Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament cu 2 camere, zona Sebastian, 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 58800 €
Apartament cu 2 camere, zona Sebastian, 0% Comision Sebastian, Bucuresti

0% Comision! Va propun spre vanzare un apartament de 2 camere, complet decomandat cu un amplasament foarte bun! Localizare: Apartamentul este localizat in zona parcului Sebastian pe strada Barnova, intr-un imobil ferit de zgomot. Puncte de interes in apropiere: Liberty Mall, Parcul Sebastian, Vulcan Value Center, AFI Tech Park, cafenele, restaurante, gradinite, scoli, sali de fitness, Lidl, Mega Image, Profi, parcuri, centre de agrement si centre comerciale, etc. Datorita amplasării, la doar 3 Km de Piata Unirii, accesul este facil pentru deplasarea auto către oricare dintre punctele de interes ale orasului. Accesul catre locatie se face foarte usor datorita multiplelor variante de STB si Tramvai: 32, 8, 23, 1, 10, 11, 25, 47, 220, 173, Blocul este construit in 1984, dotat cu lift, spatii de joaca pentru copii in apropiere si spatii verzi! Etaj: Apartamentul este situat la etajul 7 al imobilului de 8 niveluri ceea ce ii confera o priveliste foarte buna. Suprafete si componenta: Suprafata construita a locuintei este de 70 mp, suprafata utila totala fiind de 56 mp. Apartamentul dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat si este complet mobilat si utilat. Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii sau pentru a stabili o vizionare, va stau la dispozitie. Clasa Energetica B Consum anual specific de energie: 145.88 [kWh/m2an] Indice de emisii echivalent CO2: 24.03 [kgCO2/m2an] Consum anual specific de energie din surse regenerabile: 0 [kWh/m2an]

58800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(