Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare vila moderna in Cornu in zona linistita Agentie - 0 comision - exclusivitate 239000 €
Vanzare vila moderna in Cornu in zona linistita Cornu de Jos (Cornu), Cornu de Jos , jud. Prahova

Vila este intr-o zona linistita Din localitatea Cornu. Poate fi preluata si ca afacere pentru turism. Imobilul ofera facilități de grătar și o cadă cu hidromasaj, parcarea se face in curte. In locatie exista TV cu ecran plat cu canale prin satelit, consolă Nintendo Wii și un CD player. Puteți să savurați o ceașcă de cafea sau ceai pe terasă sau balcon. În împrejurimi se pot practica diverse activități, inclusiv echitație, ciclism și drumeții. Vila se găsește la 25 km de Sinaia și la 41 km de Predeal. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din București, situat la 70 km distanta. Din punct de vedere tehnic vila este structurata astfel: - subsol, care are suprafata construita de 61,9 mp si suprafata utila de 48mp; - parter, care are suprafata construita de 139,12 mp si suprafata utila de 99, 6 mp; - etaj, care are suprafata construita de 143,64 mp si suprafata utila de 84,86 mp; - mansarda, care are suprafata construita de 143,64 mp si suprafata utila de 108,96 mp. Ajungem astfel la o suprafata construita la sol de 139,12 mp, o suprafata desfasurata de 488,3 mp, un regim de înaltme S+P+1E+M , si un volum de 1300 mc. Înaltimea nivelurilor este de 3,00 m. Inaltimea maxim este 10.55m. Dimensiunile în plan sunt de 10,25 m x 14,95 m, are doua travei pe latura scurta si trei travei pe latura lunga. Constructia are o structura constructiva de zidarie portanta din caramida eficienta cu stâlpi, sâmburi, grinzi, centuri, buiandrugi si plansee de beton armat, pe fundatii continue de beton. Învelitoarea este în sarpanta din tigla metalica, tâmplaria este din lemn stratificat. Costructia are termoizolatie la nivelul acoperisului sub învelitoare , si la fatada(anvelopare). Terenul care ramane liber este de 1002mp. An constructie imobil: 2009 Bucataria este deschisa. imobilul are vedere frontala. Accesul se face usor catre Cornu datorita amplasamentului cladirii.

239000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Prahova, Cornu de Jos Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Prahova, Cornu de Jos , Cornu de Jos , jud. Prahova

Inchiriez cabana la munte care se inchiriaza toata ci nu doar o camera sau doua. SE AFLA IN ZONA FRASINET intr-un loc retras si plin de energie pozitiva Este ideala pentru a fi departe de populatie si sa puteti simti natura asa cum este ea. va puteti bucura linistiti de aerul curat si peisajul placut Aveti barbeque unde puteti face cele mai placute gratare si ceaun Mai aveti posibilitatea de a sta la focul de tabara in armonie Nu sunt case in jur si nici vecini, adica puteti face galagie la maxim daca acest lucru va face sa va simti bine si sa va umpleti sufletul de bucurie cabana are tv si boxe unde puteti face caraoke are aragaz unde puteti gati normal , vesela farfurii de lemn , pahare pentru vin cu picior etc bucatarie echipata cu detoate CABANA ARE 4 CAMERE SI O SUFRAGERIE MARE CU TOT CU BAR DE 16 METRI LUNGIME UNDE SE TINE DISTRACTIA ARE O SINGURA BAIE CARE ESTE FUNCTIONAL A Cabana se inchiriaza toata nu se inchiriaza doar pentru o camera sau doua. MAI MULTE DETALII LA TELEFON

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 503 mp Prahova, Cornu de Jos - 7042 EURO Proprietar 7042 €
Vanzare terenuri constructii 503 mp Prahova, Cornu de Jos - 7042 EURO , Cornu de Jos , jud. Prahova

Teren exceptional - Cornu de Jos - Prahova Teren intravilan , in localitatea Cornu de jos , jud Prahova .Suprafata pe acte 503 mp , suprafata reala masurata pe teren 532 mp.Terenul are o pozitionare excelenta , pe o panta usoara de 7-8% ,cu inclinatia spre sud , vedere panoramica spre Valea Prahovei .Terenul beneficiaza la strada de toate facilitatile orasenesti , apa curenta , gaze , canalizare , curent electric , cablu TV si internet.Frontul de acces se afla pe strada Murelor ( fosta Groapelor ) , strada asfaltata ,linistita si cu acces facil si rapid la centrul localitatii si la DN1 . In 7-8 minute se poate ajunge cu masina si in centrul localitatii Campina. Pe strada se afla , in general , case de vacanta ale nerezidentilor. Pe teren se afla si circa 15 pomi fructiferi , meri , pruni , visini si un nuc batran de peste 50 de ani.Toate actele sunt la zi., suprafata totala: 503, Front stradal: 11,7Alte caracteristici: Destinatie: De vacanta, RezidentialDescriere emotionala: Vedere superba spre Valea PrahoveiAlte caracteristici: Acces auto, La sosea, Teren imprejmuit, Oportunitati de investitieAcces: Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradalUtilitati: Utilitati Generale: Apa, Canalizare, Curent, Gaz, Utilitati in zona

7042 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Prahova, Cornu de Jos - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Cornu de Jos - 40000 EURO , Cornu de Jos , jud. Prahova

Vanzare prin executare silita, teren intravilan, 2 parcele alaturate, fiecare cu suprafata de 1000mp, teren plat, in localitatea Cornu de jos, cartier de vile. Utilitati, curent electric, gaze, apa curenta si canalizare la limita terenului. Conditii foarte avantajoase. Intrarea la teren se face din str. Pimaverii pe un drum de 100m, aflat in cota indiviza.

40000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Prahova, Cornu de Jos - 16999 EURO Proprietar 16999 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Cornu de Jos - 16999 EURO , Cornu de Jos , jud. Prahova

Teren intravilan situat pe str. Carol I nr. 759, in satul Cornu de Jos, com. Cornu, jud. Prahova, cu destinatia arabil si o suprafata masurata de 610 mp. Accesul in imobil este efectuat prin str. Carol I (astfaltata si modernizata cu pavele) si dispune de toate utilitatile, respectiv energie electrica, gaze naturale, apa si canalizare.

16999 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa Prahova, Cornu de Jos - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare casa Prahova, Cornu de Jos - 78000 EURO , Cornu de Jos , jud. Prahova

Casa si teren Pe teren sunt doua batranesti , mentionez , casele au deja instalat APA , GAZE , ELECTRICITATE , CANALIZARE sunt situate la intrarea in cornu de jos , pe un platou foarte drept cu o deschidere la strada principala de 10m Solul este unul foarte fertil deosebit pentru o mica agricultura plus o mica livada de pomi fructiferi Pentru detali nu ezitati sa ma contactati.

78000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa Prahova, Cornu de Jos - 244900 EURO Proprietar 244900 €
Vanzare casa Prahova, Cornu de Jos - 244900 EURO Cornu de Jos (Cornu), Cornu de Jos , jud. Prahova

Casa de vacanta S+P+2 cu finisaje moderne la numai 1 ora de mers cu masina de Bucuresti

244900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere casa 9 camere Prahova, Cornu de Jos - 0 EURO lunar Proprietar 600000 €
Inchiriere casa 9 camere Prahova, Cornu de Jos - 0 EURO lunar Cornu de Jos (Cornu), Cornu de Jos , jud. Prahova

- vand vila in Cornu de Jos (650.000 euro), suprafata cca 1200mp locuibili, centrala proprie, 6 etaje, 9 dormitoare, 8 grupuri sanitare, 2 bucatarii complet utilate cu, cuptoare electrice si pe gaz, piscina, sauna, terase de facut paja, loc ideal pentru agrement sau alte activitati de relaxare. In aceeasi curte se afla si o casa separata de 3 camere, pentru personl auxiliar, complet utilata si dotata, centrala proprie, independenta de vila. Pret negociabil! Eventual inchiriez sau schimb cu o locatie mai mica. Astept variante! Contactati-ma pentru mai multe detalii si poze.

600000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa Prahova, Cornu de Jos - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa Prahova, Cornu de Jos - 80000 EURO , Cornu de Jos , jud. Prahova

Vand casa si teren in comuna Cornu din judetul Prahova. Casa cu etaj cu o amprenta de 100 de metrii patrati. La parter sunt doua bucatarii spatioase, o baie mare, o camera mare pentru oaspeti, la etaj sunt numai dormitoare, patru mari si unul mic. In camere sunt sobe de teracota alimentatrea fiind pe gaze sau lemne si deasemenea in toate camerele sunt calorfere, casa avand sistem de incalzire cu o centrala Vaillant de 30-35 kw. La etaj se poata amenaja o baie foarte usor. Terenul este usor in panta cu o suprafata totala de 870 metrii patrati. pe acesta se afla plantati pomi fructiferi, meri, pruni. Casa este racordata la toate utilitatile, electricirtate, gaze, canalizare. Amplasarea proprietatii este la doar 10 minute de mers pe jos de centru. Vecini linistiti si foarte cumsecade.

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii Prahova, Cornu de Jos - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii Prahova, Cornu de Jos - 0 EURO lunar , Cornu de Jos , jud. Prahova

Teren cu deschiderea de 22 si 23 m si lungimea cam de 66 m, are doua intrari cu doua drumuri asfaltate, lipit de DN1, intabulare, cadastru, curent,apa,gaze.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1439 mp Prahova, Cornu de Jos - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 1439 mp Prahova, Cornu de Jos - 0 EURO , Cornu de Jos , jud. Prahova

Vand teren intravilan, construibil, in zona foarte linistita, in Cornu jos. Terenul are suprafata de 1439 mp, in zona Aninis. Comuna este una curata si ofera conditii ca in oras. Zona se preteaza si infiintarii unei pensiuni, cu fonduri europene, dar si pentru construirea unei locuinte. Sunt interesat de schimb cu Teren sau locuinta in Campina sau imprejurimi. Ofer diferenta., suprafata totala: 1349, Front stradal: 52, Accept schimburi

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii Prahova, Cornu de Jos - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii Prahova, Cornu de Jos - 0 EURO lunar , Cornu de Jos , jud. Prahova

Terenul are 800m se afla pe strada Marin Preda este la strada toate utilitatile mai multe detalii la telefon

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2020 mp Prahova, Cornu de Jos - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 2020 mp Prahova, Cornu de Jos - 0 EURO Cornu de Jos (Cornu), Cornu de Jos , jud. Prahova

2020mp intravilan pe 2 nivele, deschidere 30m, toate utilitatile(apa, gaze, lumina, cablu), posibilitate parcelare, zona retrasa cu peisaj superb (vedere spre Muscel\Fantana cu cirese si Campinita), excelent pentru resedinta de vacanta. Accesul se face pe drum partial asfaltat si ulterior griblura. Locatia este situata la 15 minute distanta de lacurile sarate din Telega si aproximativ 40 de minute de statiunile montane de pe Valea Prahovei. Localizare Google Maps: 45. 144236, 25. 716301. TERENUL SE POATE VINDE SI IN PARCELE DE 500 MP LA 20.000 EU / PARCELA

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1883 mp Prahova, Cornu de Jos - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare terenuri constructii 1883 mp Prahova, Cornu de Jos - 55000 EURO Cornu de Jos (Cornu), Cornu de Jos , jud. Prahova

200 de m de DN1, pe drumul principal spre Cornu de Sus (strada Carol I), izvor natural (posibilitate captare), pomi fructiferi, intabulat, cadastrat.

55000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1490 mp Prahova, Cornu de Jos - 28310 EURO Proprietar 28310 €
Vanzare terenuri constructii 1490 mp Prahova, Cornu de Jos - 28310 EURO , Cornu de Jos , jud. Prahova

Teren intravilan 1490 mp in com. Cornu, jud. Prahova Teren intravilan fara inclinatie cu o deschidere front stradal de 26 m la Sud si 70 m la Est, situat intr-o zona linistita, plina de verdeata, vis a vis de raul Campinita. Apa, gaze, curent electric la limita proprietatii. Se poate vinde si parcelat in suprafata de aproximativ 750 mp la 20 euro/mp. Locatia este deosebita pentru o casa de vacanta. Comuna Cornu se afla situata in imediata apropiere a municipiului Campina (localitatea cu cele mai multe zile însorite din România) si a orasului Breaza (statiunea cu cel mai pur aer din tara). Comision cumpărător: 0%

28310 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Prahova, Cornu de Jos - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa 4 camere Prahova, Cornu de Jos - 80000 EURO , Cornu de Jos , jud. Prahova

Casa cu teren Cornu de Jos, Prahova De vanzare, casa si gradina in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, judetul Prahova, localitate considerata a fi printre cele cu aerul cel mai curat din Europa, conform unui studiu din 2014. Suprafata totala a proprietatii este de 1450 mp, din care casa are 120 mp. Casa are 4 camere, 1 baie, 1 veranda, 2 holuri, bucatarie, pivnita, anexe- in curte. Are parchet, faianta, gresie/mozaic, acoperis din tigla. Utilitati: apa curenta, curent electric, canalizare, gaze, incalzire cu sobe de teracota (pe lemne) Gradina are pomi fructiferi: meri, pruni, visini. Situata in zona centru a satului, vis-à-vis de Biserica, casa are front stradal, este eleganta si nu prezinta risc in caz de inundatii, alunecari de teren. Vecinii sunt civilizati, comunicativi, receptivi. Proprietatea este ideala pentru familii, indiferent de nivelul de varsta, dar si pentru cei intreprinzatori, dornici sa isi dezvolte o afacere . Pret de vanzare: 88.000 euro (negociabil) Vanzator direct proprietar, fara intermediari! tel. 0722287056

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Prahova, Cornu de Jos - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Cornu de Jos - 18000 EURO Cornu de Jos (Cornu), Cornu de Jos , jud. Prahova

Vand teren 700 mp, in Cornu de Jos, Strada Malul Prahovei, deschidere la strada 17 m, toate utilitatile la poarta, zona pitoreasca, in panta, aproape de centru, dar foarte linistita.

18000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Prahova, Cornu de Jos - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa 4 camere Prahova, Cornu de Jos - 60000 EURO Cornu de Jos (Cornu), Cornu de Jos , jud. Prahova

Vand casa in Com.Cornu, in zona centru,toate utiltatile.Parter locuibil iar etajul neterminat. 4camere, baie, bucatarie, hol lung de 14 ml, interior decomandat.Teren cca.500mp Alte detalii, telefonic.

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1700 mp Prahova, Cornu de Jos - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare terenuri constructii 1700 mp Prahova, Cornu de Jos - 65000 EURO Cornu de Jos (Cornu), Cornu de Jos , jud. Prahova

Vand teren intravilan Cornu de Jos jud. Prahova, stradal deschidere 15 m ,1700 m2 cu toate facilitatile (apa,lumina,gaze si canalizare) acte valabile.

65000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Prahova, Cornu de Jos - 190000 EURO Proprietar 190000 €
Vanzare casa 4 camere Prahova, Cornu de Jos - 190000 EURO , Cornu de Jos , jud. Prahova

Casa in Cornu Vila de Vanzare, situata in Cornu de Jos, avand o suprafata construita desfasurata de 135 mp si un teren in suprafata de 1935 mp. Vila este construita din Lemn pe fundatie din beton armat, compartimentata astfel: Parter: Living si bucatarie deschisa, baie, casa scarii si doua terase; Etaj: Trei dormitoare, baie si doua balcoane. Utilitati: Apa, gaze, curent electric si canalizare. Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent Electric, Telefon, CaTV

190000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1040 mp Prahova, Cornu de Jos - 42640 EURO Proprietar 42640 €
Vanzare terenuri constructii 1040 mp Prahova, Cornu de Jos - 42640 EURO , Cornu de Jos , jud. Prahova

Vand teren in Centrul comunei Cornu toate utilitatile, stradal Vand teren intravilan in centrul comunei Cornu, jud Prahova, stradal, zona de vile, direct proprietar. Terenul este perfect plat, fara inclinatie si este ideal pentru construirea unei case. Terenul are toate utilitatile: energie electrica, gaze, apa, canalizare. Suprafata totala: 1.040 mp. Este situat la strada asfaltata, iluminat stradal, acces facil auto, imprejumuit. Cadastru, intabulare, certificat de urbanism. Sunati la 758 - arata telefon - .

42640 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1215 mp Prahova, Cornu de Jos - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare terenuri constructii 1215 mp Prahova, Cornu de Jos - 39000 EURO , Cornu de Jos , jud. Prahova

Teren in Cornu de Jos Vand teren in Localitatea Cornu de Jos, Jud. Prhova, Pozitie frumoasa cu fata spre DN1, Asezare in zona construibila cu vecini, utilitati gaze, apa, lumina la poarta. Terenul este plat in zona frontala si inclinata in continuare si este impadurita.

39000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 950 mp Prahova, Cornu de Jos - 35150 EURO Proprietar 35150 €
Vanzare terenuri constructii 950 mp Prahova, Cornu de Jos - 35150 EURO , Cornu de Jos , jud. Prahova

Vanzare teren Cornu de Jos, Prahova Vand 950 mp. teren intravilan, situat in centrul comunei Cornu de Jos, pe strada Gradinitei cu utilitati in curte, zona deosebita, cu pomi fructiferi. Este un loc perfect pentru construirea un ei case de vacanta., suprafata totala: 950, Front stradal: 3,86

35150 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 800 mp Prahova, Cornu de Jos - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare terenuri constructii 800 mp Prahova, Cornu de Jos - 25000 EURO , Cornu de Jos , jud. Prahova

Teren de vanzare Cornu , Prahova Acces facil apa , gaze , curent electric , canalizare . Terenul este situat in zona centrala a localitatii Cornu (Cornu de Jos). Teren intravilan pentu constructii , fara inclinatie .

25000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Prahova, Cornu de Jos - 400000 EURO Proprietar 400000 €
Vanzare casa 4 camere Prahova, Cornu de Jos - 400000 EURO , Cornu de Jos , jud. Prahova

Vila, Cornu, jud PH Vila in jud Prahova, sat Cornu de jos. Suprafata teren: ~7000 mp Cladirea formata din constructia initiala plus extensie construita in anul 2000-2001. Proiect initial gandit pentru pensiune cu 25 de camere plus sala de evenimente si restaurant - document disponibile. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii.

400000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Prahova, Cornu de Jos - 600000 EURO Proprietar 600000 €
Vanzare casa 5 camere Prahova, Cornu de Jos - 600000 EURO , Cornu de Jos , jud. Prahova

Vilă Cornu de Jos Central - vând vilă în Cornu de Jos, suprafaţă cca 1200mp locuibili, centrală proprie, 6 etaje, 9 dormitoare, 8 grupuri sanitare, 2 bucătării complet utilate cu, cuptoare electrice şi pe gaz, piscină, saună, terase de făcut pajă, loc ideal pentru agrement sau alte activităţi de relaxare. In aceeaşi curte se află şi o casă separată de 3 camere, pentru personl auxiliar, complet utilată şi dotată, centrală proprie, independentă de vilă. Preţ negociabil! Eventual schimb cu o locaţie mai mică. Astept variante! Contactați-mă pentru mai multe detalii și poze.

600000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.