Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Neamt, Cuejdiu  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Neamt, Cuejdiu - 65000 EURO Cuejdiu, Cuejdiu , jud. Neamt

Vand casa (p+e) , constructie noua , caramida Porotherm , placa beton armat situata Cuiejdi, 170 mp utili. Instalatie termica + electrica . Racordat energie electrica , apa curenta , teren 1500mp sau 75.000euro cu 2800mp. Mai multe detalii la telefon

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Neamt, Cuejdiu  - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare terenuri agricol Neamt, Cuejdiu - 17000 EURO Cuejdiu, Cuejdiu , jud. Neamt

Terenul se afla in comuna Garcina, zona "Fabrica Veche" in drum spre lacul Cuejdel. Zona in plina dezvoltare,potential turistic si agricol foarte mare , suprafata totala: 4600 m. Situat langa apa de munte Cuejdiu,terenul se afla la aproximativ 200 de m fata de Schitul din satul Cuejdiu. In zona s-au deschis, sau sunt in curs de a se construi pensiuni, zona va reprezenta in viitorul apropiat un loc de referinta pentru turismul nemtean. Foarte aproape de lacul Cuejdel, aproape de Piatra Neamt. Un viitor proprietar ar putea obtine un profit mult mai mare prin parcelare! Soare de dimineata pana seara. In timpul interbelic, pe aici circula mocanita care transporta cheresteau de la Cuejdiu la Piatra.

17000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.