Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Iasi, Chiperesti  - 155000 EURO Proprietar 155000 €
Vanzare casa Iasi, Chiperesti - 155000 EURO Chiperesti, Chiperesti , jud. Iasi

Vand casa suprafata 300 mp si anexa locuibila 40 mp Chiperesti suprafata teren 1200 mp imprejmuit cu gard utilitati apa retea gaz si canalizare casa este construita din BCA de 40 cm grosime peretii despartitori la interior sunt din BCA de 25 cm grosime interiorul casei este tencuit mecanizat instalatia electrica este facuta cu tot cu aparate (prize si intrerupatoare)interiorul casei este compartimentat cu 4camere ,5bai,4dresinguri si o bucatarie de 75 MP un garaj auto usile la interior sunt din lemn masiv stejar tamplarie exterioara termopan cu trei randuri de sticla ,izolatie tavane interioare cu vata balzaltica de 15cm grosime placut cu placi de osb 10cm grosime si placa gips-carton de 12,5 mm Case de vanzare - Chiperesti , Case de vanzare - Iasi

155000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Iasi, Chiperesti  - 14900 EURO Proprietar 14900 €
Vanzare terenuri constructii Iasi, Chiperesti - 14900 EURO Chiperesti, Chiperesti , jud. Iasi

Posibilitate de cumparare in 6 sau 12 rate . Vand parcele de teren intravilan de 828mp in sat Chiperesti , com . Tutora la o distanta de 1 km de la iesirea din Tomesti cu urmatoarele facilitati: - Drum asfaltat, - Curent electric, - Apa , - Canalizare la aproximativ 200 m. . - Acces facil la mijloacele de transport - Padure la limita proprietatii - POT 15% , CUT P+1 - Zona in plina dezvoltare cu aer curat , Terenul se afla in aproprierea salii de evenimente Everly Events si monumentului eroilor din 1917. Istoria pe scurt a satului Chiperesti: Satul Chiperesti a fost intemeiat de catre Domnitorul Ghica Grigore Alexandru in secolul al XVIII-lea,cu ocazia infiintarii primei Fabrici de Postav din Moldova, in locul care se numea „Chiparestii”. Tot pe locul acela erau si morile de apa ale Manastirii Hrisca, pe care Domnitorul le- a cumparat de la Manastire si a infiintat pe locul lor Postavaria,in jurul careia muncitorii si- au construit casele lor, ulterior formand satul Chiperesti. PRETURI INCEPAND DE LA 14900 euro/parcela. NU RATA OCAZIA . Terenuri - Chiperesti , Terenuri - Iasi

14900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(