Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Sebastian  - 850 EURO lunar Proprietar 850 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Sebastian - 850 EURO lunar Sebastian, Bucuresti

Iuliana Cristina oros Inchiriez spatii comerciale Sebastian inchiriez spatii comerciale cu suprafete de la 140 mp, 205 mp, 220 mp zona Sebastian, drumul Sarii

850 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Sebastian  - 650 EURO lunar Proprietar 650 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Sebastian - 650 EURO lunar Sebastian, Bucuresti

Mihai Cabinet Stomatologic, Parc Sebastian, posibilitate colaborare Cabinet stomatologic de inchiriat pe strada Mihail Sebastian, vizavi de Parcul Sebastian, langa Kaufland.In imobil sunt doua cabinete medicale, se ofera spre inchiriere un cabinet, in suprafata de 14mp, complet utilat, impreuna cu spatiile comune ale imobilului (doua grupuri sanitare, camera sterila, vestiar, bucatarie, etc). Suprafata totala a imobilului este 67mp. Imobilul este nou, construit in anul 2018, este dotat cu toate facilitatile, dispune de centrala termica proprie, aer conditionat in fiecare incapere, etc. Se preda "la cheie".Se poate inchiria intregul cabinet pentru 650 EUR lunar (negociabil), respectiva tura+contratura, iar contratura poate fi subinchiriata, sau se poate inchiria o singura tura pentru 350 EUR luna.Cabinetul este autorizat si functioneaza in prezent ca CMI (Cabinet Medical Individual), astfel incat exista posibilitatea incheierii unui contract de colaborare cu medicul stomatolog, iar beneficiarul poate practica din momentul incheierii contractului.In pretul inchirierii revine si dreptul asupra 3 locuri de parcare aferente imobilului, disponibile pentru beneficiar si pacienti.Pentru mai multe detalii apelati . Nu suntem agentie, nu percepem comision de inchiriere.

650 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Sebastian  - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Sebastian - 1500 EURO lunar Sebastian, Bucuresti

Alexandru Spatiu Comercial - Zona Sebastian-Vulcan Bucuresti Sector 5 Rahova

1500 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Apartament de vanzare 3 camere Str Dunavat Sebastian Rahova Agentie - 0 comision - exclusivitate 89000 €
Apartament de vanzare 3 camere Str Dunavat Sebastian Rahova Sebastian, Bucuresti

Vă prezentăm o oportunitate de achiziție a unui apartament cu 3 camere, situat într-o zonă privilegiată a Rahovei. Amplasat la etajul 4 al unui bloc solid construit în anii '86, acest apartament oferă un confort și o siguranță deosebite. Cu o suprafață generoasă de 67,34 mp utili, plus 2 balcoane, totalizând 74,62 mp, acest apartament beneficiază de lumină naturală abundentă, oferind suficient spațiu pentru a vă personaliza locuința conform preferințelor și necesităților dumneavoastră. Apartamentul este dotat cu 2 balcoane, închise cu termopane, oferindu-vă ocazia de a vă bucura de aerul curat și de priveliștile încântătoare pe timpul zilei sau de a vă relaxa în liniște seara. Zona este bogată în vegetație, cu arbori înalți, iar poziționarea la etajul 4 aduce o combinație perfectă între verdeață și razele soarelui, oferind o vedere frumoasă asupra zonei. Apartamentul este vândut exact cum este prezentat în fotografii, cu 90% din mobilier și utilități incluse. Situat într-o zonă bine cotată a Rahovei, acest apartament oferă acces rapid la facilități precum magazine, școli, parcuri și mijloace de transport în comun, facilitând astfel un stil de viață comod și plin de oportunități.

89000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(