Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 2 camere Suceava, Vama - 11000 EURO Proprietar 11000 €
Vanzare casa 2 camere Suceava, Vama - 11000 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Vin casa la Vama. Bucovina. Casa din lemn fara etaj acoperita cu lindab are 10x6m interior numai 2 dormitoare la cheie geam usi termopan parchet sobe teracota si restul inter trebuie terminat Apa e trasa in casa. Apoi beci piatra 6x4m magazie lemne 6x4m decantor fintina si 6 ari teren 11mii euro

11000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Suceava, Vama - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare terenuri constructii Suceava, Vama - 30000 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Teren intravilan,la 1,4 Km de E576, bun pentru pensiune sau cabana. O latura la raul Doabra,dimensiuni : 55 x 50 ml la apx 500ml este pensiunea Mugur de Fluier. Energie electrica la strada.

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Suceava, Vama - 5256 EURO Proprietar 5256 €
Vanzare terenuri constructii Suceava, Vama - 5256 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Se vand 1300mp de teren intravilan, in comuna Vama, judetul Suceava. Terenul se afla intr-o zona de case, la aproximativ 250m de DN17 (E58), inainte de podul care traverseaza raul Moldovita. Toate actele sunt pregatite, astfel incat vanzarea va fi facuta prin act notarial.

5256 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Suceava, Vama Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Suceava, Vama Vama, Vama , jud. Suceava

Inchiriez casa in perioada Sfintelor Sarbatori Pascale in localitatea Vama, judetul Suceava (Bucovina), pentru aproximativ 8 persoane. Sunt disponibile pentru rezervare 2 dormitoare cu pat dublu, 1 dormitor cu canapea extensibila, 1 sufragerie cu 2 canapele extensibile, bucatarie utilata cu tot ce este necesar, 2 bai si terasa. De preferat rezervari pentru minim 2 nopti.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1664 mp Suceava, Vama - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii 1664 mp Suceava, Vama - 15000 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Persoana fizica, VAND teren intravilan situat in Comuna Vama, Jud.Suceava, str. Mihail Kogalniceanu. Terenul este ideal pentru o casa ( priveliste extraordinara :) ) spatiu comercial, depozit, avand toate utilitatile trase (energie electrica, apa curenta, gaz metan) la marginea terenului. Terenul nu este arendat.Pretul este usor negociabil. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati la numarul de telefon afisat in anunt. Se poate vedea oricand!

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Suceava, Vama - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii Suceava, Vama - 15000 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Persoana fizica, VAND teren intravilan situat in Comuna Vama, Jud.Suceava, str. Mihail Kogalniceanu. Terenul este ideal pentru o casa ( priveliste extraordinara :) ) spatiu comercial, depozit, avand toate utilitatile trase (energie electrica, apa curenta, gaz metan) la marginea terenului. Terenul nu este arendat.Pretul este usor negociabil. . Se poate vedea oricand! Vama este situata la 10 km de Campulung Moldovenesc , 15 km de Voronet. Terenul este situat la 200m de drumul european E58.

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Suceava, Vama - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare casa 3 camere Suceava, Vama - 22000 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Casa de vanzare in comuna Vama, judetul Suceava . Casa are 2 etaje si anexe gospodaresti , pentru detalii sunati la nr de telefon afisat .

22000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 6 camere Suceava, Vama - 65 EURO Proprietar 65 €
Vanzare casa 6 camere Suceava, Vama - 65 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Vând /schimb casă Vând sau dau la schimb cu apartament în Suceava, casă în comuna Vama. Locuibila, 6 camere, baie, balcon, anexe, garaj dublu+canal, grădină.Preț 65000 € negociabil sau schimb

65 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Suceava, Vama - 0 EURO Proprietar
Vanzare casa 4 camere Suceava, Vama - 0 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Vand / schimb casa de vacanta si 1,3 hectare teren in Bucovina (la iesire din Vama spre Campulung Moldovenesc, Jud. Suceava) cu apartament 4 camere (100 m2 +) in Iasi, zona centrala. Se poate negocia si o diferenta. Pret de vanzare 80.000 Euro. Casa se gaseste intr-o zona linistita, la 2 Km de soseaua ce leaga Suceava de Campulung Moldovenesc. Toate obiectivele turistice din Bucovina (Manastirile:Voronet, Putna, Sucevita, Humorului; masivul Rarau, Calimani, Statiunea Vatra Dornei..) sunt la mai putin de ora cu masina. Constructie noua din lemn dispusa pe trei nivele: - La primul nivel(parter): living cu semineu si bucatarie,baie,terasa. - Etaj cu patru camere dintre care doua cu baie proprie si doua balcoane. - Demisol cu camera de centrala, garaj si spatiu de depozitat lemne. Langa cabana se gasesc doua foisoare, unul inchis, construit din busteni si celalalt deschis, plus gratar din caramida cu plita, rula, cuptor si afumatoare. Foisorul descis este proiectat sa fie deasupra unui iaz insa iazul nu este amenajat. Leagan din lemn. Casa separata de 20 m2 acoperita cu tabla si geamuri termopan pregatita pentru sauna dar nefinalizata. Loc pregatit pentru iaz dar nefinalizat. Cabana este alimentata cu apa din doua izvoare ce se afla pe proprietate (presiunea este data de diferenta de nivel dintre izvoare si cabana). Tamplarie din lemn cu geam termopan. Centrala cu lemne si boiler de 120 L. Instsalatia este facuta pe teava de cupru si calorifere din aluminiu. Cabana este izolata cu vata minerala de 5 si polestiren de 10. Bransament curent electric si instalatie de panouri solare 1,6 KW cu acumulatori 500 Ah la 24V. 80% din timp se foloseste doar enercia electrica de la panori / acumulatori. Invertor cu automatizare care comuta automat intre panouri / acumulatori / retea in functie de consum / disponibilitate. Alarma cu notificare prin SMS (armare / dezarmare prin SMS). Camere de supravechere HD ce pot fi accesate de la distanta prin internet 3G (antena speciala 3G pentru amplificare semnal). La cerere se pot trimite mai multe fotografii.

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere casa 7 camere Suceava, Vama - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere casa 7 camere Suceava, Vama - 0 EURO lunar Vama, Vama , jud. Suceava

Inchiriez 2 case pentru Craciun si revelion, 7camere. Aflate intr-o zona linistita, in comuna Vama, jud Suceava. Situata intre partia de ski din Gura Humorului si masivul Rarau, 20km distanta spre fiecare. Ideal pentru grupuri sau familii, pretul si mai multe detalii se discuta in privat

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Suceava, Vama - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Suceava, Vama - 0 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Vand teren in Vama, judetul Suceava. Terenul este drept, deschiderea este de 39 de metri iar curentul electric este la limita proprietatii. Foarte usor accesibil din drumul european insa ferit de zgomotul acestuia.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Suceava, Vama - 1 EURO Proprietar 1 €
Vanzare terenuri agricol Suceava, Vama - 1 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Teren extravilan de 36.121 mp in com. Vama, jud. Suceava Terenul este situat in zona periferica - extravilana a localitatii Vama cu acces la drum neamenajat si o distanta de 500m pana la drumul principal Zona muntoasa deosebita , cu vecinatati terenuri cu destinatie faneata, pasune, padure. Terenul este pretabil pentru constructia unei case de vacanta ,cabane, complex turistic etc.

1 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Suceava, Vama - 47000 EURO Proprietar 47000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Suceava, Vama - 47000 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Apartament cu 4 camere decomandate, 2 bai, bucatarie mare, balcon inchis si izolat, cu vedere pe trei laturi. Apartamentul este recent renovat, modern, cu toate utilitatile. Tel.0755864618, incalzire: Lemn, numar etaj: 2, numar camere: 4, numar bai: 2, suprafata utila: 97, anul constructiei: 1979 Confort: 1 , Numar nivele: 2 , Suprafata utila: 99,0 m2, Numar camere: 4 , Numar bai: 2 , Etaj: etaj 1 , Compartimentare: decomandat , Anul constructiei: 1979 ,

47000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Suceava, Vama - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare casa 2 camere Suceava, Vama - 32000 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Vand cabana/casa din lemn rotund in Bucovina,Vama,Suceava intr.o zona foarte linistita ideala pentru vacanta/vizite(manastiri,drumetii,skii,activitati etc) Cartier rezidential,vecini foarte sociabili (americani,japonezi,sapnioli). Interior pretabil pentru - Parter : bucatarie semi'deschisa,baie,salon,terasa . Mansarda : 2 dormitoare. Imobilul plus teren intabulat cu acte la zi. Fantana noua facuta anul trecut. Decantor/Curent electric. Cabana este construita din lemn rotund izolata cu vata minerala. Acoperis traditional cu dranita de lemn. Zona linistita, 400 m de drumul european/de centru.300 m de raul Moldova,12 km de Campulung Moldovenesc/Rarau. Pret 32.000 euro / neg. Mai multe detalii la telefon. 742 - arata telefon -

32000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Suceava, Vama Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Suceava, Vama Vama, Vama , jud. Suceava

Inchiriez cabana de Paste in comuna Vama, judetul Suceava (Bucovina). Aceasta e dotata cu 6 camere, 2 bai si living, foisor si gratar in curte. Inchirierea cabanei se face pentru 3 zile, respectiv 2 nopti la pretul de 3 000 lei(intreaga cabana). Mai multe detalii la nr 756 - arata telefon -

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 3300 mp Suceava, Vama - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare terenuri constructii 3300 mp Suceava, Vama - 25000 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Vand teren/loc de casa in Satul Molid, Com. Vama Jud. Suceava: 33 ari intravilan,45 m deschiderea la drum E58(DN17),curent in apropiere, intrare/iesire de pe drumul principal. Ideal pt pensiune/casa de vacanta etc. Detalii la nr. afisat sau privat. Pretul este negociabil la fata locului.

25000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 5095 mp Suceava, Vama - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare terenuri constructii 5095 mp Suceava, Vama - 110000 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Vind teren si 3 constructii situate in intravilanul satului Molid Comuna Vama, inscrise in cartea funciara 5795 a comunei cadastrale Vama ca parcela 3162/2, pe persoana fizica. Terenul si constructiile se afla in centrul satului Molid cu deschidere la DN 17 Suceava Bistrita si sint linga gara Molid. In cladiri a functionat fosta Fabrica de Mucava avind acces la apa si curent.

110000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Suceava, Vama - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Suceava, Vama - 0 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Vand proprietate in Vama jud Suceava,str. Miron Costin 7,formata din 8000 mp teren,casa veche(aprox.80 mp utili),bucatarie vara,magazie lemne(constructiile necesita unele renovari) intravilan,intabulata,cu doua fronturi la aceeasi strada de cca 45m si 22 m.Utilitati curent electric si fantana in curte,existand posibilitatea racordarii la reteaua de apa comunala.Proprietatea este situata intre soseaua nationala si raul Moldova la cca. 500 m de sosea cu doua cai de acces.Se preteaza pentru locuinte rezidentiale,pensiuni,hotel,etc.Se poate vinde si separat 3000 mp front strada 22 m pret 10 e/mp si 5000 mp cu constructiile aferent front strada 45 m.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Suceava, Vama - 5000 EURO Proprietar 5000 €
Vanzare terenuri constructii Suceava, Vama - 5000 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Vand teren intravilan in comuna vama in suprafata de 420 m cu utilitati la teren. Este situat la 100m de DN17.

5000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Suceava, Vama - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Suceava, Vama - 0 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Teren Salatruc,Comuna Vama,Judet Suceava,intabulat cu acte la zi,perfect pentru construirea de pensiune,hotel sau ferma.Sursa de apa pe terenul propiu,2 stalpi energie electrica tot pe teren.Accesul se face pe drum forestier la 5 km de drumul european.Pozitia este retrasa la poalele padurii cu paraul la intrare(ceva deosebit).6 Hectare cu acte la zi.Proprietar.Se vinde toata suprafata nu parcelat

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa Suceava, Vama - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa Suceava, Vama - 30000 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Vand casa in comuna Vama judetul Suceava Strada Victoriei Nr.119(Toplitei); Casa este construita din boltari si acoperita cu tigla de Jimbolia Casa este locuita in momentul de fata doar la parter ,incalzirea facandu-se cu sobe pe lemne si avand intrari separate pentru parter si etaj,la etaj este doar tencuita. Ca utilitati dispune de bucatarie de vara cu beci zidit din piatra,grajd iar in spate o gradina , Casa este racordata la reteaua trifazata de electricitate si la reteaua de apa a comunei dar are si fantana in curte. Pret 30000 euro Negociabil. Sau Schimb cu apartament in Suceava

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 5094 mp Suceava, Vama - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare terenuri constructii 5094 mp Suceava, Vama - 105000 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

PF vand 5094 mp teren intravilan Molid, com Vama. cu 3 construcii Terenul si constructiile se afla in centrul satului Molid cu deschidere la DN 17 Suceava Bistrita si sint linga gara Molid. In cladiri a functionat fosta Fabrica de Mucava avind acces la apa si curent.

105000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 10 camere Suceava, Vama - 259000 EURO Proprietar 259000 €
Vanzare casa 10 camere Suceava, Vama - 259000 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

De Vanzare deosebit de convenabil Complex turistic Lucia-Bucovina (afacere la cheie) alcatuit din 2 Vile separate si Anexe, complet dotate si mobilate, teren de 4800 mp cu deschidere imensa la drumul E586 Gura Humorului - Vatra Dornei. Suprafata construita in total: aprox. 800mp.Vila A de 3*** (D+P+E+M, Suprafata desfasurata: 415.7 mp, 10 dormitoare): Centrala Viessmann 60KW combustibil solid, Generator 4.2KW Honda, Panouri Solare cu tuburividate, Boiler de 200 L cu dubla serpentina, Boiler instant Ariston 100L, Boiler Viessmann de 500 L, Sistem CCTV, Instalatie termica de 40 calorifere de otel cu antigel, Instalatii sonorizare. Vila B de 2** (P+M, Suprafata desfasurata: 127.6 mp; 3 dormitoare duble, bucatarie, 2 garaje): Centrala Viessmann 40KW combustibil solid, Generator 2.7KW Einhell, Panouri Solare cu tuburi vidate, Boiler 200 L cu dubla serpentina, Semineu, Sistem CCTV, Instalatie termica de 16 calorifere de otel, cu antigel. Anexe: Pod circulabil in curte peste parau, Atelier complet utilat, 2 Garaje duble, 2 Magazii depozitare. Vilele sunt utilate cu mobila de lemn masiv de foarte buna calitate. Complexul se vinde la cheie, atat vilele, cat si anexele fiind complet echipate cu elemente de cea mai buna calitate. Se includ echipamente, obiecte de artizanat si altele. Posibilitati de accessare fonduri nerambursabile. Deosebit de avantajos!

259000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Suceava, Vama - 3199 EURO Proprietar 3199 €

3199 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa Suceava, Vama - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa Suceava, Vama - 35000 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Vand 2 cabane: - 1 cabana terminata, compusa din living, bucatarie, hol, baie, bucatarie, doua dormitoare mansarda. Aceasta este mobilata si utilata, semineu, soba cu incalzire in mansarda, beci, scara din lemn. - 1 cabana la rosu. - fantana - foisor + gratar - suprafata teren: 5 ari Sunt localizate in zona Salatruc, sat Molid, comuna Vama, la poalele Manastirii Sf. Ana.

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 8 camere Suceava, Vama - 65500 EURO Proprietar 65500 €
Vanzare casa 8 camere Suceava, Vama - 65500 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Vand casa de locuit, P + 1, suprafata utila de 210 mp, 8 camere + baie, complet mobilata, toate utilitatile, 20 ari de teren inclusi, garaj + anexe, situata in com. Vama, jud. Suceava. In apropiere de partia Șoimul -Gura Humorului si la 15 minute de noua partie de la Rarau - C lung Moldovenesc! Poate fi utilizata ca si locuinta sau poate fi transformata in pensiune! Tel. 741 - arata telefon -

65500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Suceava, Vama Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Suceava, Vama Vama, Vama , jud. Suceava

Va invitam sa petreceti weekend-urile la munte in com Vama, jud Suceava, intr-un cadru rustic si traditional incarcat de istorie si de peisaje de vis.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare spatii comercial Suceava, Vama - 299 EURO Proprietar 299 €
Vanzare spatii comercial Suceava, Vama - 299 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Vand spatii comerciale si industriale finisate la cheie Mai multe relatii la telefon

299 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 5300 mp Suceava, Vama - 8 EURO Proprietar 8 €
Vanzare terenuri constructii 5300 mp Suceava, Vama - 8 EURO Vama, Vama , jud. Suceava

Vand teren in Vama , Jud Suceava, Inima Bucovinei, aproape de toate manastirile importante, ideal ptr casa de vacanta sau pensiune Terenul este lipit de padure, pe deal, vedere panoramica 8,4 euro/mp Se poate prelua creditul

8 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.