Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Spațiu industrial | Teren + Hala | Calimanesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 199000 €
Spațiu industrial | Teren + Hala | Calimanesti Calimanesti, Calimanesti , jud. Valcea

RE/MAX Grup DE Lux propune la vânzare un imobil de tip industrial, compus din hală producție din beton + hală industrială din cărămidă/depozitare anexă de birouri și spatii tehnice integrate în cadrul clădirii. Despre zonă: Imobilul este amplasat în Jiblea , Loc. Călimănești pe un drum de incintă asfaltat, lățime suficienta pentru a crea un acces ușor traficului greu. Zona, conform și certificatului de urbanism în vigoare, este industriala ceea ce permite desfășurarea activităților din acest sector cu câteva excepții cu privire la activități poluante, periculoase sau producătoare de zgomot, industrie grea etc. Despre imobil: Hala este înălțată pe structură de stâlpi și cadre din beton, prefabricate. Acoperișul este metalic, susținut de un sistem de grinzi . În funcție de activitatea viitorului utilizator poate efectua eventuale reparații sau înlocuire. La extremitățile halei se găsesc două corpuri administrative ce pot fi folosite pentru amenajarea de birouri, vestiare și diverse alte spatii tehnice. Construcția sta pe un teren total de aproximativ 6186 mp, din care 4859 mp curte + hala și încă 1327mp teren pretabil parcare. Hala vă fi racordată la toate utilitățile, curent, gaz , apa/canal. Lângă hală se găsește un punct de alimentare care poate acoperi necesarul de curent electric fară probleme indiferent de activitate posibilitate amplasare transformator. Conducta de gaz traversează una din laturile proprietății la care se va racorda. Pentru mai multe informații și vizionări ne puteți apela la numerele de telefon sau adresele de e-mail afișate. ID:RMX30102

199000 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(