Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren pe DJ602, aproape de A1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Teren pe DJ602, aproape de A1 Joita, Joita , jud. Giurgiu

Teren intravilan 5000 mp, amplasat pe DJ 602, la ieșirea din localitatea Bâcu (com Joița) către Autostrada A1, București-Pitești. Este amplasat între Nordic Storage si Centul Logistic e-Mag, la 500 m de intrarea pe A1. Destinatia potrivită: spatii depozitare si/sau productie, comerciale

120000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casă nouă, P+1+pod, în construcție, Joița, lângă București Agentie - 0 comision - exclusivitate 119000 €
Casă nouă, P+1+pod, în construcție, Joița, lângă București Joita, Joita , jud. Giurgiu

In vestul Capitalei, în vecinătatea Șoselei de Centură si a Autostrăzii Bucuresti - Pitești, în Comuna Joița, într-o zonă rezidențială nouă, casă Parter, etaj si pod, cu structura de rezistență din beton armat si zidărie portantă din cărămidă. Este alcătuită din Living de 28 mp, 2 dormitoare de de 19 si 11 mp, dresing 3,5 mp , bucatarie inchisă de 11 mp, 2 băi mari de 8 si 6 mp, holuri, spatiu de depozitare, casa scării si 2 terase, acoperite. Casa este izolată termic cu polistiren de 100 mm cu EPS 80 si spumă poliurentanică la pod. Peretii interiori sunt tencuiți, gletuiți, finisați si zugrăviți. Tâmplărie PVC cu geamuri tripan, țiglă metalică, instalații electrice, termice si sanitarare. Centrală proprie pe gaze, în condensație și calorifere. Gresia, faianța, parchetul, ușile interioare si obiectele sanitare pot fi alese de cumpărator, într-un buget prestabilit. Casa se vinde finisată complet si racordată la utilități. Curte 390 mp, împrejmuită; trotuare, alee pietonala si auto. Termen de finalizare 15.12.2021. Pret 119.000 EUR. Nu se plătește TVA. Comision 0

119000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(