Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Arges, Glambocelu  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa 3 camere Arges, Glambocelu - 60000 EURO Glambocelu, Glambocelu , jud. Arges

Casa de vinzare cu 800 mp. teren ,modest facuta cu mult gust cu incalzire centrala pe curent ,apa curenta rece si apa calda furnizate de un vaillant atit pentru baie cit si pentru bucatarie. Instalatie electrica moderna de cupru in cablu cu 2 izolatii atit pentru umiditate cit si pentru caldura ,sigurante electrice pentru fiecare consumator in parte. Casa este din caramida cu izolatie pe afara termopane, pod izolat impotriva caldurilor extreme din tara noastra. Numarul camerelor Baie, Dormitor ,Sufragerie de iarna ,Bucatarie si o Sufragerie de VARA PENTRU 8 PERSOANE: CASA SE VINDE COMPLET CU TOATE DOTARILE;MASINA DE SPALAT RUFE; MASINA DE SPALAT VASE; MICROUNDE, FRIGIDER;ARAGAZ. TREBUIE SA PRECIZEZ CA LA VINZAREA CASEI, NOUL PROPRIETAR VA BENEFICIA DE : PADURE DE SALCAM (1700 m2) la 500m de casa 1. Autoturism Golf 4 Combi 1.4 (Perfecta stare de functionare+I.T.P. la ZI) 2. Unelte de gradinarit 3. Lemne de foc 4. Electrocasnice de bucatarie INFORMATII DATE TEHNICE LA MOBILUL : 0 407 - arata telefon - INFORMATII DESPRE CASA LA MOBILUL: 770 - arata telefon - Casa se afla la 115 Km de Bucuresti, Autostrada Bucuresti iesire Cateasca, Leordeni intrarea Bogatii .

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Arges, Glambocelu  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Arges, Glambocelu - 0 EURO Glambocelu, Glambocelu , jud. Arges

Vand jante BMW in 2 latimi nu sunt strambe sau sudate. 2.000 lei

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.