Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Splaiul Unirii  - 3800 EURO lunar Proprietar 3800 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Splaiul Unirii - 3800 EURO lunar Splaiul Unirii, Bucuresti

Persoana fizica, inchiriez apartament de 2 camere, central, zona Unirii-Horoscop ,in suprafata constr.de 54 mp, suprafata utila 45,5mp + terasa exterioara 8,40 mp, situat la parter, in B-dul D.Cantemir nr.8, sect.4, ptr.rezidential sau cu posibilitate schimbare destinatie in spatiu comercial. Locuinta este recent amenajata si dispune de curent electric, termoficare, apa curenta. Spatiul are acces si din exterior (terasa-platforma metalica amenajata 8,4mp) prin usa din termopan 4 tronsoane si protectie cu rulou metalic pliabil vertical. Pretabil pentru Locuinta, birouri, comert-Mini market, Pet-Shop, Farmacie, etc ; Prestari de servicii diverse, fara degajari de noxe, poluare fonica, exclus activitati de alimentatie publica. Pret usor negociabil. Alte detalii , la nr.de telefon din anunt. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 4 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

3800 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(