Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 2 camere Brasov, Holbav - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare casa 2 camere Brasov, Holbav - 32000 EURO Holbav, Holbav , jud. Brasov

Cabana din lemn, finisaj lambriu, suprafata 60 mp., compusa din hol, baie, camera de zi si un dormitor. Exista posibilitatea de masardare, fiind construita pt a avea si mansarda(acoperisul are doua lucarne generoase, unde se pot monta usor geamuri). Este pozitionata pe platoul unui deal din comuna Holbav. ( la 23 km de Brasov).Exista curent electric, apa si fosa. Teren aferent 40000 mp de pasune. Drum acces doar pt autoturisme 4x4.

32000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 10000 mp Brasov, Holbav - 3500 EURO Proprietar 3500 €
Vanzare terenuri agricol 10000 mp Brasov, Holbav - 3500 EURO Holbav, Holbav , jud. Brasov

Vand teren in Holbav, Dealu Mare, suprafata aproximativ 1 ha, abrupt, cu doua platouri drepte, stalp de curent pe teren. Priveliste superba. De pe platoul drept aflat in varful terenului se vede tot lantul muntos dintre Muntii Ciucas si Muntii Fagaras. Expunere catre sud (soare intreaga zi).

3500 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Brasov, Holbav - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Brasov, Holbav - 0 EURO Holbav, Holbav , jud. Brasov

Vand teren intravilan , bun de constructie. Comuna la 20 km de oras. Utilitati pe strada. 656 m2 . Front strada 12 m. 30 euro m2

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 648 mp Brasov, Holbav - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 648 mp Brasov, Holbav - 0 EURO Holbav, Holbav , jud. Brasov

Vand teren intravilan la intrare in Holbav, Brasov. Suprafata este de 648 mp cu front stradal de 16.3 m Numar fronturi: 1 , Destinatie: De vacanta , Amenajare strazi: Pietruite , Utilitati generale: Apa , Alte caracteristici: Acces auto,La sosea,Oportunitati de investitie , Front stradal: 16,3 , Latime drum acces: 16,3 , Suprafata terenului: 648,0 m2,

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.