Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Apartament  2 camere, zona Margeanului , str. Sldt Ilie Mihail. Agentie - 0 comision - exclusivitate 52999 €
Apartament 2 camere, zona Margeanului , str. Sldt Ilie Mihail. 13 Septembrie, Bucuresti

EXCLUSIVITATE-Apartament 2 camere, zona Margeanului , str. Sldt. Ilie Mihail. Compartimentarea interioara este de tip semidecomandat. Apartamentul este situat la etajul P/10. Suprafata construita a apartamentului este de 55 mp, suprafata utila este 51 mp, confort 1. Apartamentul are 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 balcon, din care 1 inchis. Imobilul in care este amplasat apartamentul este un bloc de apartamente, construit in anul 1986. Acces stradal lateral, vedere stradala spate. Utilitati: curent, apa, gaz, calorifere, acces la internet prin cablu, wireless. Finisaje: stare interior: buna, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan din PVC, usa metalica la intrare, usi interior din lemn. Apartamentul se ofera spre vanzare nemobilat, viitorii cumparatori putand sa il mobileze / amenajeze conform propriilor viziuni, in concordanta cu activitatea ce va fi desfasurata. Facilitati: parc, gradinite, scoli, centre comerciale, magazine, banci, centre SPA, etc. Mijloace de transport: RATB (139, 226, 302). Apartamentul se vinde pentru un pret de 52.999 Euro, Negociabil (nu se adauga TVA). Oferta apartine agentiei REMAX Team, Cod Oferta RMX21889. Link oferta: www.remax.ro

52999 €

   Apartament

Vezi Detalii
13 SEPTEMBRIE - ANTIAERIANA, APARTAMENT 136 MP PLUS TERASE 60 MP! Agentie - 0 comision - exclusivitate 254000 €
13 SEPTEMBRIE - ANTIAERIANA, APARTAMENT 136 MP PLUS TERASE 60 MP! 13 Septembrie, Bucuresti

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! 13 SEPTEMBRIE - ANTIAERIANA, APARTAMENT 136 MP PLUS TERASE 60 MP! Cartier nou, exclusivist, constructie Rotary, 10 minute de AFI Cotroceni si Marriott. Apartament luxos cu vedere panoramica. Bloc nou, 2 lifturi, parcare. Interior elegant, compartimentat deosebit, ferestre largi, 3 dormitoare, dressing, 2 bai, balcon generos, living superb cu iesire in terasa perfecta pentru relaxare si barbeque.

254000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament spatios, pret avantajos, zona 13 Septembrie Agentie - 0 comision - exclusivitate 76990 €
Apartament spatios, pret avantajos, zona 13 Septembrie 13 Septembrie, Bucuresti

Recomand cu incredere un apartament spatios pentru o familie numeroasa. Imobilul se situeaza intr o zona linistita cu vedere panoramica, in spatele parcului Sebastian, zona 13 Septembrie, pe strada Cobadin, la numai 5 min. de mers pe jos pana la complexele Vulcan si Prosper. Apartamentul este compus din 4 camere spatioase, decomandate, un living si 3 dormitoare, 2 bai, 1 bucatarie, un balcon si debara. Suprafata utila este de 90 mp, cea construita de 103,5 mp. Se vinde mobilat partial, viitorii propietari putand sa il mobileze/amenajeze conform propriilor viziuni, in concordanta cu activitatea ce va fi desfasurata. Imbunatatiri: Centrala proprie, termopane. Se afla la etajul 8 al unui bloc cu 8 etaje construit in anul 1987, care urmeaza a fi reabilitat. Scara este curata, vecinii linistiti si cu bun simt, ceea ce permite odihna dupa o zi plina. In apropiere se afla statii de RATB si tramvai, in cazul in care va deplasati cu transportul in comun. Facilitati: scoli, gradinite, centre comerciale, Apartamentul se vinde la pretul de 77 000 euro, negociabil, la care nu se adauga TVA. Oferta apartine agentiei REMAX TEAM, Cod Oferta RMX18848. Link: www.remax.ro

76990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(