Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Covasna, Zabala  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa 2 camere Covasna, Zabala - 30000 EURO Zabala, Zabala , jud. Covasna

Se vinde la intrarea inn ZABALA , la 5 minute de statiunea balneara Covasna casa cu gradina si anexa,garaj. Curte ingrijita. Suprafata 1200 m2. Eventual se vinde sei mobilat.

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Covasna, Zabala  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 2 camere Covasna, Zabala - 50000 EURO Zabala, Zabala , jud. Covasna

Locatie: comuna Zabala, jud. Covasna. Casa de vacanta D (beci) + P (2 camere, 2 holuri, bucatarie, baie, casa scarii) + M (camera mica cu balcon + rest spatiu pod cu balcon unde se mai poate amenaja inca o camera mare). Ani constructie: partial 1965 (~ 2/3 din casa - camerele de la parter + hol - construita din lemn); 1981 (~ 1/3 din casa - bucatarie + baie + hol - construita din caramida). Acoperisul casei a fost schimbat complet in anul 2006. Suprafata totala (casa + teren): 835 mp, din care: casa de locuit: 92.50 mp; teren casa: 92.50 mp; anexa: 73.5 mp; curte + gradina: 576.50 mp. Locatie: intre zona centrala a comunei si zona de padure. Anexa: garaj acoperit + magazie + spatiu pentru lemne + pod. Curte + gradina cu cativa pomi fructiferi, tufe de tuia, vita de vie, ronduri de flori. Utilitati: fosa septica, incalzire cu lemne (3 sobe - cate una in fiecare camera de la parter si una la bucatarie - + boiler la baie), apa curenta, aragaz + butelie cu gaz, electricitate in casa si anexa, posibilitate de conectare la Internet. Facilitati in apropiere: magazin alimentar in apropiere, benzinarie in centru. Accesul pana la Covasna se poate face usor cu taxiul in cazul in care nu aveti disponibila temporar o masina. Statiile cele mai apropiate de autobuze sunt in Covasna si Tg. Secuiesc.

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Covasna, Zabala  - 47000 EURO Proprietar 47000 €
Vanzare casa 3 camere Covasna, Zabala - 47000 EURO Zabala, Zabala , jud. Covasna

24ar terulet elado Csipkes zonaban, hazzal, garazzsal, toval Tovabbi informaciokert telefonszamot kuldok De vanzare 24 acrii de teren cu casa,garaj si propriu lac inclus Pentru mai multi informatii astept mesaje in privat sau telefon

47000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.