Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Valcea, Gradistea  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 3 camere Valcea, Gradistea - 20000 EURO Gradistea, Gradistea , jud. Valcea

Vand urgent casa . Cat mai repede posibil. NEGOCIABIL !! Nevoie urgenta de bani . Cu teren cu fanarie cu patul cu loc pentru depozitare diferite scule etc . Casa este IZOLATA TERMOPAN CAMERE SE SUPRAVEGHIERE SOBA NOUA DE TERACOTA etc detalii la telefon 745 - arata telefon - . URGENT !

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  1 camere Valcea, Gradistea  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 1 camere Valcea, Gradistea - 35000 EURO Gradistea, Gradistea , jud. Valcea

Casa este compusa din parter + etaj; constructie din anul 2000. Parter compus din: 1 bucatarie, 1 baie, hol, garaj, camara, 1 dormitor Etaj compus din: 3 camere + hol, parchet din lemn - lacuit Curte cu gradina de flori in fata casei si o mica gradina cu pomi fructiferi in spatele casei. In curte mai exista un patul, un fanar si un grajd de vite; cotet pentru porci; cotet de gaini; Casa se vinde complet mobilata. Odata cu casa se vinde si terenul agricol din spatele casei (20ari) + livada de pruni (30 ari). Incalzire cu lemne in sobe de teracota, gaz de la butelie, energie electrica, apa curenta plus o fantana in curte (cu hidrofor), cablu TV. Strada este asfaltata, casa se afla la 4 km de DJ 605A si 30km de DN67in comuna Gradistea (Valcea) Pretul este negociabil, mai multe detalii la telefon.

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.