Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri constructii 320 mp Bucuresti, Tei - 35000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 35000 €
Vanzare terenuri constructii 320 mp Bucuresti, Tei - 35000 EURO Tei, Bucuresti

Vand teren + casa (caramida), apa si canalizare in curte. gaze la poarta. Cartier Tei Toboc. contact: Mitu 768 - arata telefon - .

35000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 320 mp Bucuresti, Tei - 35000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 35000 €
Vanzare terenuri constructii 320 mp Bucuresti, Tei - 35000 EURO Tei, Bucuresti

Vand teren + casa (caramida), apa si canalizare in curte. gaze la poarta. Cartier Tei Toboc. contact: Mitu 768 - arata telefon - .

35000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Lacul Tei - Domino Plaza, super garsoniera, recent mobilata si utilata LUX Agentie - 0 comision - exclusivitate Sugestie de Prezentare 360 €
Lacul Tei - Domino Plaza, super garsoniera, recent mobilata si utilata LUX Tei, Bucuresti

LACUL TEI – Str. Vidin, inchiriere, garsoniera confort 1 decomandata in suprafata totala de 30 mp. mobilata si utilata complet ( totul nou ), situata in bloc constructie 1982 la etajul P / 4 . Apartamentul este recent renovat in totalitate, amenajat ultramodern la nivel Clasa LUX, finisajele fiind realizate cu materiale de cea mai buna calitate, indeplinind astfel toate normele elegantei si confortului. Imobilul este situat foarte aproape de: Facultatea de Constructii, Bld Lacul Tei, Str.Ramuri Tei, Parcul Circului, Parcul Tei, magazine : Domino, Mega Image, Kaufland si Billa, mijloace de transport in comun ( tramvaiele + autobuzele din zona ).

360 €

   Apartament

Vezi Detalii
Parcul Circului - Tei, garsoniera recent utilata si amenajata LUX Agentie - 0 comision - exclusivitate Sugestie de Prezentare 310 €
Parcul Circului - Tei, garsoniera recent utilata si amenajata LUX Tei, Bucuresti

LACUL TEI – Str. Opanez, inchiriere garsoniera confort 1 decomandata in suprafata totala de 30 mp. mobilata si utilata complet, situata in bloc constructie 1982 la etajul P / 4 . Apartamentul este recent renovat in totalitate, amenajat ultramodern la nivel Clasa LUX, finisajele fiind realizate cu materiale de cea mai buna calitate, indeplinind astfel toate normele elegantei si confortului. Imobilul este situat foarte aproape de: Facultatea de Constructii, Bld Lacul Tei, Str.Ramuri Tei, Parcul Circului, Parcul Tei, magazine : Domino, Mega Image, Kaufland si Billa, mijloace de transport in comun ( tramvaiele + autobuzele din zona ).

310 €

   Apartament

Vezi Detalii
MAICA DOMNULUI - OMW, vanzare 500 mp. teren cu pozitie exceptionala Agentie - 0 comision - exclusivitate 285000 €
MAICA DOMNULUI - OMW, vanzare 500 mp. teren cu pozitie exceptionala Tei, Bucuresti

MAICA DOMNULUI – Grigore Ionescu (aprox. vav de OMV), vanzare teren intravilan in suprafata totala de 500 mp. cu deschidere stradala (la Grigore Ionescu) de 16 ml. si adancime de 31 ml. ideal : bloc, spatiu comercial sau residenta. Imobilul este foarte aproape de: Facultatea de Constructii, Parcul Circului, Stefan cel Mare, Obor, Barbu Vacarescu, Hiper Marketurile : Domino Plaza, Carrefour Obor, Kaufland, Billa, Piata Obor si mijloacele de transport in comun ( tramvaie, autobuze si metrou Obor).

285000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Lacul Tei - vav Parcul Circului, vanzare teren S = 3.740 mp. Agentie - 0 comision - exclusivitate 1944800 €
Lacul Tei - vav Parcul Circului, vanzare teren S = 3.740 mp. Tei, Bucuresti

Bld. LACUL TEI vav de Parcul Circului, in zona de: blocuri, case/vile (majoritatea, constructii noi ) vanzare teren in suprafata totala de 3.740 mp. ( desch. 84 x 44,5 m.) din care 588 mp. contributie in proprietate pentru drumul de acces ce beneficiaza de toate utilitatile (gaze, apa curenta, energie electrica, canalizare) cu acces direct din Bld. Lacul Tei si Str. Ramuri Tei . Imobilul teren, este foarte aproape de Barbu Vacarescu, Cartierul Floreasca, Hiper Marketurile Kaufland si Billa, mijloacele de transport in comun si Statia de Metrou Stefan cel Mare.

1944800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare apartament 3 camere, Tei - Doamna Ghica Agentie - 0 comision - exclusivitate 66999 €
Vanzare apartament 3 camere, Tei - Doamna Ghica Tei, Bucuresti

Concept Imobiliare va propune spre cumparare un apartament de 3 camere decomandat, in suprafata de 69 mp cu balcon inclus, etajul 6 din 10 etaje, bloc reabilitat termic, construit in anul 1975. Apartamentul dispune de usa metalica, tamplarie termopan Q-fort, gresie pe hol, in bucatarie, baie, balcon si in living, parchet in cele doua dormitoare, faianta in baie si bucatarie, doua aparate de aer conditionat 1 in living si 1 in dormitorul mare. Mobila din casa poate fi pastrata si nu influenteaza pretul de vanzare care este 67000 euro usor negociabil, in functie de modul de plata. Blocul este amplasat foarte aproape de parcul Tei si Plumbuita si putin mai departe este parcul Circului. In imediata apropiere se afla sc. generala nr 30 "Grigore Ghica". Blocul nu este la bulevard fapt pentru care zgomotul strazii lipseste,

66999 €

   Apartament

Vezi Detalii
TEI - Parcul Circului, vanzare teren S = 600 mp. cu deschidere de 17 ml. Agentie - 0 comision - exclusivitate 500000 €
TEI - Parcul Circului, vanzare teren S = 600 mp. cu deschidere de 17 ml. Tei, Bucuresti

Muntenia Grup ofera in zona Bld. Lacul Tei – Parcul Circului ! Str. Zambilelor, vanzare teren in suprafata totala de 600 mp. cu deschidere stradala de 17 ml. ce beneficiaza de toate utilitatile: gaze, energie electrica, apa curenta, canalizare si facilitati : acces principal direct din strada betonata, si acces secundar in partea din spate. Terenul este situat in zona de case/ vile, foarte aproape de: - Parcul Circului, - Parcul + Strandul Studentesc (Baza Sportiva - Pescariu Sports & Spa), - Parcul Tei, - Barbu Vacarescu (statia de metrou Stefan cel Mare), - Cartierul Floreasca, - Hipermarketurile Billa, Kaufland.

500000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
MAICA DOMNULUI - OMV, inchiriere apartament 3 camere mobilate si utilate in bloc 1994 Agentie - 0 comision - exclusivitate 390 €
MAICA DOMNULUI - OMV, inchiriere apartament 3 camere mobilate si utilate in bloc 1994 Tei, Bucuresti

MAICA DOMNULUI – Grigore Ionescu (vis a vis de OMV), inchiriere apartament 3 camere confort 1 sporit decomandat, in suprafata totala utila de 78 mp., mobilat si utilat in totalitate, situat in bloc constructie 1994 la etajul 9/10. Imobilul este foarte aproape de: Facultatea de Constructii, Parcul Circului, Stefan cel Mare, Obor, Barbu Vacarescu, Hiper Marketurile : Domino Plaza, Carrefour Obor, Kaufland, Billa, Piata Obor si mijloacele de transport in comun ( tramvaie, autobuze si metrou Obor).

390 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Lacul Tei -Obor Agentie - 0 comision - exclusivitate 81000 €
Apartament 3 camere Lacul Tei -Obor Tei, Bucuresti

Apartament 3 camere situat in zona Tei (13-15 minute de metrou) , etaj 6/8, c-tie 1985, 2 gr. sanitare, suprafata 72mp, toate imbunatatirile,instalatiile electrice , sanitare noi, aer conditionat.

81000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 76990 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 76990 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Tei - 76990 EURO Tei, Bucuresti

PGA Imobiliare are placerea de a va prezenta un apartament de 3 camere in Tei, reper Alexandru cel Bun. Apartamentul este semidecomandat confort 1 avand suprafata totala de 69 mp si dispune de 2 bai si 1 balcon. Locuinta este situata la etajul 7, intr-un imobil tip bloc(anvelopat) de 8 etaje, construit in anul 1987 si avand 6 apartamente pe palier. Apartamentul este partial imbunatiatit si are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal. Apartamentul dispune de apometre, repartitoare caldura si contor de gaze individual cu posibilitate de montare centrala. Recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. Pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. ID intern: PGA1614105.

76990 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren pentru bloc boutique cu apartamente sau vila zona Lacul Tei, Bamboo Agentie - 0 comision - exclusivitate 169265 €
Teren pentru bloc boutique cu apartamente sau vila zona Lacul Tei, Bamboo Tei, Bucuresti

Terenul este in zona L1A si are urmatorii coeficienti: CUT 1.3 POT 45% RH 10m Este la 5 minute de mers pe jos de fostul club Bamboo si la 2 minute de mers pe jos de Parcul Lacul Tei. Zona este frumoasa si linistita. Comisionul este 3% din pretul vanzarii. Pretul terenului este usor negociabil!

169265 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Apartament 4 camere Lacul Tei, pozitie excelenta, 93 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 79900 €
Apartament 4 camere Lacul Tei, pozitie excelenta, 93 mp Tei, Bucuresti

Buna ziua, va atragem atentia cu vanzarea unui apartament de 4 camere cu o suprafata foarte generoasa de 94mp din care si un balcon de 17mp, este situat in zona Lacul Tei pe strada Grigore Moisil. Apartamentul este semidecomandat la etajul 7 dintr-un imobil cu 10 etaje, intr-un bloc construit in anul 1976. • Apartamentul nu are imbunatatiri, necesita renovare completa. • Un mare avantaj il reprezinta pretul si faptul ca il puteti renova dupa bunul plac • Toate actele sunt in regula, cadastru, intabulare. • Vecinatati: Colentina, Barba Vacarescu, Lizeanu, Stefan Cel Mare, Doamna Ghica, Soseaua Petricani, Floreasca. Pentru mai multe detalii sau vizionari va stau la dispozitie!

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera Nada Florilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 230 €
Garsoniera Nada Florilor Tei, Bucuresti

Onorariul agentiei este 1 luna de chirie. NU este negociabil. Garsoniera se afla intr-un bloc reabilitat anul trecut vis-a-vis de Gradinita. Proprietarul doreste doar contract pe perioada lunga (2 ani). Nu discuta sub nici o forma pe contract pe termen scurt de pana intr-un an. Contractul care se va semna are clauza de penalizare daca se pleaca inainte de termen. Pretul este usor negociabil Nu se accepta animale de companie in apartament. Apartamentul este complet mobilat si utilat. Este proaspat renevoat. Nu are parcare. Regula este primul venit primul servit. Proprietarul doreste o luna de zile garantie si plata chiriei intotdeauna in avans cu o luna. Scara blocului este curata. Sunt doua lifturi care deservesc locatarii.

230 €

   Apartament

Vezi Detalii
Peninsula PETRICANI, zona noua exclusivista, vanzare 1.164 mp. teren intravilan Agentie - 0 comision - exclusivitate 565 €
Peninsula PETRICANI, zona noua exclusivista, vanzare 1.164 mp. teren intravilan Tei, Bucuresti

Peninsula TEI – Petricani in zona fostului Strand Tei si UTC, astazi ZONA Rezidentiala EXCLUSIVISTA, pe malul lacului Tei, vanzare teren intravilan in suprafata totala de 1.164 mp. cu deschidere de 22 ml. la strada betonata fiind foarte aproape de toate utilitatile necesare: gaz, energie electrica, canalizare si apa curenta, iar partea din spate beneficiaza de deschidere directa la lacul Tei ( unde poate fi construit chiar si ponton ). Terenul se afla foarte aproape de : • IN ZONA - constructii noi : vile si blocuri • Zone comerciale: Bucur Obor, Domino, Billa si Kaufland, • Zone de birouri / office, • Zone de distractie: Club Bamboo, Club Fratelli, Turabo Society Club, Pescariu Sports, • Spitalele: Fundeni si Colentina, • Aeroporturile: Aurel Vlaicu si Henri Coanda , • Parcurile: Student Park Tei, Plumbuita, Verdi, Floreasca, Bordei si Herastrau.

565 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
LACUL TEI - Str. Alexandru cel Bun, vanzare apartament 4 camere, etaj 7/ 8 Agentie - 0 comision - exclusivitate 97000 €
LACUL TEI - Str. Alexandru cel Bun, vanzare apartament 4 camere, etaj 7/ 8 Tei, Bucuresti

In zona TEI – Maica Domnului ( Str. Alexandru cel Bun ), vanzare apartament compus din 4 camere de locuit plus dependinte, in suprafata totala utila de 84 mp. situat la etajul 7/8 in bloc constructie 1987 . IMBUNATATIRI: gresie, faianta si parchet . LOCATIE – zona Bld. Lacul Tei – Str. Alexandru cel Bun, in apropiere de: Sos. Stefan cel Mare, Barbu Vacarescu, Cartierul Floreasca, Facultatea de Constructii, Parcul + Strandul Studentesc, Parcul Tei, Parcul Circului, Statia de metrou Bucur Obor, Hiper Marketurile : Domino Plaza, Kaufland si Mall Veranda .

97000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Ampartament 3 camere Lacul Tei Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Ampartament 3 camere Lacul Tei Tei, Bucuresti

Apartament 3 camere situat in zona Lacul Tei ,etaj 3, decomandat, c-tie 1980, 2 gr. sanitare, suprafata 80mp, toate imbunatatirile,aer conditionat mobilat, utilat, pret 395 euro 1 luna + luna garantie

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila in Lacul Tei in apropierea Parcului Circului. Agentie - 0 comision - exclusivitate 349000 €
Vila in Lacul Tei in apropierea Parcului Circului. Tei, Bucuresti

Va prezentam in exclusivitate o vila in proximitatea parcului Circului, pe o strada linistita, cu acces rapid catre Stefan cel Mare, Lacul Tei, Barbu Vacarescu, Dorobanti.. Regimul de inaltime al vilei este S+P+1+M, iar compartimentarea pe fiecare nivel este urmatoarea: Demisolul este format din 5 incaperi si are o suprafata de 60 mp Parterul cuprinde un living, o camera, bucatarie, baie, hol de acces. Etajul unu este format din 2 dormitoare, baie, o logie si hol de acces. Mansarda este open space si este neamenajata. Caracteristicile de baza ale propietatii sunt urmatoarele: Suprafata utila: 173 mp Suprafata construita: 233 mp Amprenta: 75 mp Suprafata teren: 301 mp Nr. camere: 4 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 2 Nr. locuri de parcare: 3 Invelitoare acoperis: Tigla. Vila este dotata cu toate utilitatile necesare: curent, apa, gaz, centrala termica pe gaz Wiessmann, calorifere, acces la internet prin cablu, wireless. Finisaje si dotari: parchet din lemn masiv, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan din PVC, usa metalica la intrare, usi interior din lemn, apometre. Astfel, poate fi utilizata pentru activitatea de tip office (birouri, cabinet de avocatura, notariat), dar si pentru alte utilizari mixte - birou si rezidenta de lux, etc. Casa garanteaza succesul si unicitatea fiecarui proiect prin ambientul deosebit, asigurarea logisticii pana in cele mai mici detalii. Accesul se realizeaza rapid dinspre Soseaua Barbu Vacarescu, Sos. Stefan cel Mare, Dorobanti si Lacul Tei. Vila se vinde pentru un pret de 349.000 Euro (nu se adauga TVA).

349000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Circul de Stat Agentie - 0 comision - exclusivitate 64000 €
Apartament 2 camere Circul de Stat Tei, Bucuresti

Apartament 2 camere situat in zona Lacul Tei la cateva minute de parcul Circului, etaj 8/10, bloc reabilitat, suprafata 54 mp, toate imbunatatirile, aer conditionat, acte

64000 €

   Apartament

Vezi Detalii
MAICA DOMNULUI (stradal) vanzare 78 mp. Spatiu Comercial cu intrare stradala Agentie - 0 comision - exclusivitate 115000 €
MAICA DOMNULUI (stradal) vanzare 78 mp. Spatiu Comercial cu intrare stradala Tei, Bucuresti

MAICA DOMNULUI (cu intrare directa stradala), vanzare Spatiu Comercial (transformat din apartament 4 camere decomandate) in suprafata totala de 78 mp. situat la PARTER /8 in bloc constructie 1990, cu 2 grupuri sanitare, imbunatatiri: gresie, faianta, tamplarie din PVC cu geam termopan si 4 aparate de A.c., ideal: Farmacie, Notariat, birouri, etc.

115000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Maica domnului ,Alexandru cel Bun,Facultatea de Constructii Agentie - 0 comision - exclusivitate 36500 €
Maica domnului ,Alexandru cel Bun,Facultatea de Constructii Tei, Bucuresti

Garsoniera confort 1 semidecomandat,curata bloc mixt,fara inbunatatiri, libera ,bloc din 1987,se poate vedea intre orele 9- 20,se accepta credit de ori ce fel.

36500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila cu 6 camere | Eleganta | Vedere la parc | Tei - Parcul Studentesc Agentie - 0 comision - exclusivitate 1370 €
Vila cu 6 camere | Eleganta | Vedere la parc | Tei - Parcul Studentesc Tei, Bucuresti

SUPER OFERTA ! inchiriere vila cu 6 camere, decomandat, construita in 2003 , in suprafata utila de 160 mp + mansarda 20 mp . Situata in zona Tei - Pescariu - Parcul Studentesc . Utilitati: curent electric, gaze naturale, apa curenta, canalizare. Dotata cu centrala termica pe gaz si aer conditionat. Se poate inchiria incepand cu data de 15 august 2018. Conditii : 1+1 luna , contract pe minim 12 luni . PRET 1399 euro !!! Perfect pentru rezidential , birouri , clinca medicala, cabinet stomatologic, sediu firma si punct de lucru. Avantaje: Spatii de depozitare. Parc vis-a-vis. Posibilitate parcare in curte 2 masini, in afara curtii 2 masini si pe partea cu parcu 15 masini. Costuri mici de incalzire! Acces rapid la puncte de interes si totusi o zona foarte linistita. Finisaje: gresie, faianta , parchet , geamuri termopan ,lavabila, usi interioare , usa metalica la intare. Finisaje exterioare : gard de beton si fier , poarta de acces din fier. Structura realizata din : stalpi de beton armat cu fier , grinzi de beton armate cu fier si plansee de beton , pereti din caramida. In proximitate : Club Pescariu , Fratteli, Parcul Studentesc , Parcul Verdi la 6-7 minute, Barbu Vacarescu la 3-4 minute, Promenada Mall, Metrou Aurel Vlaicu , Metrou Pipera . Pentru mai mai multe detalii sau vizionare va astept cu un telefon.

1370 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila cu 5 camere | Deosebita | La parc | Zona Tei - Parcul Studentesc Agentie - 0 comision - exclusivitate 206000 €
Vila cu 5 camere | Deosebita | La parc | Zona Tei - Parcul Studentesc Tei, Bucuresti

Oferta de vanzare vila cu 5 camere, decomandat, construita in 2003 , in suprafata utila de 140 mp + mansarda/ pod 20 mp . Situata in zona Tei - Pescariu - Parcul Studentesc . Utilitati: curent electric, gaze naturale, apa curenta, canalizare. Dotata cu centrala termica pe gaz si aer conditionat. Perfecta pentru rezidential , birouri , clinca medicala, cabinet. Avantaje: Spatii de depozitare. Parc vis-a-vis. Locuri de parcare in zona minim 15 locuri , in fata casei 2 locuri si in curte 2 locuri. Costuri mici de incalzire. Acces rapid la puncte de interes si totusi o zona foarte linistita. Constructie solida, executata conform proiectului cu inginer de santier si arhitect. Finisaje: gresie, faianta , parchet , geamuri termopan ,lavabila, usi interioare , usa metalica la intare. Finisaje exterioare : gard de beton si fier , poarta de acces din fier. Structura realizata din : stalpi de beton armat cu fier , grinzi de beton armate cu fier si plansee de beton , pereti din caramida. Exista posibilitatea recompartimentarii ! Suprafata utila 140 mp + mansarda/ pod 20 mp Suprafata desfasurata totala : 180 mp Suprafata teren 130 mp Suprafata teren liber 45 mp In proximitate : Club Pescariu , Fratteli, Parcul Studentesc , Parcul Verdi la 6-7 minute, Barbu Vacarescu la 3-4 minute, Promenada Mall, Metrou Aurel Vlaicu , Metrou Pipera . Pentru mai mai multe detalii sau vizionare va astept cu un telefon.

206000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
MAICA DOMNULUI - OMV, teren S = 627 mp. ideal D+P+2E+M Agentie - 0 comision - exclusivitate 550 €
MAICA DOMNULUI - OMV, teren S = 627 mp. ideal D+P+2E+M Tei, Bucuresti

MAICA DOMNULUI - OMV, in zona de vile ( constructii noi ) foarte aproape de Barbu Vacarescu, Cartierul Floreasca, Hiper Marketurile Domino, Kaufland si Billa, mijloacele de transport in comun si Statia de Metrou Obor vanzare teren in suprafata totala de 627 mp. cu deschidere stradala de 19,60 ml. ce beneficiaza de urmatorii indicatori urbanistici: P.O.T. – 45% si C.U.T. – 1,62 pentru D+P+2E+M cu utilitati: gaze, apa curenta, energie electrica, canalizare si acces direct din strada betonata.

550 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(