Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


TEREN  | Loturi  1000 mp | Comuna Dascalu | Padurea Runcu Agentie - 0 comision - exclusivitate 20000 €
TEREN | Loturi 1000 mp | Comuna Dascalu | Padurea Runcu Stefanestii de Sus, Stefanestii de Sus , jud. Ilfov

Va prezint in exclusivitate loturi de teren intravilan de 1000 mp in Comuna Dascalu la padurea Runcu in apropiere de viitorul nod rutier A0 cu A3. Caracteristici : 1. Intravilan - la padure L1a1 avand POT 30%, CUT 0.9 si regim de inaltime ( RMH ) P+1+M - la 200 m de padure UTR M1a2 avand POT 40%, CUT 2.0 si regim de inaltime (RMH) P+4 2. Teren drept fara canale, linii de inalta tensiune, conducte subterane sau interdictii de construire, situri arheologice sau probleme juridice. 3. Accesul va fi unul absolut incredibil de bun avand in vedere autostrada a0 de centura care va fi conectata cu autostrada A3. 4. Deschidere la drum de servitutate, la drum principal sau la padure direct. (in functie de pozitie ) 5. Drumul de servitute se aloca fara costuri suplimentare pentru fiecare lot de teren si va fi in cota in functie de suprafata fiecarui teren. Toate loturile beneficiaza de acces neingradit fiind in cota si in prorprietatea fiecarui cumparator. Aceste terenuri au un potential ridicat de dezvoltare avand in vedere viitorul nod de rutier care va conecta autostrada A3 cu autostrada de centura A0 si accesul va fi superior celui de la Moara Vlasiei sau Snagov ! Preturile difera in functie de apropierea de padure! Mai avem disponibile 6 loturi cu pozitii diferite si preturi diferite in functie de pozitie ! - 5 loturi de 1000 mp - 1 lot de 500 mp Pentru a achizitiona un lot de teren sau pentru detalii suplimentare va astept cu un telefon la al 2 lea nr din anunt.

20000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(