Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Sebastian - 84500 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 84500 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Sebastian - 84500 EURO Sebastian, Bucuresti

Va supunem atentiei un apartament de 3 camere situat in zona parcului Sebastian, cu vedere partial catre parc. Apartamentul este decomandat, avand una din cele mai apreciate compartimentari, asa numitul hol H. Incalzirea se face prin centrala termica proprie, fiind astfel debransat de la sistemul de termoficare. Pentru mai multe detalii, va rugam contactati brokerul.

84500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera 13 Septembrie - - cod novaci Agentie - 0 comision - exclusivitate 260 €
Garsoniera 13 Septembrie - - cod novaci Sebastian, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere in suprafata utila de 42 mp e oferita spre inchiriere la etajul 3 din p+ 8 al unui in bloc construit in anul 1985 in zona Sebastian. Imobilul, este confort 1, decomandat, si dispune de urmatoarele utilitati: curent electric, telefon, apa, gaz, cablu tv, canalizare termoficare, centrala proprie, centrala imobil, sobe, calorifere, incalzire pardoseala, panouri solare aer conditionat, ventiloconvectoare, aeroterme internet cablu, fibra optica, wireless, dial-up.

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Sebastian - 450 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Sebastian - 450 EURO lunar Sebastian, Bucuresti

Va propunem spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1 sporit, situat in zona Sebastian,reper Parc Sebastian, intr-un imobil construit in anul 1980 , disponibil la etajul parter din 8, cu o suprafata de 60 mp, baie, balcon, bucatarie. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 186177

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Sebastian - 450 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Sebastian - 450 EURO lunar Sebastian, Bucuresti

Va propunem spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1 sporit, situat in zona Sebastian,reper Parc Sebastian, intr-un imobil construit in anul 1980 , disponibil la etajul parter din 8, cu o suprafata de 60 mp, baie, balcon, bucatarie. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 184666

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Sebastian, constructie 1980, decomandata, amenajata, mobilata, utilata Agentie - 0 comision - exclusivitate 42500 €
Sebastian, constructie 1980, decomandata, amenajata, mobilata, utilata Sebastian, Bucuresti

Garsoniera complet amenajata, mobilata si utilata, situata intr-un imobil construit in anul 1980, aproape de transportul in comun, parcul Sebastian si magazine(Kaufland, etc). Strada are trafic auto redus si este foarte liniste. Garsoniera se vinde complet mobilata si utilata. Comision agentie: 2% din cvaloarea de tranzactionare.

42500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Sebastian Salaj Petrom, amenajat, 2 parcari, semimobilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 90000 €
Sebastian Salaj Petrom, amenajat, 2 parcari, semimobilat Sebastian, Bucuresti

Apartament complet amenajat, foarte ingrijit, situat intr-un imobil finalizat in anul 1982. Pozitia imobilului asigura un acces facil catre magazine(Kaufland, Lidl, Mega Image) si catre transportul in comun. Veinatati: scoli, gradinite, magazine, parcuri, etc. Comision agentie: 2% din valoarea de tranzactionare.

90000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Rahova Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Apartament 2 camere Rahova Sebastian, Bucuresti

Apartament de 2 camere confort 1 situat la etajul 8 din p+ 10 situat in zona Sebastian. Imobilul, in suprafata utila de 56 mp este semidecomandat, amplasat in bloc construit in anul 1982.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(