru detalii suplimentare, vizionare sau oferte va astept cu un telefon la primul numar din anunt.

   Apartament

Vezi Detalii
Teren 3153 mp | deschidere 21 ml la Lacul Baneasa | Damaroaia Agentie - 0 comision - exclusivitate
Teren 3153 mp | deschidere 21 ml la Lacul Baneasa | Damaroaia Damaroaia, Bucuresti

Se vinde un teren in exclusivitate , cu o suprafata de 3153 mp, deschidere la drum de 21 ml, deschidere la Lacul Baneasa 21 ml. Pot fi cumparate amandoua sau separat : Lotul 2 = 934 mp ( deschidere la drum 16 ml ) Lotul 1 = 1868 mp + drum de acces 6 ml 351 mp ( fiind al 2 lea lot care are si deschidere la lac 21 ml ) Total 3153 ml cu deschidere la lac si drum de 21 ml. Terenul este perfect pentru dezvoltarea unui complex de vile insiruite, tip duplex sau individuale ! Pentru detalii suplimentare, vizionare sau oferte va astept cu un telefon la primul numar din anunt.

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(