Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  5 camere Brasov, Cuciulata  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa 5 camere Brasov, Cuciulata - 40000 EURO Cuciulata, Cuciulata , jud. Brasov

Vand casa in localitatea Cuciulata,jud. Brasov, suprafata totala 1600 mp. Casa compusa din 5 camere, baie, beci .Utilitati : apa retea si hidrofor fantana, gaz in toata casa , tv cablu si net. Detalii la telefon.

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Brasov, Cuciulata  - 33500 EURO Proprietar 33500 €
Vanzare casa 3 camere Brasov, Cuciulata - 33500 EURO Cuciulata, Cuciulata , jud. Brasov

DACA VA PLACE AERUL CURAT SI LUCRUL PAMANTULUI, SUNATI! DACA NU, NU! Casa la tara cu 3000mp de gradina, cu bucatarie, 3 dormitoare, baie in pivnita, beci, pod lung, camara, cuptor de paine. Gradina are pomi fructiferi: meri, peri, ciresi, gutui, nuci. Avem capsuni, mure si zmeura. In gradina se pot cultiva toate legumele pamantului. Casa este dotata cu apa curenta, gaz, electricitate, sobe pe lemne. Ca anexe avem:sura, grajd de animale, cotet de porci, cotet de gaini, staul de oi. Cuciulata se afla la 55km de Brasov, si 7km de Hoghiz. Dupa ce se iese din Padurea Bogatii se face la stanga, spre combinatul de ciment. Pana in Cuciulata sunt 12km de la DN. Toate strazile din comuna sunt asfaltate.

33500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.