Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Proprietar I 2 Camere I 50 mp I Sebastian I Parc Agentie - 0 comision - exclusivitate 76500 €
Proprietar I 2 Camere I 50 mp I Sebastian I Parc Sebastian, Bucuresti

Comision 0%! Localizare: Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, 50 mp, etajul 4/5. Imobilul se afla in zona Mihail Sebastian in apropierea de parc si beneficiaza de acces facil către mijloace de transport in comun.. Avantaje: - bloc 2014 - apropiere 13 Septembrie - se vinde mobilat si utilat - vedere catre sud, foarte luminos - ferestre termopan - centrala proprie - aer conditionat - dormitor generos si bucatarie extinsa imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, usa metalica Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. Cod proprietate #53797

76500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar I 2 Camere I 50 mp I Sebastian I Parc Agentie - 0 comision - exclusivitate 77900 €
Proprietar I 2 Camere I 50 mp I Sebastian I Parc Sebastian, Bucuresti

Comision 0%! Localizare: Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, 50 mp, etajul 4/5. Imobilul se afla in zona Mihail Sebastian in apropierea de parc si beneficiaza de acces facil către mijloace de transport in comun.. Avantaje: apropiere 13 Septembrie se vinde mobilat si utilat vedere catre sud, foarte luminos ferestre termopan centrala proprie aer conditionat dormitor generos si bucatarie extinsa imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, usa metalica Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. Cod proprietate #53797

77900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(